Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie wiem czy już wklejałem kiedyś tą fotkę, ale ją wyłowiłem w długi zimowy wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Mumia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Miejscowa tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Miejscowa tradycja Czy ryba ta wisi w knajpie? Jeśli tak to piłem tam piwo- jedyne, które mi smakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 20 minut (dla Bigosa 10) - w Oughterard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Rognis oko, nie przeczę że wyjatki się zdażaja , albo trzeba mieć duużo szczęścia . Skoro tak to może i ja jutro tam wyskoczę a nawet przypuszczam w którym miejscu go trafiłeś. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 20 minut (dla Bigosa 10) - w Oughterard Ooo właśnie jakoś tak (piąty kamienny murek i 500 owiec w lewo )- czyli jest powód by wyskoczyć na jętkę i wypić tam Guinessa. Teraz trzeba tylko poszukać jakiegoś weekendu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie wiem czy już wklejałem kiedyś tą fotkę, ale ją wyłowiłem w długi zimowy wieczór... małe to akwarium jak na taką rybę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam Od razu zastrzegam, że nie znam właścicieli Salmo, a czapkę dostałem w prezencie od kolegi... Niestety nie wyjąłem przynęty do zdjęcia, ale na usprawiedliwienie dodam, że jest to moja ulubiona przynęta i od 2 sezonów wszystkie pstrągi złowiłem właśnie na tego woblera Pozdrawiam Wszystkich i gratuluję pięknych rybek! Łukasz Gratuluję rybki, piękna. Ale swoją drogą proponuję jeszcze raz przeczytać dyskusję jaka się przetoczyła w tym wątku. Przecież tu nikt nie atakował firmy Salmo i jej przynęt, o których każdy wie że są wspaniałe. Chodziło przecież o coś zupełnie innego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Jakbyś przyfruwał daj znać - chętnie nawiedzę i poznam, może nawet łódkę przywlokę na jakieś łowienie (o ile Bigos pozwoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 @Łukasz - ładna rybka. Dużo jednak ryzykujesz... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Łukasz,Ładna ryba i ładna czapeczka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No tak, piękny kropek! Czapeczka (taka) to 50% sukcesu - taki wabik GratulacjePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Widzę, że już powoli wracamy do normy i zaczynamy znowu rozmawiać o kropkach. Super! ... Z rzeki, w której podobno nie ma już pstrągów... Ładny! Sądząc po obrotówce to jakaś mała rzeczka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vital Vilnius Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Czesc Dzisiay zlapal 3 pstraga;33,36 i 46 sm. na Salmo Hornet 35 wszystkieC&R zdjecie usuniete przez moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Cześć Vital,Piękne te Twoje pstrągi - gratulacje!P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 śliczne browny i piękne kolory. Gratulacje i słowa uznania za C&R! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Sliczny kropeczek juz sie nie moge doczekac soboty bo tez uderzam na kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Gratuluje pięknych pstrągów i ciszę się, że wracają do wody. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ladnie lapiecie mam male pytanko co byscie zrobili gdybyscie na malym lesnym siurku o ktorym nikt nie pamieta zlowili w jednym dniu potokowce teczaki i zrodlane pstragi bo ja bylem zaskoczony ale z tym ze mile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Dałbym na mszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Piękności Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No Panowie podnosicie mi ciśnienie maksymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Dokładnie jak prawi @Standerus, też dałbym na mszę i to w ŚrodęPopielcową, która już niestety minęła, ale co się odwlecze tonie uciecze A tak poważnie, to cieszyłbym się i zbytnio nie chwalił, szczególnie w niesprawdzonym towarzystwie.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 gratualcje dla wszystkich oto mój pierwszy w tym roku zdjecie usuniete przez moderatora boberki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi