patu Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 fajny odcinek wybraliscie... nawet wiem gdzie to jest hehe, toż to słynne Kamienie...jeden z nielicznych odcinków Regi gdzie można sobie pomuchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 patu - a to na innych jest jakiś zakaz? miejscowi biją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 patu - a to na innych jest jakiś zakaz? miejscowi biją? a tego to nie wiem ... ale w tamtym miejscu są do tego doskonałe warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dokładnie jak prawi Patryk, warunki do muchowania idealne, jakby tak usunąć z tego odcinka tą leśną otoczkę Regi to charak-terem najbardziej przypominałaby rzeki skandynawskie albo rzekinaszego pogórza.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @Jachu, anjlepsza fotka to Rega I Twoj kolega wyglada jakby probowal cos zlapac w srodku zasniezonego zagajnika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dokładnie @Luko, było to na samym początku łowienia w tym śniegui to najbardziej chciałem pokazać. I chyba się udało. Pozdro Jachu.PS. Koniecznie muszę sprawić sobie jakąś przyzwoitą cyfrówkę, bofotki robione tel.kom. jakie są, każdy widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Naprzykład w tym miejscu muszkarz miałby pozamiatane ... a to całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Oj piekna ta reda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Oj piekna ta reda... Lanio wzystko się zgadza, fakt piękna, tylko Rega nie Reda, choć ta druga również piękna.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Naprzykład w tym miejscu muszkarz miałby pozamiatane ... a to całkiem niedaleko Dlaczego? Według mnie to tu jest dużo miejsca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Naprzykład w tym miejscu muszkarz miałby pozamiatane ... a to całkiem niedaleko Dlaczego? Według mnie to tu jest dużo miejsca.... Życzę powodzenia łowiąc z kilkumetrowej, stromej skarpy, stojąc na wystających konarach drzew ( tego na fotce niestety nie widać)... Janusz wie o czym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie jestem wielkim specjalistą, ale tam gdzie wejdziesz ze spinem, to wejdę i z muchą. Da się, możesz mi wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie jestem wielkim specjalistą, ale tam gdzie wejdziesz ze spinem, to wejdę i z muchą. Da się, możesz mi wierzyć. Gorzej z podaniem muchy...ale jak mówisz że się da to pewnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie jestem wielkim specjalistą... Piotrze! A to dobre! Jak Ty nie jesteś wielkim specjalistą to ja nigdy nie złowiłem pstrąga Jak Mysha mówi, że tam się da łowić na muchę, to możecie mi wierzyć, że tak właśnie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie spokojnie, nie ma się co licytować, wprawny muszkaszpołowi tam gdzie słaby spinningista sobie nie poradzi, nie o tochodzi. Poprostu w swojej mini relacji z wczorajszego wypadu nakropki pokazałem fotki unikalnego odcinka Regi, wymarzonego wręcz do muchowania i to nawet na suchą, na długim sznurze, anie tylko na dolną nimfę. Odcinek ten jest wybrukowany kamieniami, wielkimi głazami, pełen bystrzyn i szypotów. No normalnie, żeby nie te drzewa wokół to wypisz wymaluj skandynawia czy podhale. I głównie o to chodziło Patrykowi.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam,Pewnie, że się da połowić <_< , jakbyście widzieli gdzie łowi Mysha , to byście takich postów nie pisali Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 tak czy siak fajnie tam jest i ... warto tam wrócić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam,Pewnie, że się da połowić <_< , jakbyście widzieli gdzie łowi Mysha , to byście takich postów nie pisali Pzdr.Tarłoś Witaj @Tarlos.Ale o jakie posty Ci chodzi, nigdzie nie znalazłem niczego takiego co by sugerowało, że Piotr na tym czy innym odcinku nieda rady na muchę. A może coś przeoczyłem. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Mifciu.Aleś wyszperał, ta fotka dJPG to ta sama miejscówka co na mojejRega VIII tylko ciut pod innym kątem fotografowana. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie, idzie weekend...czas na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie, idzie weekend...czas na pstrągi Właśnie Patryk, święte słowa, dość gadania, czas na ryby co bywięcej pstrągów było w pstrągach. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 no wlasnie... może ktoś ma wolne miejsce w aucie w niedziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 no wlasnie... może ktoś ma wolne miejsce w aucie w niedziele... Tak jak rozmawialiśmy sierściuchu :lol...jakby co to dam Ci znać, co, jak, gdzie i z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 jakby co to mnie mozesz wyrzucic w okolicy P albo U kolo rzeczki na ktora nie jezdzimy bo nic tam nie ma no chyba ze masz ochote skorzystac i pojechać na drawe... bedzie milo26... moze tofik jeszcze bedzie.... bedzie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Mifek w moim aucie żadne miejsce nie jest zajęte bo go po prostu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi