popper Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Darmo tam chodziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Niekiedy tak trzeba PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Popper,Remek darmo tam nie chodził,robił za pomost dla strażaków . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 @Kemot, witaj na naszym forum.Fajne zdjęcia. Gratuluję udanego rozpoczęcia sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witajcie.Jestem zielony w polowie pstragow i mam pytanie.Czy na odcinku w ktorym jest duzo pstraga 25-27cm jest szansa na wiekszego i gdzie go ewentualnie szukac a moze zastosowac wiekszy wabik od tego na ktory biora te maluchy?Pomozcie-na dwoch wyjazdach złwilem 4 takie male pstragi mialem jedno pobicie i jeden taki sam mi sie spial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Widzę Remek ze łowimy w podobnej szerokości strumykach. Ładne zdjęcia. A na takich strumykach łowiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 u nas miały być pstruchy, ale byly tylko króciaki, ktorym nie warto było robić fotek... dlatego robiłem np takie... na szczęście był też czas i miejsce na takie: co by serce się innym nie krajało EDIT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 dobre rafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 pogratulować kropkowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam, Mifek, Przez te Twoje zdjecie w niedziele stracilem dwa ladne pstragi, chyba mi sie rece trzesly z zazdrosci :D Od czwartku wolne i kilka dni lowienia. Mozesz liczyc na jakies zdjecia :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam, Mifek, Przez te Twoje zdjecie w niedziele stracilem dwa ladne pstragi, chyba mi sie rece trzesly z zazdrosci :D Od czwartku wolne i kilka dni lowienia. Mozesz liczyc na jakies zdjecia :D Bujo i znowu wszystko na mnie.... jak ja to lubie <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mifciu a Ty watku nie pomyliles z ta ryba PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Pafku,Wszystko przede mna ale ... Jadac nad moja wieksza rzeczke znalazlem cos podobnego co Ty pokazales i powiem Tobie, ze zastanawialem sie czy nie sprobowac PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Znajomy zesetawik Daniela...domyślam sie żę troćka też ...i to kolejna z tej wody <_<...Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dobra troćka, kolejna zgubiła się nie w tym temacie co trzeba, Widać, że multik zmienia inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mifciu, Królu Złoty, a właściwie Srebrny, Gratulki wspaniałej wyprawy. Zdjęcia piękne! Proszę przekaż podrówka Danielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Noooo Mifek! Gratulacje - brawo! Tylko po co przełożyłeś wędkę przez tą rybę? To jakiś symbol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mifciu a Ty watku nie pomyliles z ta ryba PozdrawiamRemek remek ale to tylko fotka przykladowa jakie robiliśmy na wyprawie PSTRĄGOWEJ kropki byly, ale takie po 20 cm i ... stwierdzilem ze ta fotka będzie ciekawsza... ryba na fotce to Troćka Danona - miała 65 cm. Moja padła, yyyyy tzn wyładowała na brzegu jakieś 15 minut pózniej po 3-4minutowym holu kompozytem szklanoweglowym na kropaski... była ciut większa... 72 cm i mam nadzieję, że jeszcze tam kiedyś wróci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Noooo Mifek! Gratulacje - brawo! Tylko po co przełożyłeś wędkę przez tą rybę? To jakiś symbol? misiek - to kompozycja DanielXR (Danona) ja w ten kadr nie wchodziłem, a jedynie pozwoliłem sobie strzelić kilka fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Mifek, skoro promujemy na tym portalu c&r to czy nie byloby ciekawiej gdybys zamiescil fotke z wypuszczania tego kelcika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mifek, gratuluje oczywiście. Świetnie prezentuje się rękojeść w tym kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Lukomat - nie czepiaj sie Mifka, przecież czasami trzeba coś zjeść.. @Mifek - mów szybko czy zrobiłeś tatarka czy masz inne patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Lukomat - nie czepiaj sie Mifka, przecież czasami trzeba coś zjeść.. @Mifek - mów szybko czy zrobiłeś tatarka czy masz inne patenty? Panowie jakbyście uwaznie czytali - to doczytalibyście się, że mam jeszcz enadzieję, że ryba wróci tam gdzie ją spotkałem... dla tych co potrzebują czarne na miałym - MOJE 72CM SZCZEŚCIA PŁYWA nadal... tzn powinno, jeśli nikt jej nie trafil po mnie... PS> zapomniałem dodać - NIE ZABIJAM DRAPIEŻNIKÓW... choc jak patrze na mojego kierownika budowy to... różne mysli chodzą człowiekowi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi