Tarłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam,Przestańcie się zachowywać jak przekupy na rynku!!!!!!!!!!!! Idźcie nad wodę zaczyna się TARŁO żab, a to wiadomo niezły czas na wielkiego kropka.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 EFEX napisał : Ewaryst oznacza to na pewno jedno. - przybywa ludzi którzy próbują posmakować pstrągowych wycieczeki to nie koniecznie z castingiem. Choć znam i takich co się przekonali że jednak można i świetnie się bawią. a jeszcze nie tak dawno ponad rok głośno było że się nie da Kurde przeczytałem Twojego posta z 20 razy we wszystkie strony, ale za cholerę nie widzę w nim związku z moją wypowiedzią.. Twierdzisz, że w tym roku łowi się mniej pstrągów, ponieważ więcej ludzi je łowi i to szczególnie na casting? To znaczy, że w zeszłym roku było na forum więcej ryb bo ludzie mniej łowili i nie bawili się świetnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 dziewczyny, nie drapcie sie! juz wystarczy @spigotktorys raz z rzedu stwierdzam, ze nie potrafisz odpowiedziec merytorycznie na praktycznie zadne pytanie, twoje odpowiedzi zawieraja tak malo tresci, ze chyba juz najwyzszy czas popracowac nad stylem wypowiedzi, bo w najlizszym czasie bedziemy mieli nastepna pyskowke for free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 OK. Od teraz tnę wszystko co nie będzie związane z pstrągami 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No nareszczie mogę coś powiedzieć.Racja Remku. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Lubię łowić pstrągi w ciszy . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Pojechałem sobie dziś na pstrągi. Rzeka przywitała mnie słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Łowiłem na woblera z antenką (taki dodatkowy sygnalizator...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No i jeszcze taki sobie obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Oj Sławku ! Ładne te Twoje fotki, a ta woda to chyba chora, takatrochę w kropki, może to jakaś wysypka. A tak na poważnie to gratki.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 To gratki slawek ale potok chyba nie mial 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ładnie,ładnie aż weselej się zrobiło w tym wątku jak tego pstrążka wstawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Sławku gratulacje .A czy można tam łowić w tygodniu? . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gratulacje Sławku kropków szczególnie to drugie zdjęcie daje dużo do myślenia . Swoją drogą to Ci zazdroszczę że masz niedaleko taką fajną rzeczkę. Jeśli masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dziękuję za grutulacje , ale nie macie czego gratulować. Po prostu staram się zwiększyć ilość pstrągów w Pstrągach 2008 . Cieszę się, że zdjęcia niektóre się podobaja . Ja i tak miałem najfajniej. Tak piękny dzień, czuć wiosnę i niewielki ale pstrąg - to najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gratulację Sławek, ja dziś też wyskoczyłem nad wodę, efekt to dwa pstrążki, 33 i 37 cm. Fotek nie robiłem ... bo nie miałem ze sobą aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 I mi się dziś powiodło,42cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gratulacje ładnego pstrąga!!Czyzby to górna Rega?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 @Heniutek.Gratki, całkiem fajny kropek. Rega - Polakowo ?Czy cóś.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Maleńki lokalny ciurek,w tle jest szerszy zakręt rzeczki ,no i koryto wypełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Piotrze, chociaż Ty i Sławek dowodzicie, że nie tylko bzdetami temat żyje. Gratuluję udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No ta @Sławku- kłusowniku , a można tak łowić na wobki z echolokacją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 gratki pieknego kropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No kropas pierwsza klasa - gratuluję Ja już dłuższy czas siedzę w domu i czekam do kwietnia - okoń. Potem maj i... do czerwca zleci już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ładne kropki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi