SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 .jjj.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 coś nie bardzo chcą mi sie te fotki otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 U mnie jest wszystko OK otwierają sie bez problemu tylko są w koszmarnej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 U mnie otwierają się w Paint'cie i są bardzo małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 U mnie otwierają się w Paint'cie i są bardzo małe. Ryby czy zdjęcia?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Kuba, widzę, że mimo późnej pory czujność na miejscu Pewnie, że zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ostatnio odkrylem fantastyczny ciek jak bylem sotatnio to zlapalem kilka kropasow w przedziale 39-35cm w ciagu 3 godzinek lowienia juz nie licze tych ponizej 30cm bo ich to od groma jest oto kropek 37cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 fajne rybki, tylko znowu te zdjęcia małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Jedyny wymiarowy z wczoraj - 41 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Piekne ryby @Sandacz, @Lanio i @Artech. Szczere gratulacje. @Artech: To jakas inna odmiana pstraga, czy normalny pstrag potokowy? Musze sie przyznac ze jezeli chodzi o salmonidy to wiedze mam slabiutka bo bardzo malo ich tutaj jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gratki Artech, pięknie wybarwiony samczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wybaczcie że się trochę rozpycham no i na temat Na Pomorzu gorąco i straszna lampa, ryb mnóstwo, mało wyjętych, mimo wszystko dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wszystkie fotki OK. Gratuluję rybki.Ale czemu ta ryba jest tak uwalona w błocie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 mi sie wydaje że to przybrzeżne syfki takie, to często nieuniknione jest jak niema się woderów, ale nie jest takie że zdziera śluz jak piach, tylko wkładasz rybke do wody i już tego niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 tak to nadbrzeżne paprochy, głownie liście - problem z podebraniem był, jak to zwykle bez podbieraka i kompana w zanadrzu. Ryba była i zapewne jest w znakomitej formie, pokazała to podczas holu i trzech energicznych wyskokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Piekna rzeczka i piekna ryba Szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Gratki @kamot, czyżby Radunia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 lekki przestój się wkradł więc wrzucę kilka fotek z dnia dzisijeszego. pogoda standardowa od kilku dni, 28-30st, atomowa lampa i prawie wiaterek. rzeczka... jak widac niewielka, ale wyjątkowo urocza. poziom wody niziutki, generalnie ryby stały wszedzie tam gdzie bylo ciut wiecej wody i byl wiekszy przeplyw niz w glownym korycie. w sumie miejscami to woda niemal stała... efekt: milo kilka pstruchów spietych. u mnie cztery wyjęte + drugie tyle spiętych, ale żaden nie był w wielkości fotografowalnej. wszystkie ryby cholernie pieknie wybarwione, w doskonałem kondyjci no i w pieknymi spasionymi brzuszkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Fajne fotki Rafał, rzeczka chyba znajoma,ale pewien nie jestem, zresztą czy to ważne. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mnie najbardziej rozbroiła akcja z woblerkiem. ok 40cm potoczek 2 może 3 sekundy na kiju, kotwiczki całe, groty nie powiginane, a wobek strzelił... dobrze przynajmniej, że maja kregosłup w jednym kawałku to się jeszcze trzyma... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 może to jakiś felerniak? niezauważony wpadł pod lakier i sie trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi