rocky Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja wczoraj pierwszy raz wyszedłem nad rzekę po grypie i byłem zaskoczony dobrym wynikiem przy lampie. Pięć sztuk w tym jeden wymiarszczak i cztery czterdziestaki to super połów. Jutro wrzucę zdjątko z telefonu bo dziś jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 To na dzikiej rzece tak połapałes? Piekny wynik, sam bym w koncu chcial do 40 dojsc (mysle o cm oczywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja wczoraj pierwszy raz wyszedłem nad rzekę po grypie i byłem zaskoczony dobrym wynikiem przy lampie. Pięć sztuk w tym jeden wymiarszczak i cztery czterdziestaki to super połów. Jutro wrzucę zdjątko z telefonu bo dziś jestem w pracy No, no gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja wczoraj pierwszy raz wyszedłem nad rzekę po grypie i byłem zaskoczony dobrym wynikiem przy lampie. Pięć sztuk w tym jeden wymiarszczak i cztery czterdziestaki to super połów. Jutro wrzucę zdjątko z telefonu bo dziś jestem w pracy @Mariusz - Ty dbaj o zdrowie chłopie, a nie nad wodą się włóczysz.. Co Ci te biedne rybki zawiniły? Uważaj bo niezaleczona choroba może spowodować powikłania.. Wstawiaj fotki i napisz na co złowiłeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Efex, podutygodniowej przerwie należało mi się Na powietrzu i w ruchu lepiej przeciwciała krążą w organiźmie Zdjęcia dla zainteresowanych znajomych na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Brały na 7-kę T...., jeden tylko na B.... ściąganego z prądem wzdłuż zwałki Zdjęcia dla zainteresowanych znajomych na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Gratulacje @Rocky, ja dzień później byłem i nic się nie działo... No oprócz dwóch wyjść zastraszających do 8-9 cm wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Przyznam, że zacne kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ha, rozszyfrowalem cie Mariusz. Poznaje dokladnie ta wygnieciona trawe i ostatki sniegu, i na tej postawie juz wiem gdzie lapales!!! Jutro tam bede katowal wode od samego rana <_< A tak na powazniej, to gratulacje oczywiscie. Ja zmykam nad Loch Ness na srode i czwartek w poszukiwaniu feroxa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Super pstragi Mariusz WIELKI GRATKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Z racji tego, że pstrągowanie ostatnio mi nie idzie,a jeśli się coś trafia to w takiej wielkości... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ladny gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ...postanowiłem odreagować i połowić na innej wodzie. Oto niektóre z rybek: -kuzyn pstrąga <_< Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gdzie sie takie cos łowi ??Przecie to na górze to palia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gdzie sie takie cos łowi ??Przecie to na górze to palia !! mogę się mylić, ale obstawiam piaseczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 O BOŻE !!! Tam za jeden dzień to płace tyle co na rok za karte wedkarska - ale pewnie złowie tyle co przez rok na wodach PZW hehe I widze ze osobna opłata za filetowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Pff... ceny jak w peweksie. Opłata dla ludzi co łowią C&R powinna być symboliczna bo nic ich to nie kosztuje. Ci co biorą ryby niech bulą nawet po pare stów ale dla ludzi C&R te ceny to przesada, czyste zdzierstwo (moja prywatna opinia). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ja się nie znam ale wygląda mi to na przedsięwzięcie biznesowe a nie akcję charytatywną. chcesz połowić musisz wybulić - kapitalizm !! :-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Taimen takich ryb jakie tam możesz złowić w ciagu jednego dnia na naszych łowiskach możesz nigdy nie złowić .Wiem bo tam czasami łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 tu skolei kolejny przelicznikhektolitry paliwa i cale dnie nad woda niewielka ilosc bran i nerwy, z drugiej strony stowka i pelno wrazen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ja już od dawna mam taki przelicznik przede wszystkim nie mam czasu na szukanie jednego pstrąga na 10 kilometrów rzeki .łowienie ma być przyjemnością a nie wk.....m się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ale słyszałem że w Twoich rejonach nie jest tak źle Dzika Orlica itp. może pstrągi nie okazałe ale zato ładnie tam i jest fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @Rocky mnie zmobilizował więc pomimo zakazów medyków poczłapałem wczoraj na 2 godzinki taki siurek i spotkałem kilka kropków.. Ten był największy: Był też jeden podobny i kilka mniejszych więc po dwumiesięcznym poście od rybek poczułem się jak nowo narodzony.. na tyle, że dzisiaj wybrałem się również na krótki spacer nad inną rzeczką i złowiłem podobnego oraz jednego małego pstrążka. Miałem też na kiju rybę, którą oceniam na 45 cm, ale spadła.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 przesadzilem nad orlice mamy tak samo daleko chyba ale masz napewno w poblizu jaks lepsza wode bo piaseczno to chyba to pod wawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jezioro piaseczno w miejscowości Orle na kaszubach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi