jerry hzs Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Efex rozumiem Twoje zauroczenie ...poczulem dotyk pstraga w weekend ...bede o tym pisal w nowym temacie ...niemniej uwazaj siersciu na zdrowie i pomalutku z tymi poligonami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 @Jurku Kiedy ja się nie mogę powstrzymać.. Wczoraj były takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Piękne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam, Efex- gratulacje ladnych rybek, szczegolnie z takiego siurka Male pytanko- czy ten model Executora jest dostepny w handlu czy raczej testujecie i pojawi sie za jakis czas? Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam, Efex- gratulacje ladnych rybek, szczegolnie z takiego siurka Male pytanko- czy ten model Executora jest dostepny w handlu czy raczej testujecie i pojawi sie za jakis czas? Pozdrawiam, Bujo Dzięki Bujo Ten nowy kolor jest już dostępny w sprzedaży detalicznej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A nie wiesz gdzie go można kupić?? bo ani w FM ani na waszej stronie go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam, Efex dzieki za informacje. Postaram sie wyprobowac Standerus- ja tez nie moglem ich znalesc dlatego zadalem pytanie. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Na stronie Salmo już jest: http://salmo.atn.pl/page.php?id=31 W FM pewnie pojawi się za chwilkę, tak jak w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czy oznaczenie RTR oznacza że nie będzie więcej tego RTR zeilonego?? takiego nijakiego?? Bo to świetna przyneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czy oznaczenie RTR oznacza że nie będzie więcej tego RTR zeilonego?? takiego nijakiego?? Bo to świetna przyneta Obawiam się, że masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Hej!! co jest, kolejny łowny kolor zniknie z Waszej oferty?? W zamian będzie taki jaki spotkac można w ofercie KAŻDEGO producenta... Ja rozumiem rachunek ekonomiczny... ale następny krok to chyba woblery rozpuszczalne w wodzie, zeby się szybciej zużywały...Tak sobie tylko niewinne żarciki robię, proszę tego na klatę nie brać , jakoś tak szkoda że kolejny niezły kolor zejdzie do podziemia, trzeba będzie z 10sztuk kupić póki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 @Standerus.Hej, już tak nie narzekaj, skoro, jak pisałeś kolor jakiś taki zielony, nijaki, to zawsze można sobie w miarę świerzy krowi placek nad wodą poszukać i to nowe w owym unurzać. I będzie jak znalazł Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Na pstrągi używacie executorów shallow runner czy super deep runner? Chodzi mi o model 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Poczytałem o sprzątaniu Iny i tak sobie myślę,że na górnej Kwisie, pewnie nie kilkadziesiąt ale kilkaset a może i więcej, kilogramów dałoby się nazbierać. A co do samego sprzątania, to zastanawiam się, czy takie rzeki jak Bóbr i Kwisa, nie zostały już dość gruntownie wysprzątane ale z kropkowańców Kolejna wizyta, nad Bobrem, zaowocowała jednym mizernym maluszkiem.Może ja się nie znam, może nie umiem łowić, może woda nie taka albo pogoda nie sprzyja ale nie tylko ja mam tak marne wyniki. Napotykani wędkarze a jest ich coraz więcej mają równie kiepskie albo o gorsze wyniki.I żadne, pojedyncze, gdzieś tam zasłyszane przypadki złowienia, jak to jaskółki, wiosny nie czynią.Marność nad marnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Poper na twoim miejscu to bym się tak nie martwił bo dopuki coś w wodzie pływa nikt nic nie zrobi z tymi pięknymi rzekami.Najlepszym rozwiązaniem dla was jest wybicie wszystkiego w pień może wtedy komuś zaświeci się lampka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 @tomi78, jest jakieś światełko Dość odległe ale świeci w dobrym kierunku. O ile, to: http://www.grodzkie.pl/projekt_gorskie.htm zostanie przyjęte. Jest pewna szansa na zmiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ponieważ poczułem ostatnio adrenalinkę po długim czasie i odezwało się uzależnienie, dziś po pracy wyskoczyłem znowu na pstrążki. I dobrze czułem bo się działo Parę glusiów po dwadzieścia kilka cm, parę wtmiarszczaków do 35,37 cm ale za to śliczniutkich Zdjęcia dla zainteresowanych znajomych na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ...Ale wśród armii giermków i rycerzyków trafił się też król...w bardzo dostojnej szacie... Zdjęcia dla zainteresowanych znajomych na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Jak był król, to musiała być i królowa, zresztą przepięknej urody... Zdjęcia dla zainteresowanych znajomych na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Po prostu można się zakochać Zdjęcia dla zainteresowanych znajomych na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czy oznaczenie RTR oznacza że nie będzie więcej tego RTR zeilonego?? takiego nijakiego?? Bo to świetna przyneta Obawiam się, że masz rację. Bardzo dziwna sprawa, gdyz ta przyneta byla naprawde skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 @rocky gratuluję królewskiej pary, z całym dworem zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Popper, naprawdę czułem się dziś jak gość na królewskim dworze A wspominając o przynętach,naprawdę szkoda że niektóre modele ewolują. Ja ostatnio wróciłem do korzeni, czyli starych ponad 10-cio letnich salmiaków- minow i butcher- i to są tego efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Piekny Pstragowy Dwor . Tak rozpoznalem Butcherka Salmo . Teraz mozesz wracac do pracy ...naladowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mariusz gratki, piękne kropki. Widzę, że idąc za przykładem @hlehle z wątku o okoniach postanowiłeś w pstrągach pozamiatać i to skutecznie Ci wychodzi. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi