spigot Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 @patu28 - G R A T U L K I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 coś mi się zamuliło sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Patu spoko może jestem przewrażliwiony Ktos mi coś tam kiedys do głowy nakładł żeby nie trzymac tak ryby bo jak się odwinie i walnie w glebę z wys 1,5m to może jej sie coś stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Patu spoko może jestem przewrażliwiony Ktos mi coś tam kiedys do głowy nakładł żeby nie trzymac tak ryby bo jak się odwinie i walnie w glebę z wys 1,5m to może jej sie coś stac.@jajakub, spoko ...stałem w wodzie także nie miałby jak walnąć w glebe ,a z rybką obchodziłem sie niemal jak z żonką dzięki @spigot za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 wyluzujcie, nie kazde pytanie o los ryby, czy wskazowke trzeba brac jako atak na wlasna osobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a z rybką obchodziłem sie niemal jak z żonką No właśnie mógłbyś rozwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Panowie,Proszę pamiętać, że jerkbait.pl to forum na którym promuje się wypuszczanie ryb ale to nie sąd - my tutaj mówimy o wypuszczaniu, o tym jak to robić i dlaczego to robić, pokazujemy również zdjęcia ryb żywych ale ... nie jesteśmy sądem i prokuraturą. Nie róbmy zatem dochodzeń kto wypuścił, a kto nie ... nie nasza sprawa - naszą jest PROPAGOWANIE C&R. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ładne ryby, kiepska akcja Takie ściemy raczej propagowaniu C&R niezbyt służą.Po co być bardziej świętym niż sam Papież?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a z rybką obchodziłem sie niemal jak z żonką No właśnie mógłbyś rozwinąć taka przenośnia odnosnie delikatności ..a o czym myslałeś ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 święte słowa Remek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam ja dopiero wczoraj zadebiutowałem w tym sezonie było całkiem znośnie biorąc pod uwagę że na Kwisie łowiłem pierwszy raz udało sie powalczyć z 4 kropkami podobnej wielkości jak ten na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja próbowałem wczoraj zadebiutować na rzeczką ale szczęście mnie ominęło - oprócz ładnych widoków nic mnie nie ucieszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mój największy z wczorajszego wypadu - tym samym sezon uważam za otwarty . Naskrobię więcej (bo fajnie było i super towarzystwo) ale później bo nie mam oprogramowania do obróbki zdjęć (reinstalacja systemu no i muszę zainstalować). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wow, Remek niezłe rozpoczęcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Remek przepiękny kabanek, wyglada na dobrą 50tkę. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Tez takim chcialem otworzyć sezon,wyszło troszkę mniejszym Gratuluje pięknego kabanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Fajniusia!!! A wypusiłeś??? <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a u mnie wszystko zamarznięte co prawda temperatura dodatnia od jakiegoś czasu, trzeba pojechać sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a u mnie wszystko zamarznięte co prawda temperatura dodatnia od jakiegoś czasu, trzeba pojechać sprawdzić Yeah, i tak musisz poczekać do 1 lutego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a u mnie wszystko zamarznięte co prawda temperatura dodatnia od jakiegoś czasu, trzeba pojechać sprawdzić Yeah, i tak musisz poczekać do 1 lutego... a no racja, zapomnialem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dzięki za dobre słowa. Jak tylko będę miał chwilkę to zrobię więcej zdjęć i wrzucę na forum. Było jednak klimatycznie nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 I oczywiście castingowcy walczyli razem - czyli Sławek i ja, a spinningowcy oddzielnie Rognis i jego brat Mateusz. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No i znowu casting górą (choć cykanie fotek przez castingowców dawało pewną przewagę spinningowi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No w sumie tak ... ale spinningowcy mieli wiele spotkań z rybami i to nie małymi. Tylko niestety ... w sobotę wogóle nie chciały za bardzo gryźć - skubały, denerwowały się nawet ... dziwnie się zaczepiały .... co pewnie świadczy o niechęci. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi