mifek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 nie no popper lipa. faktycznie totalna kicha... nawet Ci sie życiówki nie udało pobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Gratuluje ładnej 50tki bo w tym przypadku przyrównuje sie do wyższej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Popper, gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Popper, śliczny kropek, szczere gratulacje no i pieknie ochrzciłeś kijek od Daniela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Podziwiam i se do moich porownuje . Jest sie w tym Klubie co nie ...gratuluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Popper - gratulacje piękna ryba Coś tu ktoś mówił ostatnio o grubasku (42cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Skoro o grubaskach mowa to zapodam dzisiejszego grubaśnistego jegomościa 45cm z podlaskiej rzeczki [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dzięki. He, he. Mamy niezły wysyp To cieszy.Gratuluję. A przy okazji, właśnie jakąś godzinę temu, @tornado spiął jakieś spore bydlątko @Adis, to nie ten kijek. Tym razem miałem ze sobą CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Popper,Radzi wielkie gratki . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 @waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 @popper szczere gratulacje jak również dla reszty łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No Panowie, gratulacje coś się wreszcie ruszać zaczyna. Zobaczymy za tydzień, bo ten weekend to uziemiony byłem. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Nigdy więcej 13 od samego rana same kłopoty na pierwszy ogień poszły Sławkowe wabki i zostały na dnie w konarach następna 7 zawisła w samym środku przelewu na zwaliskach pomyślałem dość strat i udało się go zdjąć w drodze powrotnej 100mm gałązka nie wytrzymała podemną i 1 kompiel w tym sezonie zaliczona całe szczęście że leciałem na lewy bark dzięki temu komórka i cyfra nie złapały wody,następnie poszły w do wody słynne i łowne blaszki Jacha i tu nie obyło się bez strat za cały dzień 4szt wisi w wodzie.Dalej zachciało mi się wracać drugą stroną więc postanowiłem ztrałować Boberek w znanym miejscu i ledwo się udało byłem już pewny że płynę zastanawiałem się tylko co z elektronika zrobić a w tym czasie żwirek z pod kopytek znika błyskawicznie nie było czasu do rozmyślania trzy szybkie kroki do przodu i udało się złapać wolniejszą płań ale było gorąco.Telefon od Waldka sprowadza mnie na normalne myślenie i drogę powrotną, co najmniej 1300m mam do niego w portkach jak w basenie a droga po samych chaszczach.Gdy dotarłem do samochodu byłem podwójnie mokry. Waldi oznajmia że ma dość zbiera gratki za kropasa i powoli się pakuje do domu ja postanawiam chwilę odpocząć przebrać się i jeszcze tego szczęścia poprubować,Waldi do domu a ja w jego miejsca po 800m zaczynam łowić i znowu 7 Sławka idzie w zaczepy 10lb nie pomaga i tam zostaje,obiecuje sobie że nigdy więcej nikt mnie nie namówi na taki sznurek zakładam rapalkę i po kilku spuszczeniach siada prawdziwa torpeda a ja na wysokiej skarpie i zwalone drzewo podemna kropas bestia obiera sobie za cel do wolności właśnie pod nim i odzyskuje wolność a ja niesmak po całym dniu samych strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tornado Co przeżyłeś to Twoje.Mało kto na Forum miał dzisiaj takie JAJA...Jesteś Wybrańcem. Serdecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 To wszystko bzedety ale Sławek nie wyrobi jak będę miał taki przerób a serducho boli po takich stratach bardziej jak bym 500zł stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tornado za kilka dni bedziesz to pieknie wspominal . Mysle ze juz tego pstraga rozpracowujesz jak go zwyciezyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Może jakoś dam radę , ale przyznaję, że dzisiejszy trzynasty i dla mnie był straszliwie pechowy (pozawędkarsko) aż sam zacząłem się do niego głupio uśmiechać (do trzynastego) i wtedy dał sobie spokój.Ku pokrzepieniu serc jeszcze jedno zdjątko pstrąga z Adamem (@Gromitem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Gromit moje gratulacje Sławek wy to jakieś mutanty tam chodujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Gromit moje gratulacje Sławek wy to jakieś mutanty tam chodujecie Sam chodzę codziennie i karmię żabami to i muszą tak wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Pięknie Panowie,Pięknie Gratuluje udanych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jerry jak mnie Waldi nie ubiegnie bo wie gdzie one są Ale co tam Ty byś nam jakie stadko podesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A nasze nawet świcą bo to poligon po Radziecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Noooo my takich grubasow jeszcze nie lowimy ale sprobujemy nawiazac do Waszych karmionych zabami . Watek pstragowy piekny sie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tornado rozumiem Ciebie ale .... uśmiałem się co nie miara - zawsze w takich momentach przypominają się swoje własne historie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kapitalne ryby Panowie!!!@Popper gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi