tornado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No to teraz chyba się zacznie i kropaski zaczną intensywnie zagryzać, ciepełko ciepełko i zacznie się zielono a wtedy mogę płynąć do Odry nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sławek napisał:Sam chodzę codziennie i karmię żabami to i muszą tak wyglądać. Ja chodziłem za Sławkiem i czasami byłem szybszy od pstrąga i dla tego tak wygłądam . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Adam, też mi nic nie brakuje a żabek nie jadam. Bo tutaj jeszcze się nie pokazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Co jest Panowie, pstrągów nik nie łowi czy co ? Jutro a właściwie dzisiaj się wybieram to może będzie czym się pochwalić zobaczymy Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Janusz, ale Ty, w tym sezonie, to też coś tak mało fartownie. A z geografii połowów widać- na północy lepiej biorą. Chwal się chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Waldku, no właśnie coś nie mam farta, jak łowię to klajniaki, jak wygląda, że będzie dobrze i jest świetna pogoda to nie mam czasu. Ostatnio pogoda właśnie nas nie rozpieszcza, dzisiaj postanowiłem pojechać dopiero na poźne popołudnie i wieczór, zobaczymy czy to dobra taktyka.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Janusz głowa do góry jak chistoria mówi północ wygrała z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Janusz, ale Ty, w tym sezonie, to też coś tak mało fartownie. A z geografii połowów widać- na północy lepiej biorą. Chwal się chwal Witam panowie mam nadzieje, że ta geografia połowów w przyszły weekend zmieni się. Wybieram się na południe i mam zamiar pobić swój rekord pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mirek witaj na pokładzie i szykój kondycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Cześć Władek już od tygodnia ganiam po wieżowcach co by złapać kondycję Co tom u was teraz na wiadomej rzeczce się dzieje:-jaki stan wody-przejrzystość-czy już zaczeły dobrze żerować czy czekaja na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mirek trenój tam się zmienia jak kalejoskopie zależy od pogody ale ja ostatnio z Waldkiem tylko Boberek obrabialiśmy a pstruchy czekają na godnych pogromców.Tam nie byłem około miesiąca jak w drodze powrotnej urwałem zawiechę tylnego teleskopu i rozwaliłem jak nigdy jedną oponę jakoś mi nie po drodze ale będe, mam nadzieje że wrócę całym złomem do domciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 OK dzięki co do godnych pogromców to będzie ich trochę ja się do nich nie zalicam. Mam tylko takie postanowienie żeby pobić swój rekord , a z tym to myślę mam nadzieje nie powinno być tak źle .Bo każdy powyżej 30cm będzie nowym rekordem i w tym upatruje moja wiarę i optymizm.Pozdrawiam i do zobaczenia. PS. oby omijały nas takie przypadki jak z twiom autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 OK dzięki co do godnych pogromców to będzie ich trochę ja się do nich nie zalicam. Mam tylko takie postanowienie żeby pobić swój rekord , a z tym to myślę mam nadzieje nie powinno być tak źle .Bo każdy powyżej 30cm będzie nowym rekordem i w tym upatruje moja wiarę i optymizm.Pozdrawiam i do zobaczenia. PS. oby omijały nas takie przypadki jak z twiom autem Pobijesz Mirku. Nie powinno z tym być problemów . Prosta recepta, to Sławkowa szósteczka + Bóbr lub Kwisa. Na efekty nie będziesz czekał długo. Weź tylko aparat, z szerokim kątem, bo te 30+ nie mieszczą się, w standardowej ogniskowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 OK. Waldku wezmę twoje rady co do aparatu do serca,a wtedy może i z tych poniżej 30 wyjdą byki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Coś nie bardzo kropkowańce współpracują ostatnio.To znaczy raczej nie dałem im szansy bo dwa tygodnie nie łowiłem.Dziś byłem trzy godzinki na malutkim ciurku. Woda kryształ i lampa z nieba.Udało sie wyłuskać z 15 szt. Dosłownie łuskałem, bo rzuty na tak malutkiej rzeczce musiały być w punkt, najczęściej w dziury przy zwałkach, a na prowadzenie przynęty było od pół do metra wody. Było parę wymiarszczaków, największy 44cm.Zażarł Aglię 2 w dołku pod korzeniami jak tylko wpadła do wody. Skubany łyknął tak, że tylko żyłka z pyska wystawała.Niestety, skur...le melioranci już się dobrali nawet do takiego strumyczka Serce się kraje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Gratuluję ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Rocky 15 szt w trzy godziny największy 44cm to prawdziwe eldorado tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Chętnie bym ponarzekał na taką dłubaninkę Łuskanie w pięknym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Rocky wymiatasz nie ma co. A z tą dłubaniną to już całkiem na maksa pojechałeś. Mariusz nie załamuj nas, a mnie w szczególności Pozdro Jachu PS. A tak w ogóle to gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Gratki Rocky...ostatnio coś mało fotek w wątku, to wkleję swojego odpasionego wymiarka z wielkiej wody na małym ciurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 fajny klimat ma to zdjęcie, gratuluje rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Patu28 cosik mi jakas taka znajoma ta skarpa... coś jeszcze się tam działo poza tym jednym okołowymiarkiem czy tylko ten jeden jydyny niczym rodzynek w tanim cieście...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jeden, ale w kolorach złota . Fajne macie te pstrągowe rzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Mifek, łowiąc w płynącym błocie z liściami to i jeden cieszy...rodzynków było wiele, ale z ciasta upieczonego wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Patryk, a ten ciurek to przepływa pod trasą nr.6 koło miejscowości Ogrodzenia z Twojej strona za nią z mojej przed nią ? Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi