Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.Jestem zielony w polowie pstragow i mam pytanie.Czy na odcinku w ktorym jest duzo pstraga 25-27cm jest szansa na wiekszego i gdzie go ewentualnie szukac a moze zastosowac wiekszy wabik od tego na ktory biora te maluchy?Pomozcie-na dwoch wyjazdach złwilem 4 takie male pstragi mialem jedno pobicie i jeden taki sam mi sie spial.

Witam,

Mifek,

Przez te Twoje zdjecie w niedziele stracilem dwa ladne pstragi, chyba mi sie rece trzesly z zazdrosci :D :D :D

Od czwartku wolne i kilka dni lowienia. Mozesz liczyc na jakies zdjecia :D :D :D

Bujo

i znowu wszystko na mnie.... jak ja to lubie <_< <_< <_<

Mifciu a Ty watku nie pomyliles z ta ryba :D

Pozdrawiam

Remek

remek ale to tylko fotka przykladowa jakie robiliśmy na wyprawie PSTRĄGOWEJ :mellow: kropki byly, ale takie po 20 cm i ... stwierdzilem ze ta fotka będzie ciekawsza...

ryba na fotce to Troćka Danona - miała 65 cm. Moja padła, yyyyy tzn wyładowała na brzegu jakieś 15 minut pózniej po 3-4minutowym holu kompozytem szklanoweglowym na kropaski... była ciut większa... 72 cm i mam nadzieję, że jeszcze tam kiedyś wróci..

Noooo Mifek!

Gratulacje - brawo! Tylko po co przełożyłeś wędkę przez tą rybę? To jakiś symbol? B)

misiek - to kompozycja DanielXR (Danona) ja w ten kadr nie wchodziłem, a jedynie pozwoliłem sobie strzelić kilka fotek...

@Lukomat - nie czepiaj sie Mifka, przecież czasami trzeba coś zjeść..

@Mifek - mów szybko czy zrobiłeś tatarka czy masz inne patenty?

Panowie jakbyście uwaznie czytali - to doczytalibyście się, że mam jeszcz enadzieję, że ryba wróci tam gdzie ją spotkałem...

dla tych co potrzebują czarne na miałym - MOJE 72CM SZCZEŚCIA PŁYWA nadal... tzn powinno, jeśli nikt jej nie trafil po mnie... :(

PS> zapomniałem dodać - NIE ZABIJAM DRAPIEŻNIKÓW... choc jak patrze na mojego kierownika budowy to... różne mysli chodzą człowiekowi po głowie