Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Efex- gratulacje ladnych rybek, szczegolnie z takiego siurka :D

Male pytanko- czy ten model Executora jest dostepny w handlu czy raczej testujecie i pojawi sie za jakis czas?

Pozdrawiam,

Bujo

Dzięki Bujo

Ten nowy kolor jest już dostępny w sprzedaży detalicznej.

Pozdrawiam

Hej!! co jest, kolejny łowny kolor zniknie z Waszej oferty?? W zamian będzie taki jaki spotkac można w ofercie KAŻDEGO producenta... Ja rozumiem rachunek ekonomiczny... ale następny krok to chyba woblery rozpuszczalne w wodzie, zeby się szybciej zużywały...

Tak sobie tylko niewinne żarciki robię, proszę tego na klatę nie brać :mellow: , jakoś tak szkoda że kolejny niezły kolor zejdzie do podziemia, trzeba będzie z 10sztuk kupić póki są :(

Poczytałem o sprzątaniu Iny i tak sobie myślę,że na górnej Kwisie, pewnie nie kilkadziesiąt ale kilkaset a może i więcej, kilogramów dałoby się nazbierać.

A co do samego sprzątania, to zastanawiam się, czy takie rzeki jak Bóbr i Kwisa, nie zostały już dość gruntownie wysprzątane ale z kropkowańców ;)

Kolejna wizyta, nad Bobrem, zaowocowała jednym mizernym maluszkiem.

Może ja się nie znam, może nie umiem łowić, może woda nie taka albo pogoda nie sprzyja ale nie tylko ja mam tak marne wyniki.

Napotykani wędkarze a jest ich coraz więcej mają równie kiepskie albo o gorsze wyniki.

I żadne, pojedyncze, gdzieś tam zasłyszane przypadki złowienia, jak to jaskółki, wiosny nie czynią.

Marność nad marnościami :(

Ponieważ poczułem ostatnio adrenalinkę po długim czasie i odezwało się uzależnienie, dziś po pracy wyskoczyłem znowu na pstrążki. I dobrze czułem bo się działo :mellow:

Parę glusiów po dwadzieścia kilka cm, parę wtmiarszczaków do 35,37 cm ale za to śliczniutkich :mellow:

Zdjęcia dla zainteresowanych znajomych na maila

Popper, naprawdę czułem się dziś jak gość na królewskim dworze :lol:

A wspominając o przynętach,naprawdę szkoda że niektóre modele ewolują. Ja ostatnio wróciłem do korzeni, czyli starych ponad 10-cio letnich salmiaków- minow i butcher- i to są tego efekty B)