rognis_oko Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja co prawda nie widziałem holu, ale zdjęcie życiowego pstrąga Gromita mogę wam pokazać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 no piękniutki, i spory gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Gratuluje Gromit moze kilka szczegolow ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Brawo Adam ładna ryba, w dobrej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Gratulacje Gromit! W czsach kiedy jeszcze częściej bywałem nad tą rzeką,kaban mieszkał zakręt niżej.Często głośno żarł żaby ignorując przynęty.Jeśli takiego kloca wygonił na powyższą miejscówkę,to teraz musi tam mieszkać duuuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Grtomit! Gratulacje! Jak ZAWSZE jestem zazdrosny Piękna ryba. Przyznaj się - był po drodze Real, Tesco? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ha, Gromit co to niby nie jest psem, okazuje się być psem na kropki. Gratki Gromit, fajny kropas Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jachu, znam Gromita - Carrefour - mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jachu, znam Gromita - Carrefour - mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ładny prosiaczek... nie ma co... wygląda niemal jak troćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Gratuluję kloca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 @Lanio, w życiu bym nie podejrzewał, że w takiej kałuży mogą być ryby , jednak jeszcze wiele muszę się nauczyć widzisz zulus niekiedy dobre efekty sie ma na ciekach w ktorych na pierwszy rzut oka nikt by sie nie spodziewal kropkow takie cieki maja swoj urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I jeszcze gratulacje dla gromita pieknego kabana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Lanio, mam podobne zdanie - takie ciureczki bardzo lubię, mają swój niesamowity klimat. Fajną masz tą rzeczkę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ale fajny grubasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Porter: ale fajny grubasek. Fakt, Adam bardzo fajny koles Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Tak Ten pstrag jest podobny do Gromita...wykapany ...i tez nie jest piesem ...nadal bym uslyszal o szczegolach tego wyczynu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jurku już za moment.już za momencik coś wrzucę,tylko się posilę .Guziak, Porterowi chodziło o ibkę a nie o tło Za to jesteś mi winny dodatkową blaszkę (nie mylić z flaszką) . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Niezla taryfe masz Adam nie ma problemu - dogadamy sie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Guzu, ponieważ się pomyliłeś jak powiedział Gromit ja też chcę blaszkę z bucktailem oczywiście .Gromit mam taki seclusion 3d to chyba kurtka Herters'a. Gratuluję rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No już jestem .Wybraliśmy się na pstrągi z Mateo i Sławkiem we wtorek i do końca tygodnia musiałem to odrabiać ale się opłaciło.Udało mi się złowić mojego życiowego kropka 48 cm .Może nie był olbrzymi ale za to bardzo grubaśny (do mnie mu jeszcze trochę brakuje) .Dzięki wszystkim za gratulacje.Pstrąg wziął na Sławkowy 7 cm wobler prowadzony pod prąd . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jak nie olbrzym, jak olbrzym Gratki Gromit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Popper dzięki.Wkradł się błąd,wobek był prowadzony z prądem a nie odwrotnie . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dzisiaj, razem z @Tornado, wyskoczyliśmy nad Bóbr. Woda lekko podwyższona. Dość mętna.Władek schodzi w dół rzeki, z castingiem. Brodzi. Ja idę, prawym brzegiem, w górę. Ze spinningiem. Po około dwu godzinach biczowania wody, dochodzę do bardzo trudnego technicznie miejsca. Wysoka, prawie pionowa skarpa, gałęzie i kłody w wodzie a nad wodą plątanina kłączy dzikich malin i krzewów.Z góry widzę, jak gruby pstrąg goni, tuż pod powierzchnią, rybkę długości ok. 12-15 cm Z nikają pod skarpą prawie pod moimi nogami.Z miejsca, trochę po „boleniowemu”, przepuszczam w tym miejscu szósteczkę Sławka.Raz. Drugi raz….... Właściwie, mogę prowadzić wabik, wyłącznie prostopadle do brzegu. Na siebie. Już nie mam jak prowadzić, brak miejsca, wabik wypływan na powierzchnię a za nim pokazuje się kabanek, z rozdziawioną mordą. Pewnie zbiera wobler .Zacięcie i wyrzucenie z wody ryby, to czysta formalność. I tak nie ma miejsca i warunków, na zabawę w technikę i klasyczny hol.Krótka nadzieja: życiówkaNiestety, miarka pokazuje między 49 a 50 cm . Szkoda. Nie wyrównałem wcześniejszego rekorduAle rybka i tak piękna. Po krótkiej sesji foto (muszę się dużo uczyć) wraca do wody . Do 14.00 już nic się nie zdarza.Ja muszę wracać do domu a Władek jeszcze zostaje. Być może dopisze ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ładny kropas. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi