ginel Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Gratuluje. Piekne kropy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tutaj widać, że pstrąg wrócił do wody w doskonałej kondycji FILMIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Patryk,totalna nędza - trzy dni,trzy rzeki, śniegu po pachy, jeden niewymiarek i jedno skubnięcie.Ale nie codzień jest pierwszy maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Patryk, po dzisiejszych 6-ciu godzinach, spędzonych nad Kwisą, powiem krótko -nokaut. Gratuluję oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Wczoraj Czarna Przemsza odcinek muchowy. Wynik ok. 10 rybek w tym pierwszy źródlak w życiu Rybka oczywiście wypuszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam, Butch69, Widze ze zarazilem cie muszka :D Gratulacje ladnej rybki. Jak wrocisz do Ladku to wybierzemy sie na jakies pstragi nad nowo namierzona rzeczke Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Patryk, po dzisiejszych 6-ciu godzinach, spędzonych nad Kwisą, powiem krótko -nokaut. Gratuluję oczywiście. Waldek,jeszcze będzie git ... masz u siebie fajne rewiry z dużym potencjałem. For @all,dzięx za gratki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Butch69 gratulacje, jeszcze tak szerokiego pstraga w zyciu nie widzialem Wygląga jak zmutowany leszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Piekny ten grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Piękny pstrąg - gratulacja Jak ja niektórym zazdroszcze tych pięknych, rybnych, bez presji wędkarskiej wód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Piękny pstrąg - gratulacja Jak ja niektórym zazdroszcze tych pięknych, rybnych, bez presji wędkarskiej wód... Presja wędkarska była taka że tylko ja z moim znajomym czesaliśmy cały odcinek. Przez 7 godzin nie widziałem nikogo z wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Wczoraj Czarna Przemsza odcinek muchowy. Wynik ok. 10 rybek w tym pierwszy źródlak w życiu Rybka oczywiście wypuszczona. Trzeba było zadzwonić po mnie Gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Butch69 piękny, szeroki żródlak. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jeeeeeziu jaki grubas... Ciekawe czy utuczony tak jeszcze w hodowli czy napakował się czymś już w rzece... Gratuluję i takiego karpia jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Dziś nad rzeczką totalna lampa , woda maxymalnie prześwietlona, pstrągi pochowane w dołkach i rynnach...ogólnie nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Patryk gratulacje Na te boleniówki będą jeszcze większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Patryk gratulacje Na te boleniówki będą jeszcze większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ale jednak patryk cos tam dorwales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Fajna foteczka Patryk, mimo ciężkich warunków coś wydłubałeś , gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dzięki chłopaki... co do warunków, była taka lampa, że as sam się bałem swojego cienia...co dopiero pstrągi...ale nie ma to jak chodzić od miejscówki do miejscówki niemal na czworaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja dzisiaj przez pół dnia trafiłem jedną sztukę i na dodatek się spięła przy samych nogach :/ wczoraj 2-3h po poludniu i zero kontaktu z rybą, ostre słońce, ciężko było cos przechytrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja jutro moze gdzies sie wypusze za potokiem bo juz zapomnialem jak on walczy na kijaszku ale duzych nadzieji sobie nie robie bo ostatnio ciagle jest lampa nie widac nawet malej chmurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Na naszych górskich rzeczkach też sytuacja nie wygląda najlepiej, dzisiaj ze szpiegiem obławialiśmy pobliską rzeczke ale miałem tylko jednego potoka, który w dodatku spiął się po kilku sekundach walki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Na naszych górskich rzeczkach też sytuacja nie wygląda najlepiej, dzisiaj ze szpiegiem obławialiśmy pobliską rzeczke ale miałem tylko jednego potoka, który w dodatku spiął się po kilku sekundach walki. Pozdrawiam. Haha Ja niewiem Wy coś pecha macie... Planojecie jeszcze jakiś wypadzik w kwietniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Na naszych górskich rzeczkach też sytuacja nie wygląda najlepiej, dzisiaj ze szpiegiem obławialiśmy pobliską rzeczke ale miałem tylko jednego potoka, który w dodatku spiął się po kilku sekundach walki. Pozdrawiam. Haha Ja niewiem Wy coś pecha macie... Planojecie jeszcze jakiś wypadzik w kwietniu??? Nie mysle co bedzie pozniej, mysle co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi