jajakub Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ładne rybki oj ładne Napisz jak możesz na co łapiesz te pstruchy nimfa, streamer .....Może jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam, @jajakub, Ryby zostaly zlapane na rozne muchy. Czesc na brazki z wolframowa zlota glowka, czesc na streamery z siersci krolika imitujace strzeble. Postaram sie zrobic pare zdjec i wkleic. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Gratki kropkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wreszcie i ja zaliczyłem pierwszego potoka w tym sezonie.Nie jest to okaz,ale jaki piękny.(Tyle czerwieni w kropkach)A jaka sceneria!W Karminowym Siurku wszystkie są takie piękne.A było to 29.02.08 -więc następny taki dzień za 4 lata. zdjecie usuniete przez moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 4 lata to troszke poczekasz no a ten kropas naprawde piekniutki te kropki to ma jak namalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Co mu się stało ?? Wygląda jakby został wyciągnięty z kretowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Co mu się stało ?? Wygląda jakby został wyciągnięty z kretowiska Kill & Release Przepraszam ale nie mogę się opanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @hlehle - nie dobijaj rannego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Lepiej powiedz Paweł jak tam okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wiesz dobrze że okonie to nie jest mój żywioł - ja wolę te takie z kropkami ...Ale bez auta w warszawie to poprostu porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Lądowany był wyślizgiem to i się ubrudził,głównie kawałkami zeschłej trawy.Czyscić do zdjęcia nie chciałem bo czas uciekał.@Butch69.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @hlehleSztuka panowania nad sobą przychodzi z wiekiem,wraz z zyciowym doświadczeniem.Miłe ,że chociaż przepraszasz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Cześć.Wczoraj z kolegami z Wa-wy, którzy zostali na tydzień po Memoriale, postanowiliśmy pojechać na kropki na górną Regę. W nocy z wtorku na środę przeszedł front atmosferyczny. Wyjazd o6:00 na samochodach ok 15cm śniegu i dalej pada, ale nic to jedziemy. Oczywiście kropki nie chciały współpracować, ale wrażenia i widoki nad Regą zrekompensowały całą porażkę z rybami. Poniżej kilka fotek.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Cd,...Początek łowienia w iście zimowej scenerii, im bliżej południatym mniej śniegu. Z wody schodzimy ok. 14:00 i nie ma śladu pośniegu za to jest wspaniała wiosenna aura.Następne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 i jeszcze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 i kolejne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 i ostatnie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 fajny odcinek wybraliscie... nawet wiem gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Tak mifciu, domyślam się, że wiesz, odcinek świetny co prawdaraczej na późniejszą porę. Ale chłopakom się za....ście podobałokońcówka wypadu już na odcinku poniżej drewnianego mostku, to już jakby całkiem inna rzeka, tam mieliśmy dwa kontakty z kropkami ale nieskuteczne. Cóż bywa.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 właśnie te szypoty podobają mi się na lato - gdy tlenu w wodzie zdecydowanie mniej... o tej porze lubie różne dołki, rynienki, łaszki i inne tego typu historie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Co mu się stało ?? Wygląda jakby został wyciągnięty z kretowiska Kill & Release Przepraszam ale nie mogę się opanować A wy to pewnie z matą karpiową na pstrągi jezdzicie.Sorki panowie ale czytając takie komentarze niedobrze mi się robi...za bardzo wysunięta ryba,za brudna,itp., Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, @Seeb, Jezdzimy z podbierakami :D Najwazniejsze ze rybka cala i zdrowa ( mam nadzieje) wrocila do wody. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie lubie nosić podbieraka, ale chodze w spodniobutach. Wykorzystuje ten rodzaj ubioru nie do penetrowania podeszwami gniazd tarłowych (bo na brzegach ich nie ma) lecz w sytuacjach gdy zaczep, zmiana brzegu czy hol ryby. Wystarczy wejść do wody przy brzegu, wsadzić dłoń do wody, przytrzymać rybę, wyjąć kotwiczkę i wypuścić. Jak trudno to również dłoń do wody, potem ryba do dłoni i z rybą na brzeg gdzie na spokojnie można się zająć operacją. Nie widzę więc nic niewdzięcznego że kawałek trawki na rybie jest. Takie hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nawet zażartować sobie nie można. Ludzie idźcie na ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nawet zażartować sobie nie można. Ludzie idźcie na ryby! zażartować zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi