Kubson Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Poper gratuluję rybek a przedewszystkim takich widoków. Co ja bym dał żeby spędzić kilka chwil nad taką rzeczką !!! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Poper gratuluję rybek a przedewszystkim takich widoków. Co ja bym dał żeby spędzić kilka chwil nad taką rzeczką !!! PozdrawiamKubaTyle co na bilet PKP i....na zachód A trochę poważniej, to w zeszłym roku, w porze kwitnienia (nieco później był zakwit), połowiłem piękne i całkiem dorosłe rybki, na tym samym odcinku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nie podpuszczaj Sprawa do przemyślenia, jak się zdecyduje to na pewno zadam Tobie kilka pytań na PW. A co do blaszki na którą złowiłeś ryby, mam kilkanaście takich cudaków w pudełku, niestety na Wiśle kompletnie się nie sprawdzają...a może po porstu nie daje im szans PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 ..........A co do blaszki na którą złowiłeś ryby, mam kilkanaście takich cudaków w pudełku, niestety na Wiśle kompletnie się nie sprawdzają...a może po porstu nie daje im szans PozdrawiamKubaJeśli chodzi o tego Meppsika, również nie dawałem mu wielu szans. Właściwie kupiłem je, z myślą, o odrzańskich jazio-kleniach. Jednak gdy widziałem, że pstrągi tylko odprowadzają, trącają, wszelkie standardowe przynęty ( nie przymierazając, jak bolenie u kol. @Tofika ), to zapiąłem go w akcie desperacji. Okazało się, w Tym dniu, na Te rybki, w Tych warunkach, nr 1, w kolorku tiger to był strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Popper Twoja Rzeka Kwiatow jest piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Siemka Pstrążki ostatnio bardzo ładnie współpracują i razem moją Marzenką ostro śmigamy po Wisełce .Krajobrazy może nie najlepsze ale ważne że rybki są i to w dużych ilościach.Wieczorem na mokrą muszke można złowić nawet 30 pstragów.Za pare minutek będę już na Wisełce ,oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 radość kipi gęsta ładny pstrąg tylko pod tym kątem płaski się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 PaNeK nie marudzKamizelka spłaszcza kształty Gratulacje dla Marzenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wędkowanie w takim towarzystwie - Marzenie Ładny wynik 30 rybek, i wszystko na mokre ? spidery czy oś innego ? Ps. Fajny podbieraczek, Taimien, kolor orzech ? Ostatnio nabyłem podobny z myślą raczej o wiercących się lipasach, no i w sumie pstrągach z wyższego zatrzcinionego brzegu. U mnie niestety podbierak dotarł wybrakowany wkręt nei centralnie wwiercony, wypadający, ubytki w szpachli oraz lakierze, średnio byłem zadowolony ale naprawiłem i jestem zadowolony. Jeszcze raz gratuluję i szczerze zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 pafek ten wkret to chyba w oogle im nie wyszedl. milo26 ostatnio po raz drugi albo i trzeci, tym razem niestety skutecznie zgubil podbierak w pstrągowych krzaczorkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Niestety zawiodłem się delikatnie po jakości wykonania ... ,ale dawno nie byłem na pstrągach , wstawcie trochę fotek żeby nacieszyć oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Tomi ty obuzie,teraz wszystko rozumiem . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Gromit to do końca nie jest tak jak myślisz ale dyskretnych miejscówek jest wiele .Wszystko by było ok tylko wszędzie pełno tych wstętnych kleszczy więc sam wiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tomi na Syrsan nie widziałem żadnych kleszczy ,jak już to po okolicy kręcił się leszcz podobno ogromny(Xavi i Mateo widzieli) . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 PaNeK nie marudzKamizelka spłaszcza kształty Gratulacje dla Marzenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 ...wszędzie pełno tych wstętnych kleszczy więc sam wiesz . Nic mi nie mówcie o kleszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Widze ze panowie cos tam lapiecie i z kleszczami walczycie a ja wam teraz napisze jaki szok przezylem wczoraj nad malym ciurkiem. Wczoraj wyskoczylem na malutki ciurek i bylo jako tako znosnie cos sie tam dzialo, jakies potoki walily w wobki ale zadnego nie wyjalem, i tak sobie lowilem przez godzinke bylo fajnie, gdy doszedlem do ciekawego dolka zobaczylem niedaleko mnie kilka warchlakow, gdy je zobaczylem to dziwnie sie poczulem i rozgladalem sie za locha, ktora wziela sie niewiadomo skad i leciala prosto na mnie! bylem w szoku locha zagonila mnie na drzewo, nie wiedzialem co robic troche posiedzialem na drzewie zanim ja wyploszylem, ale udalo sie w koncu, jak zlazlem wzialem spining i szybko wialem z tamtad. Teraz nie wiem kiedy sie gdzies wybiore na potoka zwlaszcza na lesna,zabagniona rzeczke najpredzej wypuszcze sie gdzies na lakowy odcinek. I panowie wy tez teraz uwazajcie na dzki zwlaszcza lochy! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam Oto jeden z kilku czterdziestaków pojmanych przeze mnie ostatnimi czasy kilka też nie chciało wyjść na brzeg...Mimo niskiej wody i często niesprzyjających warunków pogodowych rybki jednak chętnie współpracują Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ładny grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 fajny ten grubasek ale i ciurek niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No Łukasz, widzę że nie odpuszczasz małym rzeczkom... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Hlehle w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wczoraj byłem z Hlehle i Adamem na Dunajcu w Krościenku .Daniel złowił około 20 pstrągów w przedziale 30 38 w wiekszoście na nimfe i suchą.Ja złowiłem około 20 pstragów w rozmiarze 30 do 43 na nimfe ,suchą i strimera a Adam około 30 pstragów ale większych od 30 do 50 na nimfe ,suchą i te większe na strimera.Przez cały czas była intensywa rujka chruścika co widać na zdjęciach.Po dwóch godzinach łowienia Adam zaliczył kąpiel w Dunajcu a trzy godziny pużniej dołączył do niego Daniel .Widziałem wywrotke Daniela i miałem wrażenie że szuka czegoś na czworaka na dnie a on ratował wędke przed utopieniem .Tak się naśmiewam z kolegów a sam dwa razy zaliczyłem prawie kąpiel ale mi się udało .Wyjaz bardzo udany rybek mnustwo a rzeka jak marzenie nic tylko łowić.Dużo rybek nam się pospinało w tym te największe .Za dwa tygodnie powtórka z rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ... Widziałem wywrotke Daniela i miałem wrażenie że szuka czegoś na czworaka na dnie a on ratował wędke przed utopieniem ... Bardzo nieładnie tak się naśmiewać z kolegi. Nie dość, że musiałem muchówką operować to jeszcze walczyć z wodami Dunajca. Jak na chłopaka z nizin to było za dużo i moje łowienie się skończyło dość efektowną wywrotką i małym spływem...Przy okazji zanęciłem łowisko nie tylko kilkoma sztucznymi muchami, ale i innymi akcesoriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi