mifek Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Popper, spigot jak woda na Kwisie. Wydaje mi sie ze nadal podniesiona. Jak z klarownoscia? Jak zaby i minogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Woda dość klarowna, lekko podniesiona. Fajna. Lubie taką Minogów, żab nie widziałem ale pewnie juz gdzieniegdzie się pokazują. Sam zobacz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Oraz drugi Waldi ty robisz zdjątka a facet o ratunek prosi prawy dolny róg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dziś 4 godziny biczowania wody nad Bobrem Wynik kiepski - 1 pstrążek ok. 30 cm. Spotkałem 2 wędkarzy - byli na ZERO Woda lekko podwyższona i lekko trącona, to jednak kropki nie chciały współpracować @popper SERDECZNE DZIĘKI - wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 U mnie dziś dwa tęczaki 37 i 32 cm, jeden potok 34 cm i kilka krótszych. Wszystkie ryby wzięły na gumę z opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To widze adis ze i u ciebie cos sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @pirania74, @adis gratki ale ze skromnością przesadzacie. Co by nie mówili, mnie tam fotka by ucieszyła. Nawet w momencie wypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja dzisiaj pobierałem muchowe nauki u TOMIego i chyba się zaraziłem ...Co prawda nadal marnie to u mnie wygląda - rzuty lekko paralityczne, zacinanie i holowanie spinningowe (90% ryb stracona ) ale i tak frajda niesamowita. Dzień zakończyłem z jednym udanym holem przedszkolaka. Za to nauczyciel całkiem ładnie połowił i dość często można było dostrzeć uradowaną minę - jak podczas poniższego golu źródlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jednak mucha to wyzsza szkola jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jednak mucha to wyzsza szkola jazdy Albo po prostu inna Na spinning łowię ponad 10 lat, na muche ... jeden dzień. Wiele oczekiwać nie mogę, chociażbym chciał bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ojjj kusicie tą muchą kusicie Na pewno kiedyś spróbuję dokładnie łowić. Zacznę jak będę miał pieniążki na zbyciu - wtedy kupie sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To jedanak nie jestem sam ja tez nie mam nic kasy na sprzecik bo zakupilem aparacik w koncu fotki jakies bede wstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 mucha ..... hmmmm stare dobre czasy 11 lat uganiania się z muchą po wodzie czy te czasy wrócą, kiedy pstrąg odrodził się w pierwszych latach na Bobrze po celwiskozie wraz z lipasem Jak sobie wspomnę moją życiówkę pstrąga 57 cm i połamaną pierwszą węglową DAIWA muchówkęto aż żyć się chce miało być wyć się chce za tamtymi czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Na muchę i spining łapię od 1974 roku.Obie dyscypliny są wspaniałe i stawiałbym między nimi znak równości. Wymagają techniki i myślenia... Warto spróbować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Normalnie hodowla robactwa w Twoim domu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mokro w tych pudełkach, widać jak lubisz łowić.Ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_czyb Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Kolekcja piękna, gratuluję. Skoro od 1974 roku łowisz to masz na pewno wielką wiedzę o pstrągowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Piękna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Z takim zapasem much to az sie chce nad wode leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mucha to pokora przed wodą i rybami - można mieć dwa pełne pudła a i tak brakuje tej jedynej na którą biorą. Pozdrawiam pasjonatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Siemka .Taka jak już napisał nasz kolega Hehle w sobote wspólnie męczyliśmy się nad wisełką .Daniel walczył ze sznurem a ja z niemrawymi pstragami które były bardzo wymagające w tym dniu .Jak na pierwszy dzień z muchówką to Daniel śmiga naprawde rewelacyjnie szkoda tylko że spioł mu sie czterdziestak bo była by to niezła nagroda za wysiłek jaki wkładał w śmiganie sznurem.Sobota obdarzyła mnie kilkoma rybkami więc dołożę jeszcze parę zdjątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @Tommi78, gratuluje, fajne klimaciki płyną z Twoich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Tia muszka to jest to. Żadne tam kilogramowe nimfy a sucha albo wyższa jazda - mokra - poezja . Dla odmiany - wczoraj ukręcony streamerek - Red Badger . Sezon wkrótce sie otworzy - może skusi jakiegoś pstrongala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Biała łada dzisiaj było ładnie, ale tylko spacerek. http://img232.imageshack.us/my.php?image=20080323006mo9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi