pirania74 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 @hlehle co za potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 w tajnych ciurach nie ma takich stworów, takie stwory wystepuja w rzekach pokroju wisły czy innej amazonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 @hlehle bardzo mnie interesuje zestaw na który wyholowałeś to cudo natury parametry wędki-jakie????? proszę napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Po prostu smok Gratki - wielki, kolorowy i piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekporowski Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Z 5 lat chodze po Sanie i nigdy nawet takiego nie widziałem..... Wielkie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Masakra , zakrawa mi tu na nowy rekord Polski ...i le miał centów ??? Wielkie gratulacje!!! Podwójne, jak został złowiony w naturalnych dla niego warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Masakra, może podasz więcej szczegółów - cm i kg, piękna ryba orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Normalnie TESCO Gratuluję - piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Oj piekna piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Explorator, myślałem że przypomnisz sobie jak travelerka szukałem przez ostatnie tygodnie... Część osób wie, że wyjechałem za chlebem z Polski, fajnie że nie popsuły malutkiej prowokacji No więc w skrócie. Jestem sobie nad Bałtykiem ale na zachód od naszej ojczyzny. Przygotowywałem się do trociowania w morzu przez ostatnie tygodnie. Zakup travelerka na wyjazd i sporo artykułów co, gdzie, kiedy. Pierwszy dzień to wyniki jak na poniższym obrazku. Spotkani wędkarze na zero, oprócz jednego... Złowił on właśnię tą rybkę. Piękny hol i zaskoczenie przy brzegu. Miejscowi też nie widzieli tak ubarwionej ... trociNo więc właśnie. Miejsce trociowe. Co prawda jest to ujście jakiejś rzeczki, ale łowi się tam trocie. Nikt nie słyszał o potokowcach w tym miejscu. Niby ten sam gatunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 gratuluje niewidzialnej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Prawie robi wielka roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ależ ładny sum ile ważył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 To nie sum, to łosoś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 qrcze ale piekny stwor !!!!!!!! MASAKRA !!!!!!!!!!Gratulacyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Pamiętam poszukiwania travela, ale gdybym wiedział, że masz szanse na spotkanie z taką kupą mięśni to bym polecił Ci coś mocniejszego. Pięknie ubarwiona ta Trotka - choć pokrewieństwo z Pstrągiem jest bardzo bliskie i tylko łowisko daje pewność, że to Troć.Jaką wędkę ostatecznie wybrałeś?Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Pamiętam poszukiwania travela, ale gdybym wiedział, że masz szanse na spotkanie z taką kupą mięśni to bym polecił Ci coś mocniejszego. Pięknie ubarwiona ta Trotka - choć pokrewieństwo z Pstrągiem jest bardzo bliskie i tylko łowisko daje pewność, że to Troć.Jaką wędkę ostatecznie wybrałeś?Pozdrawiam,P. Jako, że wyjazd wypalił tydzień wcześniej musiałem szybko coś kupić i padło na ... Konger Maxim Travel Spin. Akcja nawet może być - sztywna pała Szkoda że pod dużym obciążeniem bardziej nie wchodzi w parabolę, ale jakoś to przeżyję, oby tylko za dużo ryb nie spadało. Najmniej podoba mi się wykonanie - rozmieszczenie przelotek czy wręcz ich dobranie. Przelotka szczytowa wygląda jakby od zupełnie innej wędki Chociaż ważne, że kijek szczęśliwy - 2 trotki już na niego złowiłem, a w tym czasie wszyscy napotkani miejscowi (trochę ich było) jedną w sumie Dla porównania ubarwienia, rybka złowiona z tego samego miejsca podczas następnego trociowania. Jeśli chodzi o sprzęt to spisał się bez zarzutu, ponieważ kelcik poza pierwszym uderzeniem kondycją się nie popisał - wielkie rozczarowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 gratuluje pięknego kropka to już następny większy niż norma przywiduje marudzisz że nie waleczny... a niech Ci siądzie 30stka z mocą lokomotywy myśle że lepszy taki ospały byczek niż 30stka która w wodzie wydaje się być 70tką ... to dopiero by było rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Fajny samczyk troci gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 za dużo troci i rozpostartych rąk ostatnio, czas na potokowce jakoweś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 za dużo troci i rozpostartych rąk ostatnio, czas na potokowce jakoweś Witam, @paskud pomorski- mowisz i masz :D Najwieksza rybka z kilkudniowego lowienia na rzece Test. Cale 54 cm. Na pozostale zdjecia i filmiki z holow ladnych pstragow w tym tego ze zdjecia musze poczekac az mi zostana przyslane. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam, Kolejne zdjecia pstragow :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Bujo gratuluję ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Bujo wyczesane te Testowe salmonidy a rzeczka to racześ nie z tych większych ala San.Wszystlko na muszkę rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam, @Bassy, Dziekuje bardzo. Rzeka spelnia podstawowy warunek polowu takich ryb- one tam po prostu sa :D @Hasior, Faktycznie na muche. Jakos nie moge sie przelamac i lowic tam na spina- wszak na tych strumieniach zaczynalo sie wedkarstwo muchowe. Zdjecia pochodza z jednej z odnog. Tam bylo najwiecej ryb na spokojnej, glebokiej wodzie. Sama Test jest sporo szersza. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi