adis Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No pieknie Rocky, śliczne lorbaski, gratukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja rowniez w koncu otworzylem sezon pstragowy. Nie tak okazale jak @rocky, ale za to w jakze pieknych okolicznosciach przyrody. Te wieksze rybki za bardzo nie chcialy wspolpracowac i musielismy sie zadowolic maluchami jak na ponizszym zdjeciu. Moze nastepnym razem uda sie upolowac potwora z Loch Ness. Wczoraj zaliczylem juz na moim podworku dwa trzydziestaki z rana na mokra muszke, ale pogoda sie spaprala w ciagu dnia, a dzisiaj to juz wogole snieg, grad i ogolne niezadowolenie. Aby do wiosny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @rocky ,lukomat gratulacje piękne kropki. Szczegulnie król był przepięknie ubarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Fajne kropasy łowicie. Zapraszam Was jeszcze do relacji Jerrego ze swojego debiutu pstrągowego -> http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5518& ;start=0& PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ostatnie 40pare cm z siurka z wodą do kolan ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @rocky ,lukomat gratulacje piękne kropki. Szczegulnie król był przepięknie ubarwiony. Jest, bo dalej rządzi swoją zwałką Wczoraj to musiałem trafić na żarcie.Dziś byłem cztery godziny i kicha! Trzy truknięcia króciaków Najedzone musi są Patu ,gratulki! Z małego siura najbardziej cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @rocky ,lukomat gratulacje piękne kropki. Szczegulnie król był przepięknie ubarwiony. Jest, bo dalej rządzi swoją zwałką Wczoraj to musiałem trafić na żarcie.Dziś byłem cztery godziny i kicha! Trzy truknięcia króciaków Najedzone musi są Patu ,gratulki! Z małego siura najbardziej cieszą Dzięx Rocky, ja również gratuluję parki królewskiej ... nie mówiąc już o paziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @rocky ,lukomat gratulacje piękne kropki. Szczegulnie król był przepięknie ubarwiony. Jest, bo dalej rządzi swoją zwałką Wczoraj to musiałem trafić na żarcie.Dziś byłem cztery godziny i kicha! Trzy truknięcia króciaków Najedzone musi są Patu ,gratulki! Z małego siura najbardziej cieszą @rocky ja nawet przez chwilę nie wątpiłem ze dalej tam króluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dzis i ja wyskoczylem nad niewielki ciurek zobaczyc czy cos sie dziejeoto kilka fotekprzy tym lazeniu nad ciekiem trafil sie nieduzy zrodlaki potok 35cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 super klimacik na tej rzeczce... bardzo mi przy tym przypomna jedna z moich ulubionych w (stosunkowo) niedalekiej okolicy... i nawet ryby tam sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 @Rocky - pozazdrościć tylko. Na Dolnym Śląsku niestety bryndza nadal. Chyba pora przerzucić się na drapieżny białoryb, bo większe szanse na spotkanie z kleniem i jaziem, niż konkretnym pstrągiem. Uganianie się za ledwo wymiarowymi pstrążkami robi się nieco przykre, szczególnie po takich wieściach jak Twoje... Pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Gratuluje @Lanio. Ta rzeczka to czasem nie Wieprz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 @rocky gratuluję rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 @rocky gratuluję rzeki Rzeka ogólnie znana,choć jej nazwy dla zasady nie wymieniam publicznie Miała swoje gorsze i lepsze lata, nadal ma olbrzymi potencjał. Jest na szczęście duża i trudna do przełowienia. Rozpracowanie obecnych miejscówek zajęło mi trzy lata( za rzadko bywam )i nadal jest mnóstwo dobrej wody do odkrycia Baloo, ty nawet kiedyś na niej łowiłeś w czasie urlopu Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mnie cieszy że jeszcze sa własnie takie ogólno znane rzeczki w których są takie ładne rybki.ja znam niestety takie że nawet 10lat rozpracowywania by nie pomogło ,poprostu są już przełowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Hasior - nie masz racji. Wiele rzek, które były na maksa dojechane przez pozyskiwaczy ryb i straciwszy dla nich zainteresowanie ze względów oczywistych, dzisiaj się odradza. Mniejsza presja i przy minimalnej pomocy człowieka rybostan zaczyna się regenerować. Znam konkretny przykład. Rzeka na południu, dzisiaj są tam piękne pstrągi i lipienie. Ale cicho sza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 za wąski na wieprz wieprz w dniu dzisiejszym wyglądał tak: http://img376.imageshack.us/my.php?image=dsc01410io2.jpghttp://img255.imageshack.us/my.php?image=dsc01408fc6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 jeszcze dwie foteczki moja wyprawa na pstrągi okazała się nieco za późna więc poszedłem pstrykać zdjeciazb.Nielisz http://img186.imageshack.us/my.php?image=dsc01427igl3.jpghttp://img186.imageshack.us/my.php?image=dsc01420uu2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Panek - ta fotka druga z góry, fajny klimacik.Bardzo nastrojowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Lanio - piękne rybki gratulacje Rzeczka też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Lady D tak może się odradzaja takie rzeczki ale napewno jest ich mniej niz tych pustych,trzymane są zazwyczaj w tajemnicy z wiadomych względów,ja poprosty byłem w innym kraju i widziałem co może pływac praktycznie w siurkach 1,5m szerokości,i to dosłownie w każdym. wiadomo jak jest,ale jak sie widzi takie wody i pomysli się,że unas mogło by być tak samo.bo mamy o wiele piekniejsze rzeki niz niejedna rzeka zagraniczna,niestety przewyższamy je tylko uroda nie rybostanem. oczywiscie serce rośnie jak widzi się,że jest coraz lepiej.ale zapewniam że nie jest tak wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Cześć Nie martwcie się zbytnio. Nowy kolor Executora jest równie łowny jak ten zielony. Dowodem wczorajsza wyprawa.Kilka takich: Ale udało się też capnąć takiego spaślaka: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gratulacje Efex, wielki szacunek za te, dla mnie póki co, kosmiczne efekty nic tylko jechać nad wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Efex - łobuzie! Miałeś oszczędzać kolano. Jeszcze trochę i się normalnie przeprowadzę! Piękne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Gratulacje dla wszystkich łowców, @Efex Ty te kropki to chyba na jakimś komercyjnym łowisz, nie no żartuję oczywiście <_< @rocky jeszcze raz gratulki, a rzekę kocham na niej uczyłem się łowić pstrągi dokładnie 35lat temu A i taka uwaga @lanio nie mógł łowić na Wieprzu skoro mieszka w Braniewie a wyskoczył na kropki w czasie weekendu Pozdro JachuPS wczoraj na kropkach zamist pstrągów tylko szczupaczki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi