spigot Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 spigot postaw tam kilka nagrzewnic czy jakis tego typu dmuchawek to moze i miniogi się rusza... a wtey my... tego ten ... tam ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 @Krzysztof InnyWitaj na forum, owocnego korzystania.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Rafał a ja się zastanawiam czy te minongi na dwóch nogach nie zrobiły tam swoje? w poprzednich latach zimą było o wiele ciekawiej, ale mogę nie umieć się do nich dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Fajne fotki i ten klimacik a na potoki jeszcze przyjdzie pora i beda gryzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam wszystkich.wybrałem się wczoraj na pstrągi nad Bóbr. drugi wyjazd w życiu a tu miła niespodzianka. Złowiłem pierwszego w życiu lipienia.Szybka fotka i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Czyżbyś przypadkiem zaczął nowy temat - Liepienie 2008 Gratuluje lipka. Ja jeszcze nie złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do łowienia pstrągów. Ale jakoś w tym roku się przełamałem za namową mojego kolegi z koła KLEN GłOGóW.Już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Czyżbyś przypadkiem zaczął nowy temat - Liepienie 2008 Gratuluje lipka. Ja jeszcze nie złowiłem @popper, nie zamartwiaj się - masz Kwisę pod nosem, Bóbr niewiele dalej - STARAJ SIĘ, STARAJ SIĘ to lipienia pierwszego w życiu złowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 o matko te foty... juz sie nie moge doczekac soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Fajny rym Ja może za 2 tygodnie wybiorę się na kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 o matko te foty... juz sie nie moge doczekac soboty Ja natomiast dodam, to w ramach wyjątku:niecierpliwie czekam do przyszłego piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ale rymujecie panowie ja niestety musze wytrzymac dzien dluzej od ciebie slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 a ja czekam, na relacjejedząc pyszniutką kolacjedużo fotek pięknych trotek,jazi, kleni i bolenifotki pstrągów i łososi,które jerkbait tam wykosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @Panek, z boleniami to sie troszkę zagalopowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @Panek, z boleniami to sie troszkę zagalopowałeś wiem wiem, myślałem nad tym ale do rymu nic innego nie miałem a myśle że boluś jako przyłów mógł by być w końcu w łapkach uczestników nic by mu się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dziś kolejna próba przechytrzenia jakiegoś kropka z Kwisy - niestety nic :/ Pogoda taka sobie - pochmurno, lekki deszczyk i biczowanie wody od 7:00 do około 12:00 @popper dzięki za namiary na miejscówki - fajnie wyglądały, szkoda że puste były - niska woda, dość czysta że kropki się pochowały :/ Miejscówki trudne technicznie jak dla mnie, castingowego nowicjusza - kilkanaście razy złowiłem na @sławkowego woblera pobliskie gałęzie W takich warunkach przyszło mi łowić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 c.d miejscówek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @pirania , a gdzie dokładnie byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wątek nam się rozwija ponad miare ale.....A gdzie są pstrągi, w temacie Pstrągi 2008 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wątek nam się rozwija ponad miare ale.....A gdzie są pstrągi, w temacie Pstrągi 2008 ? Nie jeżdżę więc nie ma a poważnie to aura powoduje nieprzewidywalność tychże rybek. Może być tak, że na wysyp trzeba będzie poczekać jeszcze z miesiąc... (ale obym się mylił ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Sławku, wysyp to grzybów we wrześniu (może) albo Twoich wabików na Zlotowym kiermaszuPstrągi rzeczywiście jakby trudniejsze niż standardowo w każdej innej zimie. Ale i zima nie taka jak zwykle. Może to jest przyczyną?Przecież już można łowić w całym kraju a jakoś doniesień niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam, @ Popper, Jesli w kraju nie biora to postaram sie o pare fotek z zagranicy :D W niedziele jedziemy z Butchem nad fajna rzeczke to porobimy troche zdjec Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi