Lanio Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 no czasu malo a u mnie jeszcze ostatnio leje a wczoraj i dzisiaj snieg sypal u mnie to narazie musze sobie odpuscic pstragi tak z ciekawosci bylem zobaczyc co sie dzieje na malym ciurku to zastalem wode bardzo duza i brudna jak bloto nie pozostaje nic innego jak czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Dzisiejszy. Pierwszy wymiarek w tym sezonie i zarazem mój największy pstrążek 37,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Gratulacje! A jak wytrzymałeś do tego czasu??? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Już mówiłem - kropek piękny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Gratulacje! A jak wytrzymałeś do tego czasu??? PozdrawiamRemekRemek jeżeli to pytanie było skierowane do mnie to powiem szczerze, że nie rozumiem o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ok. tzn. Jak wytrzymałeś w oczekiwaniu na pierwszego wymiarka - w sumie to źle Ciebie zrozumiałem początkowo bo w pośpiechu doszedłem do wniosku (nie wiem dlaczego), ze byłeś pierwszy raz w tym sezonie na rybach ... Teraz dopiero doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No co ty, ponad trzy miesiące bez rybek nie do wytrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Artech gratki, i życzę Ci w tym sezonie min. 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Gratki @Artech, z życzeniami przyłączam się do @Adis-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dzięki panowie Mam nadzieję w tym sezonie przekroczyć magiczą (dla mnie) granicę 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 40 cm to juz brzmi pieknie ja tylko raz ja przekroczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kurcze a ja nie mogę namówić mamy na wyjazd pociągiem z kolegą Bo tyle rzeczy może się Wam wydarzyć... I nawet tata nie chce zbytnio jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 tak to juz jest z rodzicami ja mam takie szczescie ze na najblizszy ciek pstragowy mam z 8-10 min jazdy rowerkiem to czesto wyskakuje ale gorzej jest jak chcialo by sie pochodzic gdzies nad wieksza rzeka bo do niej mam ok 45 min jazdy rowerkiem ale jest jeden + tego ze mam kondycje p.s. w przyszlym sezonie prawko bedzie to i lepsze lowy beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Namiawiaj mame ,namawiaj bo kropaski czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mama mówiła, że nie ma pełnoletniego - już nawet powiedziałem że masz +18 Muszę właśnie przez święta przy tacie pogadać A jak tam Łukasz u Ciebie - jakieś plany na te dni wolne od szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A jak tam Łukasz u Ciebie - jakieś plany na te dni wolne od szkoły? Plany są zawsze ale czy wypali wszystko to już sam niewiem, mozliwe ze w Lany Poniedziałek zatakuje gdzieś kropaski na lubuskich rzeczkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Artech napisał(a) dnia Tue, 18 March 2008 05:23]Dzisiejszy. Pierwszy wymiarek w tym sezonie i zarazem mój największy pstrążek 37,5 cm Gratki @Artech new P.B ... ja w przyszłym ( a może jeszcze w tym ) marzę o 6tce z przodu...a było bardzo blisko, prawie na wyciągnięcie ręki ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Patu masz szansę już w święta na mom ciurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Napisz jak było,bo jestem w terenie ale mam dostęp do kompa.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dzięki @Patu. A pewny jesteś, że ta 60-tka to był pstrąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Wesołych Świąt wszystkim kropkowańcom tym w wodzie i tym na lądzie czyli wam wszystkim drodzy koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dzisiaj udało mi się wgospodarować 3,5 godzinki, więc co? Nad Kwisę. Niestety nie dane mi było obejrzeć zadnej kropeczki. Kolejny już raz zresztą.Ale i tak było ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Widze popper ze u ciebie chociaz pogoda dopisuje, u mnie ciagle deszcz lub snieg i jeszcze wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dwie godziny siąpił kapuśniak, później dopiero było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ale zawsze to slonca troche widziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi