adis Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @Patu28, @Popper, gratuluję rybek i pięknych zdjęć Potraficie podtrzymać człowieka na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @Patu Piękny pstrąg i jego mniejsi kumple też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Dzisiejszy Boberek to raczej Odrę przypominał a głęboki na tyle że z Kubą@standerus moglibyśmy łajbami pływać i skąd tyle wody się wzieło to pojęcia nie mam.A tam takie kropasy siedzą że chej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Patu gratuluję, piękne pstrągi Czy to z naszej Kochanej rzeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Patryk dajesz czadu,ja na gościnnych występach tylko coś takiego dopadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja dzisiaj wraz z kolesiem odwiedziliśmy niedawno poznane rewiry . Przywitała nas wiosna...ćwierkające ptaki, bazie na drzewach, przebiśniegi... nad wodą żabki, a w zastoiskach drobnica. Ryby również dopisały. Złowiłem sześć pstrągów do 35cm i jednego wypasionego, w dobrej kondycji 50-taka (dokładnie po zmierzeniu 49.5cm ) . Ryba wzięła w trudnej technicznie miejscówce, 12lb Batsonek przeszedł niezły test wytrzymałości...Wszystkie rybki wróciły po buziaku do wody w doskonałej kondycjiNo, Patryk, jeszcze raz gratulacje!!!Jak się nic nie wydarzy to w nadchodzący weekend...wiadomoŚliczne te kropy. Jedna rzeka (tajnos agentos river - hehehe), a inaczej wybarwione(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Patryk dajesz czadu,ja na gościnnych występach tylko coś takiego dopadłem.Ładniutki Tęczak. Szkoda, że taki mały. Następnym razem będzie mama albo tata. A rzeczka?,co? to? jakś taka fajna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Patu, @PopperGratulacje, fajne kropki.Ja wczoraj na Mołstowej 5H przedziarania się przez bagna i tylkotrzy maluchy nawet nie warto było fotek robić. Ale za to jakawiosna, bazie, ptaszki i żabki, całe mnóstwo żabek, trzeba chybadostosować przynęty do tych żabek następnym razem.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jachu, świetne klimaciki U mnie w weekend też tylko maluchy siadały. Piękną mamy wiosnę tej zimy panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, Niedziele spedzilem nad Test. Pomimo ladnej pogody udalo mi sie tylko skusic jednego pstraga wartego fotki. Zmacona woda nie pomagala w wedkowaniu. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wsyzstkich !!Tak wygldał Bóbr w niedziele, niestety wyniki bardzo marne. Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja na Kaczawie bo słyszałem, że miejscowi mają dobre wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Patu, @PopperGratulacje, fajne kropki.Ja wczoraj na Mołstowej 5H przedziarania się przez bagna i tylkotrzy maluchy nawet nie warto było fotek robić. Ale za to jakawiosna, bazie, ptaszki i żabki, całe mnóstwo żabek, trzeba chybadostosować przynęty do tych żabek następnym razem.Pozdro JachuMołstowa - piękna rzeczka, tylko otatnimi laty, jak piszesz pusta (sam drobiazg), co potwierdzam. Przeszedłem ją kilka razy od ujścia do Regi, aż do Rzesznikowa. Sama malizna, lecz rzeka códnej urody.A, może cos wiesz z okolic Grabowej??, co prawda to za Koszalinem ale...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Cześć Tajmnien,Witam na forum i zapraszam do wymiany doświadczeń na forum. Fajne ryby. Patu - ładne zdjęcia! Bujo - na muchę?A my w weekend na targach ... cały czas marudziliśmy, że nie nad wodą, ale niekiedy tak trzeba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Remek- tak na muche. Moglem wprawdzie lapac na spinning jako ze jest to zupelnie prywatny odcinek ale jakos nie mialem sumienia ganiac pstragow z woblerami szczegolnie gdy zaczely wychodzic do suchej muchy. Hol nawet takiego pstraga na mocnej #4 to sama poezja :D Bujo P.S. Nastepnym razem jak bedziesz w Ladku to koniecznie wez sobie dzien wolnego i pojedziemy na jakies kabany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witaj @Amitaf.Na Grabową się nie zapuszczam, prędzej na Radew, ale ostatnionajwięcej łowię na Redze, Karwowo - Bełczna i pow. Łobza.Pozdro Jachu.PS. Na Mołstowej w zeszłym roku trafiłem 50+, więc wszyskie jeszcze niewybite. ale nie wiele ich zostało, a jak są to w miejscach gdzie nie podejdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Widze ze ogolem to panowie polowiliscie ja tez mialem wyskoczyc wczoraj na kropki ale plany wziely w leb i musialem sie zadowolic wypadem na okonki gratki dla lowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Patu, @PopperGratulacje, fajne kropki.Ja wczoraj na Mołstowej 5H przedziarania się przez bagna i tylkotrzy maluchy nawet nie warto było fotek robić. Ale za to jakawiosna, bazie, ptaszki i żabki, całe mnóstwo żabek, trzeba chybadostosować przynęty do tych żabek następnym razem.Pozdro Jachu Jachu myślisz,że te żaby będą brały np. na malutki obrotówki albo woblerki??? bo ze potrafia zagryżć sucha muche i inna nimfke to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Kapitalne kropki Gratuluję wszystkim łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dla takich pieknych i walecznych rybek to jednak nie jest szkoda jechac na koniec polski lazic po bagnach wsrod rojow komarow dla kropkow wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witaj Bujo.Piękny kropek, gratulacje. No i ta pogoda, to już prawdziwawiosna, no normalnie kwiecień chyba. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Rafał.Jak pamiętam to żaby najlepiej brały na ciasto A tak poważnie, to się nie nabijaj, przecierz wiem, że wiesz o co mi chodziło.Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witaj Bujo.Piękny kropek, gratulacje. No i ta pogoda, to już prawdziwawiosna, no normalnie kwiecień chyba. Pozdro Jachu Witam, Jachu faktycznie byl to pierwszy dzien normalnej pogody- sloneczko i 14 stopni na plusie. Wada tej rzeki jest za duza ilosc ladnych ryb i na prawde od takich pstragow zaczynamy robic zdjecia. Wczoraj niestety byla jeszcze zmacona woda ale jesli wszystko sie tak utrzyma to za tydzien dopiero sie bedzie dzialo :D Z drugiej strony wiem ze moglo by byc sporo takich rzek w kraju, gdzie zlowienie piecdziesiataka bylo by czyms normalnym Wystarczyla by ochrona z prawdziwego zdarzenia i C&R. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Bujo.Słusznie prawisz, takich rzek, z taką populacją pstrąga, mogłobybyć u nas nawet więcej niż tam gdzie jesteś. I pewnie kiedyś takbędzie, (niestety przyjdzie nam trochę poczekać) innego wyjściabyć nie może.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witaj Bujo.Piękny kropek, gratulacje. No i ta pogoda, to już prawdziwawiosna, no normalnie kwiecień chyba. Pozdro Jachu Witam, Jachu faktycznie byl to pierwszy dzien normalnej pogody- sloneczko i 14 stopni na plusie. Wada tej rzeki jest za duza ilosc ladnych ryb i na prawde od takich pstragow zaczynamy robic zdjecia. Wczoraj niestety byla jeszcze zmacona woda ale jesli wszystko sie tak utrzyma to za tydzien dopiero sie bedzie dzialo :D Z drugiej strony wiem ze moglo by byc sporo takich rzek w kraju, gdzie zlowienie piecdziesiataka bylo by czyms normalnym Wystarczyla by ochrona z prawdziwego zdarzenia i C&R. Bujo W Polsce są już dwie takie rzeki, a przynajmniej ich odcinki: spec San i górna Wisła. Od początku tego roku działa łowisko specjalne na Dunajcu. Powstało też kilka odcinków rzek z obowiązującym C&R. Chyba coś się powoli zaczyna zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witaj @Amitaf.Na Grabową się nie zapuszczam, prędzej na Radew, ale ostatnionajwięcej łowię na Redze, Karwowo - Bełczna i pow. Łobza.Pozdro Jachu.PS. Na Mołstowej w zeszłym roku trafiłem 50+, więc wszyskie jeszcze niewybite. ale nie wiele ich zostało, a jak są to w miejscach gdzie nie podejdziesz.Witaj@janusz.walaszewski!Heh :)to na Redze deptamy po swoich śladach. Ja robię te same odcinki, co Ty i jeszcze Łagiewniki - góra i dół.Dziś na Mołstowej kropek 50+ to prawia 6-stka w lotto, a szkoda bo rzeka warta duuużej ryby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi