woblerek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 zagadka - co to jest? dla ludzi o słabych nerwach - nie oglądajcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Piękne te Litewskie kropki.Gratulacje.Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No ,no! Piękne rybki! Gratulacje wszystkim łowcom.Ciekawa dyskusja mnie ominęła, setnie się ubawiłem czytając ją teraz Efex ty idź w końcu na tą operację i przestań kolegów drażnić, bo sam się pofatyguję i tak cię znieczulę ,że dłuższy czas się nad rzeką nie pojawisz <_< Wszystkim co byli na pstrążkach strasznie zazdraszczam Na razie oprócz przyłowu na trociach nie mogę się wybrać na pstragale,choć nowy kijek St.Croix czeka na chrzest.Ludzi muszę leczyć, za dużo chorują Oooo, Zaliczyłem 777 odpowiedź w tym wątku Wróżba dobra-trzy siódemki zaliczysz znaczy kabana złowisz-trzeba na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mariusz.Jaki problem, weź i wypisz sobie L-4 Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 zagadka - co to jest? dla ludzi o słabych nerwach - nie oglądajcie dalej cóż to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Wiem jzchu i dlatego nikomu w mojej okolicy o tym nie mowilem tym bardziej ze jest to naprawde urokliwa rzeczka jutro jade nad nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 @PaNeK spotkałem to nad małą rzeczką pstrągową - gdzie przeszedłem się z aparatem w celu poszukiwań ostatnich pstrągów i przegonienia kłusoli. ciekawe kto to zrobił - wydaje mi się, że wydra... wielka szkoda, w dodatku pełna ikry...dodam, że na oko szczupaczek miał z 70 cm, a rzeczka jest bardzo mała i taka ryba to wręcz niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Rognis oko, nie przeczę że wyjatki się zdażaja , albo trzeba mieć duużo szczęścia . Skoro tak to może i ja jutro tam wyskoczę a nawet przypuszczam w którym miejscu go trafiłeś. pozdr. Hej, jakie wyjątki Trzeba po prostu znać tę rzekę i bywać na niej. Ja łowię tam pstrągi regularnie od kilku lat i nie narzekam na wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Widzę, że już powoli wracamy do normy i zaczynamy znowu rozmawiać o kropkach. Super! ... Z rzeki, w której podobno nie ma już pstrągów... Ładny! Sądząc po obrotówce to jakaś mała rzeczka?! Tak. To mała, ale bardzo urokliwa rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ta jednak te male rzeczki maja swoj urok i klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Hej.Jutro jadę na dopływ Regi, Mołstową, rzeczka piękna, nawet jaknic nie złowię to wstawię parę fotek fajnych miejscówek.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak tam panowie wasze dzisiejsze pstragi, bo u mnie dzisiaj cieniutko kilka wyjsc zaliczylem ale maluchow i nic poza tym ale chociaz sie przeszedlem i dotlenilem nad rzeczka jutro powtorka tylko ze na innej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Dzisiaj @tornado wyciągnął mnie nad Bóbr. Niestety, rzeka przywitała nas wysokim stanem, mętnej i trudnej do obłowienia wody. Chwila na zastanowienie i zmieniamy rzekę. W końcu, to tylko kilkanaście kilometrów i meldujemy się nad Kwisą.Rzeka wita nas wodą lekko trąconą i tylko nieco podwyższoną.Zapowada się obiecująco. Tylko to słońce Podniosłem jeszcze jednego, na oko czterdziestaka. Jednak, po dokładnym obejrzeniu Horneta, zawrócił w swoją głębinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Waldek gdzieś tam był łobuzie piękne odejście ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Piękny ten Bóbr, ale strasznie szeroki, jak na takiej wodzie rybkę znaleść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja dzisiaj wraz z kolesiem odwiedziliśmy niedawno poznane rewiry . Przywitała nas wiosna...ćwierkające ptaki, bazie na drzewach, przebiśniegi... nad wodą żabki, a w zastoiskach drobnica. Ryby również dopisały. Złowiłem sześć pstrągów do 35cm i jednego wypasionego, w dobrej kondycji 50-taka (dokładnie po zmierzeniu 49.5cm ) . Ryba wzięła w trudnej technicznie miejscówce, 12lb Batsonek przeszedł niezły test wytrzymałości...Wszystkie rybki wróciły po buziaku do wody w doskonałej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 .. i następne kropaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ... jeszcze jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No pięknie. Fajne te kropki. Ja jestem na etapie poznawania pstrągowych rzeczek. Jedną po raz pierwszy zwiedziłem już w tym tygodniu. W sobotę ruszam na prawdziwe wędkowanie. Klenie muszą poczekać. Jeszcze raz gratuluje. Piękne kropasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Piękny ten Bóbr, ale strasznie szeroki, jak na takiej wodzie rybkę znaleść ? pafek to Kwisa Bóbr 2 razy szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @PatuFajne kropki , zwłaszcza ten oko w oko - gratulacje PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vital Vilnius Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Patu 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Patu 28 Patryk, gratuluję i ja pięknych kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Waldek gdzieś tam był łobuzie piękne odejście ryby Rafał to takie manewry rozpoznawcze prze Zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Gratuluję kropek. Mam nadzieję, że przed Kwisą uda mi się jeszcze na nie wyskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi