Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Waldku, no właśnie coś nie mam farta, jak łowię to klajniaki, jak wygląda, że będzie dobrze i jest świetna pogoda to nie mam czasu. Ostatnio pogoda właśnie nas nie rozpieszcza, dzisiaj postanowiłem pojechać dopiero na poźne popołudnie i wieczór, zobaczymy czy to dobra taktyka.

Pozdro Jachu

Janusz, ale Ty, w tym sezonie, to też coś tak mało fartownie. A z geografii połowów widać- na północy lepiej biorą. Chwal się chwal :D

Witam panowie mam nadzieje, że ta geografia połowów w przyszły weekend zmieni się. Wybieram się na południe i mam zamiar pobić swój rekord pstrąga :huh: :lol:

Mirek trenój tam się zmienia jak kalejoskopie zależy od pogody ale ja ostatnio z Waldkiem tylko Boberek obrabialiśmy a pstruchy czekają na godnych pogromców.Tam nie byłem około miesiąca jak w drodze powrotnej urwałem zawiechę tylnego teleskopu i rozwaliłem jak nigdy jedną oponę jakoś mi nie po drodze ale będe, mam nadzieje że wrócę całym złomem do domciu.

OK dzięki co do godnych pogromców to będzie ich trochę ja się do nich nie zalicam. Mam tylko takie postanowienie żeby pobić swój rekord :huh: , a z tym to myślę mam nadzieje nie powinno być tak źle :unsure: .

Bo każdy powyżej 30cm :lol: będzie nowym rekordem i w tym upatruje moja wiarę i optymizm.

Pozdrawiam i do zobaczenia.

PS. oby omijały nas takie przypadki jak z twiom autem

OK dzięki co do godnych pogromców to będzie ich trochę ja się do nich nie zalicam. Mam tylko takie postanowienie żeby pobić swój rekord :huh: , a z tym to myślę mam nadzieje nie powinno być tak źle :unsure: .

Bo każdy powyżej 30cm :lol: będzie nowym rekordem i w tym upatruje moja wiarę i optymizm.

Pozdrawiam i do zobaczenia.

PS. oby omijały nas takie przypadki jak z twiom autem

Pobijesz Mirku. Nie powinno z tym być problemów B) .

Prosta recepta, to Sławkowa szósteczka + Bóbr lub Kwisa.

Na efekty nie będziesz czekał długo.

Weź tylko aparat, z szerokim kątem, bo te 30+ nie mieszczą się, w standardowej ogniskowej :lol: B) :mellow: .

Coś nie bardzo kropkowańce współpracują ostatnio.To znaczy raczej nie dałem im szansy bo dwa tygodnie nie łowiłem.

Dziś byłem trzy godzinki na malutkim ciurku. Woda kryształ i lampa z nieba.

Udało sie wyłuskać z 15 szt. Dosłownie łuskałem, bo rzuty na tak malutkiej rzeczce musiały być w punkt, najczęściej w dziury przy zwałkach, a na prowadzenie przynęty było od pół do metra wody. Było parę wymiarszczaków, największy 44cm.Zażarł Aglię 2 w dołku pod korzeniami jak tylko wpadła do wody. Skubany łyknął tak, że tylko żyłka z pyska wystawała.

Niestety, skur...le melioranci już się dobrali nawet do takiego strumyczka :angry: Serce się kraje :(

post-61-1348913877,229_thumb.jpg

post-61-1348913877,3236_thumb.jpg