spigot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 spoko spoko właśnie szykuję fotki dziś byłem na Boberku taki mały początek i podpucha z tym 2 miejscem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 to nie rub sobię jaj tylko wstawiaj foty.Nas uziemiła pogoda teraz jest -11 i wieje w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 i kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 i 2 fotki ostatnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No to pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 no dobra jeszcze mam 2 fotki i filmik z holu filmik cienki bo bateryjka w fonie padła ..tak to jest jak sie muzyki słucha nad wodą za jakiś czas go umieszczę na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 o i to lubięSiedzę w domu, na dworze zimno jak diabli a szanowni koledzy podbijają gula A tak pozatym to zazdroszczę i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 kubuś za 2 tyg sobie odbijesz no.. nieco ponad dwa tyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ładne pstrągi gratuluje udanego rozpoczęcia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Po tych wszystkich tegorocznych zdjęciach można by było sądzić, że casting jest skuteczniejszy na pstrągi (a przynajmniej na razie wygrywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Po tych wszystkich tegorocznych zdjęciach można by było sądzić, że casting jest skuteczniejszy na pstrągi (a przynajmniej na razie wygrywa) Śmiałe twierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Niedługo postaramy się je zwalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Miałem się nie chwalić,ale trzecie punktowane miejsce jest zbyt kuszące.Jak zwykle pierwszy dzień sezonu rezerwuję na trocie ale drugi zawsze pstrągi, tak więc dziś połowiłem nieco.Na odcinku łakowym 2 szt.39.5 i 30 cm.Te pierwszą zapisuję sobie jako 40-kę bo była wypasiona jak kluska i równamy zawsze do góry .Póżniej na odcinku leśnym dwa czarne jak smoła samce 36 i 39 cm.Niestety posiadam tylko fotki tych pierwszych bo mój fotograf sie wk... i zmienił miejscówkę.Dodam że on równierz złowil 2 ryby 28 i 35cm. Oto wypasiona 39,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No i 30-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 gratulacje sezon w pełni piękne ryby i piękne zdjecia może póżniej sie gdzieś wybiore na te pstrążkipozdrawiam i dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 spigot gratuluje drugiego miejsca <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Gratuluje pstrągarzom.Tobie Rafale również !A ten Sufix to nie palipo rączkach Prawie nakręciliście mnie jutro na wyjazd nad Wdę.Nie jeźdzę o tej porze.Wolę od marca ,kwietnia.Prawie bo nagle się ochłodziło,zjechało do -7,wiec trzeba sprawdzić jak się świder sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Gratuluje pstrągarzom.Tobie Rafale również !A ten Sufix to nie palipo rączkach Prawie nakręciliście mnie jutro na wyjazd nad Wdę.Nie jeźdzę o tej porze.Wolę od marca ,kwietnia.Prawie bo nagle się ochłodziło,zjechało do -7,wiec trzeba sprawdzić jak się świder sprawuje. SUFIX nie ale naszywka trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Spigot, gratulacje - a Ty Sławciu szykuj się na wizytację PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ryby świetne, gratuluje. Tylko gdzie się śnieg podział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No i mi dzisiaj udało się złowić pierwszą rybę sezonu pstrążek 36cm.Mimo niesprzyjających warunków -8*C próbowałem łowić na casta ale po kilkunastu rzutach,jednym braniu i wyciągniętym pstrągu na butchera Salmo zrezygnowałem bo zbyt szybko marzła plecionka.Reszta dnia ze zmianą zestawu na spin już bez wyników.A przy okazji udało się przetestować kijek od Hasiora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Trout gratuluję samozaparcia, ja już bym łowił na żyłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No chyba rzeczywiście tylko biorą na zestaw castingwy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Gratulacje Robert ładny kropek, na Parsęcie też zimno dzisiaj-7 wyniki mizerne padają tylko małe srebrniaczki.Pozdrowienia i dzięki za krótkie spotkanieJachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No chyba rzeczywiście tylko biorą na zestaw castingwy PozdrawiamRemek dokladnei to samo chcialem powiedziec... nastepnym razem musisz smigac z druga szpulka z monofilem... dzisiaj w ramach mrozu tez musialem sie przeprosil z zylka i ... nawet jeszcze zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi