spigot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Nooo widac ze atmosfera , kompania i rybki na poziomie dzis ja zazdraszczam bo w domu zagaszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 I jeszcze kilka, jako ciąg dalszy wieści znad Kwisy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Pstrągi nie zawiodły. Współpracowały chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 I chociaż skrupulatnie opracowywano strategię: Podobno padła też jakaś życiówka Ale o tym, to może już @Mirat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Gratulacje ! Piękna rzeka i nareszcie ryby dopisały !Pochwalę się, że i ja miałem szczęście na mojej rzece, kilka wyjść pstrągów do woblerów Salmo i 40cm skutecznie podebrany. Ruchy pstrąga przypominały taniec Jozina z Bazin. mifek edit: fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Inny Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Traker, wiedziałem, że nie potrafisz zachować się nad woda teraz widzę, że nie potrafisz nawet łowiąc ryby. Chociaż, może fotografowanie niemiarków nie wszystkich razi (jednak, jakby uświadomić wam ryzyko takiego postępowania może zmienilibyście zdanie). I żeby było zgodnie z wątkiem, dodam słowo pstrągów. Dobrze wiesz, o czym mówię. Kiedyś odpuściłem i nie chciałem tego tematu poruszać tutaj. Ale jak chcesz to opiszę. A żeby uwiarygodnić moje słowa zwrócę uwagę kolegów na zmianę w odnośniku „miejsce”, z Suchań na okolice Stargardu. Jeli próbowałbyś się wypierać w bardzo prosty sposób udowodnię, że chodzi o ciebie. Jeśli pisząc o tym w ten sposób złamałem zasady tego forum to bardzo kolegów przepraszam. Kilka zbiegów okoliczności spowodowało, że wyciągnąłem błędne i krzywdzące Trakera wnioski. Okazał się On nie tą osobą, którą widziałem z daleka któregoś razu nad Iną, Opowiedział mi, że Jego samochód był potraktowany podobnie jak mojego kolegi. Dlatego uważajcie zostawiając auta przy moście na drodze Suchań – Choszczno. Na spotkaniu okazał się kulturalnym i miłym „facetem” nie tym, z którym Go skojarzyłem. i chciałbym Go po prostu na tym forum przeprosić. Traker przepraszam.A odnośnie fotografowania ryb niewymiarowych wierzę, że już zmienił podejście do takich zachowań i oby nas podobnie myślących było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 I wszystko jasne - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 widze ze walczycie z potokami ja ostatnio w niedziele wyskoczylem na ukochana rzeke i zlapalem kilka malochow w przedziale 20-25 cm, i jeden kaban tak na oko 45 moze z malym + mi poszedl ale drania widzialem piekny byl, jutro moze wyskocze to jak cos to jakies fotki pokaze.(moze z nim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Nie wiem jak wy ale ja jestem przeciwny wkładnaniu paluchów w skrzela pstrągom. Pstrąg w przeciwienstwie np do szczupaka nie ma tyle miejsca aby bez szwanku takie coś robić. No chyba ze pstrągowi jest już wszystko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Brawo Panowie! Komancz - serdeczne gratulacje!!! Ja niestety na razie przed dłuuugą pauzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam,a to mój majowy z Kwisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Śliczny. Gratuluję Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 pi?kne ryby lowicie - gratki, u mnie na nie barzdzo chca brac na sztuczne przynety, a na muche ciezkie warunki ( ostro dmucha )moze uda si? w przyszlym tygodniu polowic.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 dzieki popper, wczoraj niby pogoda nie pstrągowa woda krystalicznie czysta : ale rybki dopisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dziś wróciłem z Sognefjord w Norwegii. Tylu pstrągów w fiordzie nie widziałem nawet w hodowlanych stawach. Przyczyną chyba były topniejące śniegi i mocno wysłodzona woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Bolenioza zapanowała na całego, a przecież teraz można połowić piękne kropki Największy potok Mateusza z naszej ostatniej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ładny grubasek, fajna czapeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Piękny, gratki dla Mateo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja też jak zobaczyłem Mateo to bardziej byłem pod wrażeniem czapeczki Gratulacje bo to życiówka! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Pięknie ubarwiony, gratuluję Mateusz , a czapka rzeczywiście odlotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Piękny kropas! Ale gdzie Mateo? Pod tym kamuflażem prawie nie widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jak snajper , ale ustrzelił pięknego pstrąga. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 można poznać wymiar tego kropasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Piękne Potoki - GRATULUJĘ. Widzę, że wątek nie umiera pozdroorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi