Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

...a później juz tylko słoneczko :unsure:

Pozdrówki!!

Rejon bardzo znajomy :mellow:...i widać kompana Pablosa :lol:...miałem okazję się nim zaznajomić...ma psina zdrowie latać tak całymi dniami za pstrągami :lol:

To Mołostowa w Brojcach, niestety troche skłusowany rejon, choc widoki piękne.

A Misiek to bez takiego spaceru raz na jakis czas chory w domu siedzi :D Bardzo wesoly piesek...

http://img186.imageshack.us/img186/6438/1205061325er9.jpg

i nawet czasem Rege potrafi przepłynac... <_<

http://img186.imageshack.us/img186/1282/dsc03248qi6.jpg

Ale juz bez OT, jutro znowu wyjazd na pstrągi, mam nadzieje ze dojdzie do skutku i złapie jakąś rybkę godną zaprezentowania :D

Pozdrówki!

ryba wziela za tzw hand made minnow producji irlandzkiej, sam jestem zaskoczony skutecznoscia tym bardziej ze sprzedawca w sklepie dał mi za darmo(sam też nie wierzył chyba w skutecznosć)

witam!

gratuluje ryby - bardzo ładna.

przynęta o której piszesz wbrew pozorom jest bardzo popularna wśród irlandzkich wędkarzy. użwają jej często wiosną właśnie na pstrągi

( najczęściej na jeziorach ) . wydaje się że sprzedawca wiedział co robi :D

pozdrawiam!

ryba wziela za tzw hand made minnow producji irlandzkiej, sam jestem zaskoczony skutecznoscia tym bardziej ze sprzedawca w sklepie dał mi za darmo(sam też nie wierzył chyba w skutecznosć)

witam!

gratuluje ryby - bardzo ładna.

przynęta o której piszesz wbrew pozorom jest bardzo popularna wśród irlandzkich wędkarzy. użwają jej często wiosną właśnie na pstrągi

( najczęściej na jeziorach ) . wydaje się że sprzedawca wiedział co robi :D

pozdrawiam!

dobrze wiedziec ze wiedział co robi, bo jak mi to dawał mysłalem przez chwile ze chce mnie w jajo zrobic ,jeszcze dodał z usmiechem zebym sie u niego pokazał jak cos złape, moze ze 150 metrow w dól rzeki zdarzylem zejsc od wedkarskiego zanim złapałem kropka- troche sie zdziwil jak mnie zobaczył po 30 minutach spowrotem

Wieści z lubelskiej Bystrzycy.

Trzy trzydziestaczki, ale co dziwne żaden do ręki.

Wszystkie spinały sie pod nogami, i jak zauważyłem były zaciętę na zewnątrz pyska.

Znaczy się chyba były najedzone i tylko odganiały woblerki.

I już zaczyna sie krótkie żerowanie o świcie, ruch na wodzie widać było przez jakieś 10min a potem kompletna cisza

Witam!

Równiez ja zaliczyłem z kolegą 10 godzin łowienia na nieco wylanej rzeczce Molostowej. W sumie 15szt w granicach 25-30cm, nic większego sie nie trafiło. Do tego duzo wyjsc i bran. Dzień przepiekny, nie wiało, ptaki głosno śpiewały i atmosfera czysta niczym kryształ :o

Do tego na jednym z płytkich i piaszczystych odcinków złapałem jednego z najpiękniej ubarwionych pstrągów z dzisiejszych połowów. Ciekawe dlaczego właśnie tam, a nie na głębszych dołach pstrąg ma takie żywe kolory??

post-828-1348913831,7812_thumb.jpg