kryst Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie no @Mifas - wszystko jasne.. ale dlaczego nie przekonałeś kolegi, co by dał keltowi szansę? Taki mały może by się jeszcze raz w życiu wytarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie no @Mifas - wszystko jasne.. ale dlaczego nie przekonałeś kolegi, co by dał keltowi szansę? Taki mały może by się jeszcze raz w życiu wytarł? widać słaby ze mnie mediator... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Mifek, ja bardzo uwaznie czytam, ale ty chyba nie bardzo, albo celowo krecisz. Moja wypowiedz dotyczyla zaprezentowanej fotki przez Ciebie. Napisze zatem wprost, zeby nie bylo niedomowien. Jerkbait.pl stara sie promowac c&r a tu moderator wrzuca fotke wymietolonego kelta. To chyba niepoprawne politycznie, czyz nie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Mifciu gratuluję troćki, 72 cm to już coś Powiedz no jeszcze, która to w tym sezonie?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @Artech, To była Mifkowa dziewica! <_< A może to Mifek był dziewicą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Mifek, następym razem przy wypuszczaniu ryby poproś ją, żeby pomachała Ci w wodzie ogonem do fotki, albo najlepiej pomachała... może wtedy coniektóre niedowiarki uwierzą w Twoje C&R ... ja wierze i nie potrzebuję jakichś dziwnych dowodów ... gratki troćki raz jeszcze...fajnie, żę TAM są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @Patu28 - chyba cały czas coś jest niejasne. Nic mi do tego co z rybą zrobił kolega redaktora @Mifka. Mogli ją nawet na surowo zjeść nad rzeką - ich prawo, zresztą jak każdego z nas. @Lukomat jednak pyta, jak to się ma do zasad, które od niemal początku istnienia promuje vortal jerkbait.pl? Nie pyta o dowód, tylko o konsekwentność, której tutaj chyba nieco zabrakło. Poza tym gratuluję pierwszej trotki, nawet jeśli miał to być pstrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @Artech, To była Mifkowa dziewica! <_< A może to Mifek był dziewicą! Wiem To była taka mała złośliwość <_< A tak serio to jeszcze raz gratuluję. Mifek tą pierwszą najlepiej się pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 fajnie baloo ze czuwasz - jak zwykle... <_< ale te ryby niestety tak wygladaly. troche blade, troche takie nijakie.. jak na kelciaki pryzstalo... nastepjnzm razem pogadam z trotkami zeby sie umalowaly zanim sie powiesza na ktoryms z naszych zestawów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Rozumię - uwolnić Orkę .... ale kelta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygro Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam, tym razem mój debiut. Podobnie jak Kemot (wierny kompan wędkarskich eskapad) postanowiłem w tym roku podzielić się wrażeniami z wypraw w czerwone kropki. Jednak dzisiaj na pstrągi wybrałem sie solo. Pogoda dobra, trochę słońca, wietrznie. Stan wysoki lecz woda całkiem klarowna. Na początku wypadu myślałem że połowie, ale niestety te dwa trzydziestaki to wszystko co udało sie wyjąć dzisiaj. powroty do domu:) wiosna ... pozdrawiam Przygro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam na forum!! Świetny debiucik rzeczywiście ten drugi pięknie ubarwiony, i C&R uwieczniony na 5+ !! oby tak dalej Pozdrawiam Panek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 hehe wyglada bardzo znajomo... jak taka jedna rzeczka w ktorej plywjaa ryby ktorych tam byc nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Dokładnie @mifek, rzeczka bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 przygro,gratuluję kropków,jednak ich miara nie bardzo mi pasuje,szczególnie pierwszego, no chyba że wobek ma 6-7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Rzeczka naprawdę bardzo znajoma. I te przebiśniegi jakby takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 przygro,gratuluję kropków,jednak ich miara nie bardzo mi pasuje,szczególnie pierwszego, no chyba że wobek ma 6-7cm.Żeby w pierwszym przypadku rachunek się zgadzał to wobek musi mieć niecałe 5cm...Ale Pstrągi choć niewielkie to piękne, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jako adwokat: [zdjecie usuniete przez moderatora odległości miedzy liniami to pomiar woblera - wobler ma 5 cm PS: Chyba nie o to chodzi w temacie żeby sie spierać o 2-3 cm? Względnie można nie podawać miary jeżeli koledzy tacy małoufni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Koledzy są czujni - to z nieufnością nie ma nic wspólnego...A swoją drogą niektórzy łowią kropki na 3 cm wobki a inni na 10 cm i moje małe śledztwo miało na celu ustalenie wielkości wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygro Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 drogi heniutku, moja wędkarska duma została lekko urażona:) Przecież nie o to chodzi czy ten pstrąg miał 32, 30 czy może 35. Nie należał do kabanów przecież bez dwóch zdań Zmierzyłem go szybko nad rzeką. Wyszło ile wyszło, zapamiętałem a kropka wypuściłem i tyle. Poniżej umieszczam zdjęcie woblera do weryfikacji(zresztą przyznasz chyba, że ładny? i pracuje nienagannie:)). Zastanawiam się czy przed każdą zmianą przynęty nie zrobić zdjęcia woblerka z miarką. Bo co będzie gdy najpierw złapię pstrąga na niego a później go zerwę? Wtedy już mi nie uwierzycie:) Trzy strony wcześniej jest fotka ze złapanym na tego samego wobka pstrągiem (38cm). Można porównać jeszcze:))) pozdrawiamPrzygro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Przygro OLEJ miarkę. No chyba że trafisz życiówkę (czego każdemu życzę)A co poniektóre komentarze po prostu zbyj milczeniem, naprawdę czasem nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dokładnie @mifek, rzeczka bardzo podobna Witam! Zgadza się Patryk, ale nieco węższa No, chyba, że to odcinek..., a nie powiem glośno reszta się domyśliPozdrawiam. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Przygro OLEJ miarkę. No chyba że trafisz życiówkę (czego każdemu życzę)A co poniektóre komentarze po prostu zbyj milczeniem, naprawdę czasem nie warto @jajakub, zgadzam się z Tobą. Radośc z wędkarstwa jako takiego, rybka i jej wymiar jest tylko dodatkiem. @Przygro: Gratki kropka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Przygro, nie czuj sie urażony,bo nie było to moim zamiarem,ot na pierwszy rzut oka tak wyglądal,sam łowie wobkami do 4 cm więc mi sie nie zgadzało . pozdrowienia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi