Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Traker, wiedziałem, że nie potrafisz zachować się nad woda teraz widzę, że nie potrafisz nawet łowiąc ryby. Chociaż, może fotografowanie niemiarków nie wszystkich razi (jednak, jakby uświadomić wam ryzyko takiego postępowania może zmienilibyście zdanie). I żeby było zgodnie z wątkiem, dodam słowo pstrągów. Dobrze wiesz, o czym mówię. Kiedyś odpuściłem i nie chciałem tego tematu poruszać tutaj. Ale jak chcesz to opiszę. A żeby uwiarygodnić moje słowa zwrócę uwagę kolegów na zmianę w odnośniku „miejsce”, z Suchań na okolice Stargardu. Jeli próbowałbyś się wypierać w bardzo prosty sposób udowodnię, że chodzi o ciebie. Jeśli pisząc o tym w ten sposób złamałem zasady tego forum to bardzo kolegów przepraszam.

Kilka zbiegów okoliczności spowodowało, że wyciągnąłem błędne i krzywdzące Trakera wnioski. Okazał się On nie tą osobą, którą widziałem z daleka któregoś razu nad Iną, Opowiedział mi, że Jego samochód był potraktowany podobnie jak mojego kolegi. Dlatego uważajcie zostawiając auta przy moście na drodze Suchań – Choszczno. Na spotkaniu okazał się kulturalnym i miłym „facetem” nie tym, z którym Go skojarzyłem. i chciałbym Go po prostu na tym forum przeprosić. Traker przepraszam.

A odnośnie fotografowania ryb niewymiarowych wierzę, że już zmienił podejście do takich zachowań i oby nas podobnie myślących było więcej.

widze ze walczycie z potokami :D ja ostatnio w niedziele wyskoczylem na ukochana rzeke i zlapalem kilka malochow w przedziale 20-25 cm, i jeden kaban tak na oko 45 moze z malym + mi poszedl :( ale drania widzialem :D piekny byl, jutro moze wyskocze to jak cos to jakies fotki pokaze.(moze z nim) ;)