admin Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Standerus, gdzie złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Złapany w Irlandii Podpowiem że byłeś tam , choć przejazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ... hmmm ... tam gdzie wody nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cormoran Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dzisiejsza zdobycz z czarnej przemszy pstrąg 54cm złowiony na woblera, pomimo zimy walka była pasjonująca co widać po środkowej kotwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cormoran Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 To temn wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Alez piekny teczak az mi cisnienie podskoczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 piękne kolorki.....graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cormoran Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dzięki ale podziękowania też kieruje do mojego nauczyciela jarka który mnie nauczył z czym to sie je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dzięki ale podziękowania też kieruje do mojego nauczyciela jarka który mnie nauczył z czym to sie je Z cebulką i przyprawami Pięknie wybarwiony, gratulację zdobyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dzięki ale podziękowania też kieruje do mojego nauczyciela jarka który mnie nauczył z czym to sie je Z cebulką i przyprawami Pięknie wybarwiony, gratulację zdobyczy. Z CP się je wszystko - obojętnie z czym Znam kilka osóbników wypuszczających, ale to jakaś niewiele znacząca garstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 EDIT: po przemyśleniu, postanowiłem poczekac na lepszą rybkę z dzikiej wody w sezonie 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 EDIT: po przemyśleniu, postanowiłem poczekac na lepszą rybkę z dzikiej wody w sezonie 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 EDIT: po przemyśleniu, postanowiłem poczekac na lepszą rybkę z dzikiej wody w sezonie 2009 A może i w 2008 Byliśmy dziś nad taką jedną... dziką rzeczką... iiii Dość dużo ryb złapaliśmy, jednak ta rybka łapię się tylko w regulaminie 60cm Rybkę złowił @Dero1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 No nieźle dero gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 No nieźle wobler gratulacje ! Rybkę złowił @Dero1990 Łukasz wkleić Twoje fotki, czy sam wkleisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Gratulacje dla was obu . Przyjemnie popatrzec na Pana Pstraga . Samo pstragowanie to bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Gratki @derowiak... ale tego że obgryzłeś tęczaczkowi ogon to Ci nie wybaczę (dżołk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A dzieki dzieki... co do ogona to nie wnikam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Graty Dero piekna sztuka @wobler....tez bym sobie z nim foto zrobil jakby kumpel taka sztuke zlapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Graty Dero piekna sztuka @wobler....tez bym sobie z nim foto zrobil jakby kumpel taka sztuke zlapal Mam jeszcze fotki z rybkami z mojej ręki, ale nieregulaminowe... 31, 33 i jeden całkiem krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Cześć Ładny kaban, gratulacje.Ale te płetwy, rzeczywiście jak poprzycinane, może to uciekinier z jakiejś chodliwi. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 EDIT: po przemyśleniu, postanowiłem poczekac na lepszą rybkę z dzikiej wody w sezonie 2009 A może i w 2008 Byliśmy dziś nad taką jedną... dziką rzeczką... iiii Dość dużo ryb złapaliśmy, jednak ta rybka łapię się tylko w regulaminie 60cm Hmm..., pierwszej ryby nie widziałem, ale zdziwiło mnie czepianie sie przez @Jerzego. Teraz jednak, czegoś sam nie rozumiem. Jeśli to dzika rzeka, i poszliscie pstrągowac to albo sezon u Was zaczyna się wyjątkowo wcześniej, albo zwyczajnie kłusowaliście Tęczak w takiej rzeczce, to miła niespodzianka, ale poniewaz Dość dużo ryb złapaliśmy trudno uwierzyc że wszystkie to teczaki. Tej jednej ryby gratuluje, poza tym Wesołych Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ale spokojnie już wyjaśniam cała sytuacje związana z tą rzeczka i rybami w niej łowionymi.Na rzeczka 'X' w której łowilismy znajduja się stawy hodowlane, a rybki które łowilismy to potoczne 'uciekiniery.. i raczej niewidze tu zadnego kułsownictwa... Jeżeli ktoś chce głebszych wyjaśnień prosze pisać... Pozdrawiam i Życze Radosnych Świąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Koledzy, sezon 2008 powoli dobiega końca. W nowym sezonie 2009 życzę wszystkim przysłowiowego połamania kija na taaakich pstrągch i pięknych zdjęć do umieszczenia w wątku Pstrągi 2009. Jeżeli chcecie pomagać w moderacji forum to bardzo się cieszę - mam prośbę jednak żebyście robili to poprzez skorzystanie z funkcji zgłoś wiadomość moderatorowi a nie na własną rękę. Będzie prościej, wygodniej i bez frustracji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A swoją drogą Panowie ... jeszcze kilka dni i zaczynamy od nowa Jak przygotowania, gdzie pierwsze kroki? Ja się jeszcze zastanawiam gdzie postawię nogę w pierwszych dniach ale ... kołowrotki już przygotowane i wędki stoją wyczyszczone PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi