Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

drzewa, śnieg i jakieś dziwne ryby !! Lubię egzotyczne klimaty.. :unsure:

gratuluję wyprawy...

A sławek mógłby napisać coś na stronę główną na temat swoich woblerów pstrągowych. Faktycznie pięknie latają, nawet z kija 17 lb

Wstydz sie Sławku!! Takie dobre woblery robić !! B)

Ja nimi rzucam też z 17 lb, na dodatek piąteczki (młodsze i mniejsze siostry) też z niego latają :D

...Tak więc zakończyłem na 44 cm (na zdjęciu rzeczywiście wygląda na większego). Dla mnie super rozpoczęcie sezonu...

Pozdrawiam

Remek

Rozpoczęcie super. Zazdroszczę. W moim Przypadku rozpoczęcie będzie gdzieś w lutym i po raz pierwszy z multikiem - zobaczymy co z tego wyjdzie... :mellow:

Remek Dobre B) !!! Casting rulez :lol:

Czyżbyś przechodził na casting???

Ja również dziękuję za spotkanie :D. Fajnie było i na zdjęciach się załapałem (może i sam bym robił, ale jak Remek wyciągnął z plecaka swoją ciężką artylerię, to dałem sobie spokój

@Remek,

jeszcze raz gratuluję pstrągów. Piękne ryby! :D

Mi niestety nie poszczęściło się, ponieważ wszystkie ryby, które miałem na kiju, niestety się spięły. Widać było, że pstrągi nie żerują, tylko odpędzają intruzów ze swoich mieszkanek i nie można było ich odpowiednio zaciąć. Ani jedno branie, które miałem, nie było typowo pstrągowe.

Chyba długo nie zapomnę tej soboty, bo 15 sekund holu pstrąga, którego nawet się nie widziało to było coś niesamowitego.

Nie chcę oceniać jego wielkości, bo go nie zobaczyłem, ale myślę że był bardzo duży... :huh:

@Sławek,

dzięki za wspólny wypad! Jak zawsze było super. :D

Panowie, koledzy !

Proszę, skończcie z tym mi zamiast mnie. Mi to dźwięk w gamie

Do,Re, i właśnie Mi. Jak chce się napisać co się nam przydarzyło

to nie pisze się Mi to niestety to i tamto piszemy mnie się

przydarzyło, mnie spotkało coś miłego lub nie itd. Sorki, że się czepiam, ale uszy mnie bolą od patrzenia na to <mi>

Pozdro Jachu

MGOR to żródlak czy potok?

Z tego co widzę to potok. Znam (chyba) tą miejscówkę (poznaję otoczenie) - rzeczka dla twardzieli castingowców (strasznie trudna - szukam na nią sposobu już od dwóch sezonów). A jeśli to ten siurek to jest to potok odmiana pomorska (taki ładniej ubarwiony). Jeśli się mylę proszę o korektę.

Pozdrawiam

Remek

Teraz to już jestem pewien,ze Nikon rządzi :mellow: Ludzie ode mnie z pracy sprzedajacy aparaty(m.in.d300) mówili,że ten aparat nie ma konkurencji-i faktycznie chyba tak jest. :D

Jaką tam konkurencje ma :D ale D300 jest super pod każdym względem. Tylko robić zdjęcia.

Pozdrawiam

Remek

Remku.

Też lubię oglądać, a raczej słuchać obu wymienionych Panów. Ale

prawdą jest też to, że chodziłem do szkoły w czasach zamierzchłych już dla większości forumowiczów i miałem to szczęście, że uczyli mnie nauczyciele z prawdziwego powołania

a nie z przypadku. Jestem im bardzo wdzięczny, choć może nie wszystko czego mnie uczyli zostało odpowiednio przyswojone.

Ale dość o tym, robi się OT a tu o pstrągi chodzi. Sorki !

Pozdro Jachu