Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając do samego wątku Pstrągi chciałem jeszcze napisać, że z powodu pracy a w sumie jej zmiany nie miałem jeszcze okazji w tym roku na wyprawę pstrągową z prawdziwego zdarzenia :( . Wszystkim, którzy już tego doświadczyli bardzo zazdroszcze tych chwil spędzonych nad pstrągową rzeką i oczywiście gratuluje złowionych ryb. Pozdrawiam

O to właśnie Panowie chodzi - nieraz sam mówię, że wobek nieskuteczny, ale to nie prawda - każdy jest skuteczny tylko trzeba go odpowiednie poprowadzić.

Ale mnie dziwi to, że podstawię rybce wobka i nie weźmie, a gdy zmienię przynętę i poprowadzę ją tak samo to rybka się skusi. Przynęta wtedy musi mieć to coś B)

Widzę, że wątek strasznie zboczył w stronę przynęt pstrągowych...dla przypomnienia :mellow: jak wygląda pstrąg zapodaje fote kabana :lol: :huh: złowionego ostatnio. Był jednym z trzech palczaków jakie złowiłem na otarcie łez po przegranej walce z 60takiem :angry: ...przynęta nie miała nic wspólnego z logo na czapce :lol: :mellow: <_<

post-286-1348913755,6251_thumb.jpg

@Bujo - wspaniała ryba! :huh: Napisz więcej o tym połowie! Czy to ferrox?

@PaNeK, @Janusz - proszę bardzo:

[moderator: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!]

Pozdrawiam serdecznie

EWARYST !!!!!

czy ty chcesz ludzi na łóżka szpitalne położyć

człowieku nie pokazuj takich zdjęć R-ka w nocy u mnie była :huh:

szanuj kolano i nie chodź za często na pstrągi bo masz tylko dwa kolana :D gratki za kropasa!!!!!

Ps. To nie jest kropek z ostatniej wyprawy ekipy DEZONGA z PEPE????

Żartowałem :lol: :lol:

Widzę, że wątek strasznie zboczył w stronę przynęt pstrągowych...dla przypomnienia :mellow: jak wygląda pstrąg zapodaje fote kabana :lol: :huh: złowionego ostatnio. Był jednym z trzech palczaków jakie złowiłem na otarcie łez po przegranej walce z 60takiem :angry: ...przynęta nie miała nic wspólnego z logo na czapce :lol: :mellow: <_<

Patryk, ale mnie nakręcasz :o :huh: Jak przyjdzie nasza przesyłka to fiuuuu w przyszłym tygodniu :lol: :mellow:

Patryk, ale mnie nakręcasz :o :huh: Jak przyjdzie nasza przesyłka to fiuuuu w przyszłym tygodniu :lol: :mellow:

Oczywiście Sławku,od razu lecimy zrobić zwiad tu i tam :mellow: ... tymczasem ten week mieszany, sobota - troć, niedziela pstrągi...ponoć na przyujściowym odcinku Regi zawiało srebrem, i to w niektórych przypadkach całkiem dużym :huh:

@Spigot - obiecuję, że to się szybko nie powtórzy.. B) niestety :(

@Komancz - rozbroiłeś mnie kompletnie.. Leżę do góry kółkami i płaczę ze śmiechu

@Rognis - kapitalna ryba.. Zdobycze z takich rzeczek zawsze smakują specjalnie i cieszą podwójnie! Gratulacje dla łowcy!!!

@all - połamania w przyszły weekend! Zazdroszczę tym, którzy mogą być nad wodą..

Witam :D

Mi też udało się złowić w sobotę 40-taka w moich okolicach... jak na tą wodę to przyzwoita ryba..

Od razu zastrzegam, że nie znam właścicieli Salmo, a czapkę dostałem w prezencie od kolegi... Niestety nie wyjąłem przynęty do zdjęcia, ale na usprawiedliwienie dodam, że jest to moja ulubiona przynęta i od 2 sezonów wszystkie pstrągi złowiłem właśnie na tego woblera B)

Pozdrawiam Wszystkich i gratuluję pięknych rybek!

Łukasz

post-965-1348913757,3147_thumb.jpg