Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wczoraj pierwszy raz wyszedłem nad rzekę po grypie i byłem zaskoczony dobrym wynikiem przy lampie. Pięć sztuk w tym jeden wymiarszczak i cztery czterdziestaki to super połów. Jutro wrzucę zdjątko z telefonu bo dziś jestem w pracy :wacko:

No, no gratulacje :D

Ja wczoraj pierwszy raz wyszedłem nad rzekę po grypie i byłem zaskoczony dobrym wynikiem przy lampie. Pięć sztuk w tym jeden wymiarszczak i cztery czterdziestaki to super połów. Jutro wrzucę zdjątko z telefonu bo dziś jestem w pracy :wacko:

@Mariusz - Ty dbaj o zdrowie chłopie, a nie nad wodą się włóczysz.. B) Co Ci te biedne rybki zawiniły? Uważaj bo niezaleczona choroba może spowodować powikłania.. :mellow:

Wstawiaj fotki i napisz na co złowiłeś.

Pozdrawiam

Ha, rozszyfrowalem cie Mariusz. Poznaje dokladnie ta wygnieciona trawe i ostatki sniegu, i na tej postawie juz wiem gdzie lapales!!! Jutro tam bede katowal wode od samego rana <_<

A tak na powazniej, to gratulacje oczywiscie. Ja zmykam nad Loch Ness na srode i czwartek w poszukiwaniu feroxa B)

Pozdrawiam

@Rocky mnie zmobilizował więc pomimo zakazów medyków poczłapałem wczoraj na 2 godzinki taki siurek i spotkałem kilka kropków.. B)

Ten był największy:

http://zanderix.epwik.com.pl/salmo/efex/p4020001_efex.jpg

Był też jeden podobny i kilka mniejszych więc po dwumiesięcznym poście od rybek poczułem się jak nowo narodzony.. na tyle, że dzisiaj wybrałem się również na krótki spacer nad inną rzeczką i złowiłem podobnego oraz jednego małego pstrążka. Miałem też na kiju rybę, którą oceniam na 45 cm, ale spadła.. :wacko:

Pozdrawiam