Oleix Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pare pstrązków w 3 wypraw niestety tutaj fotka lipna ale pstragal był piekny... Bo wątek panowie cos gaśnie!!!Zajmijcie sie rybkami a nie uszczyplywymi uwagami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Noooo, Michał dałeś na rozruch. Może nie giganty ale ważne, że są. Szczerze gratuluję.A masz jakąś spec receptę na łowienie samczyków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Hehhe samce lubia srebro A kobiety lubią brąz... jak to śpiewał Ryszard Rynkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Waldek, pewnie wobler - samiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Odpowiednie malowanie i jakies znaki charakterystyczne... jak to u samiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chyba byś musiał u jakiegoś woblerowego speca złożyć takie zamówienie Na pewno by zrobił samiczkę i to z takim makijażem - wystarczyło by mieć obok fotkę Dody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dody? noo... jak by nie zaczęła śpiewać to może by nie pouciekały <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chłopaki a jak sadzicie czy dobra by była na pstrągi myszka taka z 6 cm z ogonkiem powieszchniowa????Bo mam wene wtórcza na taka myszke futerko itp...Nie chodzi mi o jakies gigantyczne kropy ale takie po 35-45cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Przeleciałem zaległą pyskówkę w tym wątku Niestety to forum schodzi przez takie rzeczy na psy Nie dziwię się Pitowi, że zagaił ostatnio wątek o biciu piany i braku merytorycznych wartości.Off top, ale nie mogłem się powstrzymać, żenada.... P.S. Remek, może pora zaostrzyć wymagania i szczodrze zacząć rozdawać bany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Z jednej strony tak, ale z drugiej fotki 30taków miętoszonych w rękawiczkach też podpadają jak dla mnie pod ban ostrzegawczy a na pewno usunięcie z forum. Ja rozumiem że wielu początkujących cieszy się z każdego fikota... Ale ludzie, na kiego grzyba zamieszczać zdjęcia ryb okołowymiarowych?? Tyle się pisze na forum o prawidłowym traktowaniu ryby jeśli chcemy ją wypuścić, a tu sru - pstrąg panierowany w ziemi i liściach (lądowany ślizgiem - kto ląduje i po co takie ryby ślizgiem), chwilę później wyżymanie pstrążątka w rękawiczkach. Kilka osób wczesniej odważyło się napisac że im się nie podoba coś takiego i zostały mocno zbutowane populizmem w stylu leppera - sam oczywiście łowisz tylko 80 więc zamieść na forum... Ja rozumiem że każdy chce się pochwalić, ale czy naprawdę ciężko machnąć takiej rybie fotkę w wodzie?? Czy każdego kurdupla trzeba wymiętośić, zpanierować w ściółce i piachu i zaprezentować?? Co za rożnica czy ma 28 czy 32cm?? Jest przeraźliwie mały... żaden z niego przeciwnik, tym bardziej ytaki który mógłby nas napawać dumą. Ciekawe kiedy zaczną się w wątku szczupaki udzielać ryby prawie wymiarowe tak od 38cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Pyskówka jak pyskówka, ale coraz mniej mi sie chce odwiedzać ten wątek gdy w nim tona fotek dwudziestako-trzydziestaków w różnej konfiguracji - z sprzętem, z woblerem, w trawie, w powietrzu, zbliżenia, portrety, plany ogólne itd. Wydaje mi sie, że te ryby zasługują na taki szacunek by tej wielkości ryby uwalniać natychmiast bez zbednych ceregieli związanych z fotografowaniem (a najlepiej jeszcze w wodzie). Proszę Was - jeśli już chcecie sie pochwalić to wystarczy tylko informacja że byłem i złowiłem trzydziestaczka albo pare malców. Klatki filmów czy też pamięć karty zostawcie sobie na naprawde warte upamiętnienia pstrągi. o standerus - w tym samym czasie pisany wątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Panowie dzieki takiemu podejściu to niewiem czy zauwazyliscie ostygły wszystkie watki w ktorych mozna sie czepić o zdjęcia... Bardzo dziekuje o zrypanie dodam ze wszystkie ryby wróciły po 2 zdjeciach do wody... w bardzo dobrej kondycji,bez panierki itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Panowie,Proponuję przewietrzyć głowy nad wodą bo zaczyna się robić dość agresywna atmosfera czego nie toleruję. Ostrzegam, że jeśli to się nie zmieni będziemy rygorystycznie podchodzili do moderowania wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 podobno woda uspokaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam, Ja jutro w lece do Standerusa na Zielona Wyspe poszukac ichiejszych pstragow. Warunki sa podobno ciezkie ale nie zamierzamy sie poddawac :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 powiem więcej - katastrofalne, no ale zawsze zostaje zacna irish whiskeypozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Zostają jeszcze jeziorka a w odwodzie Shannon, jakieś szczupłaki się postraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 podobno woda uspokaja Piękne zdjecie Spigot!! Byłem niedawno nad rzeczką i zaczepil sie jeden krótki tylko Miałem nadzieje na jakies popsucie pogody lecz jeden krótki gradzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ...a później juz tylko słoneczko Pozdrówki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witaj @Pablos.Fajne fotki, ale tym razem to chyba jednak przez Modlimowo jechałeś. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ...a później juz tylko słoneczko Pozdrówki!!Rejon bardzo znajomy ...i widać kompana Pablosa ...miałem okazję się nim zaznajomić...ma psina zdrowie latać tak całymi dniami za pstrągami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Fajny kompan na fotce tylko szkoda ze bez wedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Zawsze chciałem i chcę mieć takiego kompana Jednak rodzice mają nieco odmienne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja mam swojego tylko go nie zabieram bo zaraz leci przed siebie na laski no i tak to sam musze siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi