paskud pomorski Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 bardzo dobry kompan na muchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zapowiadają deszcze, śniegi ...czas nad Kwisę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zapowiadają deszcze, śniegi ...czas nad Kwisę Jasne @popper - czas nad Kwisę Ja w Lubaniu będę w czwartek rano i jak masz wolne w piątek, możemy gdzieś ruszyć? Kwisa lub Bóbr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ty Pirania uwżaj bo jak Cię tornado spotka i porwie za to że chcesz mu rybki wyłapać to do Świąt będziesz błądził po lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ty Pirania uwżaj bo jak Cię tornado spotka i porwie za to że chcesz mu rybki wyłapać to do Świąt będziesz błądził po lasach. a że porwie to nawet dobrze pracować mi się odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ...a później juz tylko słoneczko Pozdrówki!!Rejon bardzo znajomy ...i widać kompana Pablosa ...miałem okazję się nim zaznajomić...ma psina zdrowie latać tak całymi dniami za pstrągami To Mołostowa w Brojcach, niestety troche skłusowany rejon, choc widoki piękne.A Misiek to bez takiego spaceru raz na jakis czas chory w domu siedzi Bardzo wesoly piesek... i nawet czasem Rege potrafi przepłynac... <_< Ale juz bez OT, jutro znowu wyjazd na pstrągi, mam nadzieje ze dojdzie do skutku i złapie jakąś rybkę godną zaprezentowania Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem147 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 poranny wypad nad shanon i niepodziewnaie (w centrum miasta )złapalem pierwszego w mojej przygodzie z baitcastingiem oczywiście C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Gratulacje!! Śliczna ryba, na co wzięła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem147 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ryba wziela za tzw hand made minnow producji irlandzkiej, sam jestem zaskoczony skutecznoscia tym bardziej ze sprzedawca w sklepie dał mi za darmo(sam też nie wierzył chyba w skutecznosć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Pablos takiego psa chciałby mieć chyba każdy - po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 @przem147 gratulacje ładny pstrąg i bardzo ciekawa przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Panowie,Litości ... to nie wątek Pieski 2008 a pstrągi 2008 Trzymajcie się wątku a jeśli macie ochotę porozmawiać o psach załóżcie wątek na Off topicu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ryba wziela za tzw hand made minnow producji irlandzkiej, sam jestem zaskoczony skutecznoscia tym bardziej ze sprzedawca w sklepie dał mi za darmo(sam też nie wierzył chyba w skutecznosć) witam!gratuluje ryby - bardzo ładna.przynęta o której piszesz wbrew pozorom jest bardzo popularna wśród irlandzkich wędkarzy. użwają jej często wiosną właśnie na pstrągi ( najczęściej na jeziorach ) . wydaje się że sprzedawca wiedział co robi pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem147 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ryba wziela za tzw hand made minnow producji irlandzkiej, sam jestem zaskoczony skutecznoscia tym bardziej ze sprzedawca w sklepie dał mi za darmo(sam też nie wierzył chyba w skutecznosć) witam!gratuluje ryby - bardzo ładna.przynęta o której piszesz wbrew pozorom jest bardzo popularna wśród irlandzkich wędkarzy. użwają jej często wiosną właśnie na pstrągi ( najczęściej na jeziorach ) . wydaje się że sprzedawca wiedział co robi pozdrawiam! dobrze wiedziec ze wiedział co robi, bo jak mi to dawał mysłalem przez chwile ze chce mnie w jajo zrobic ,jeszcze dodał z usmiechem zebym sie u niego pokazał jak cos złape, moze ze 150 metrow w dól rzeki zdarzylem zejsc od wedkarskiego zanim złapałem kropka- troche sie zdziwil jak mnie zobaczył po 30 minutach spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Wieści z lubelskiej Bystrzycy.Trzy trzydziestaczki, ale co dziwne żaden do ręki.Wszystkie spinały sie pod nogami, i jak zauważyłem były zaciętę na zewnątrz pyska.Znaczy się chyba były najedzone i tylko odganiały woblerki.I już zaczyna sie krótkie żerowanie o świcie, ruch na wodzie widać było przez jakieś 10min a potem kompletna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 @jajakub, to samo u mnie, w sumie to jeden trzydziestaczek zapięty na zewnątrz wyholowany, ale dwa kolejne spadły i kilka trąceń nie do zacięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 To samo @jajakub na moich rewirach...kropki aktywne są rano i wieczorkiem ... ostatnie wypady przynoszą same fikoty jak ten na zdjęciu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ładna rybka i ciekawa fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No widzisz Jakubek, ja na sobotniej wyprawie z Mifkiem miałem podobnie, ale rybki były większe niż 30 cm. Udało się jednak wyjąć właśnie trzydziestaczka. Zdjęcie zamieszczę jak złapię pięćdziesiątaka w gorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja dziś zaliczyłem mały zwiadzik nad rzeczka, i mimo ciagle padajacego deszczyku zaliczylem dwa kropaski o około 30 cm i wyjscie ogromnej ryby mysle ze mogła być to Troć lub przyzwojity zębaty . a to jeden z dwojki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja dziś zaliczyłem mały zwiadzik nad rzeczka, i mimo ciagle padajacego deszczyku zaliczylem dwa kropaski o około 30 cm i wyjscie ogromnej ryby mysle ze mogła być to Troć lub przyzwojity zębaty . Przyznam, że znajome tereny Gratuluje rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja dziś zaliczyłem mały zwiadzik nad rzeczka, i mimo ciagle padajacego deszczyku zaliczylem dwa kropaski o około 30 cm i wyjscie ogromnej ryby mysle ze mogła być to Troć lub przyzwojity zębaty . Przyznam, że znajome tereny Gratuluje rybek Tak to juz bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam!Równiez ja zaliczyłem z kolegą 10 godzin łowienia na nieco wylanej rzeczce Molostowej. W sumie 15szt w granicach 25-30cm, nic większego sie nie trafiło. Do tego duzo wyjsc i bran. Dzień przepiekny, nie wiało, ptaki głosno śpiewały i atmosfera czysta niczym kryształ Do tego na jednym z płytkich i piaszczystych odcinków złapałem jednego z najpiękniej ubarwionych pstrągów z dzisiejszych połowów. Ciekawe dlaczego właśnie tam, a nie na głębszych dołach pstrąg ma takie żywe kolory?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 To widze ze cos sie u was dzieje u mnie dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ja dopiero w piatek na pstragi, niestety czasu malo a nad wode by sie chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi