Skocz do zawartości

Pstrągi 2008

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Dzięki ale podziękowania też kieruje do mojego nauczyciela jarka który mnie nauczył z czym to sie je B)

Z cebulką i przyprawami

Pięknie wybarwiony, gratulację zdobyczy.

Z CP się je wszystko - obojętnie z czym ;)

Znam kilka osóbników wypuszczających, ale to jakaś niewiele znacząca garstka :D

EDIT: po przemyśleniu, postanowiłem poczekac na lepszą rybkę z dzikiej wody w sezonie 2009

A może i w 2008 :lol: Byliśmy dziś nad taką jedną... dziką rzeczką... iiii :mellow: Dość dużo ryb złapaliśmy, jednak ta rybka łapię się tylko w regulaminie :o 60cm

http://images32.fotosik.pl/423/4a60d2fdd820ebc4.jpg

Rybkę złowił @Dero1990

EDIT: po przemyśleniu, postanowiłem poczekac na lepszą rybkę z dzikiej wody w sezonie 2009

A może i w 2008 :lol: Byliśmy dziś nad taką jedną... dziką rzeczką... iiii :mellow: Dość dużo ryb złapaliśmy, jednak ta rybka łapię się tylko w regulaminie :o 60cm

Hmm..., pierwszej ryby nie widziałem, ale zdziwiło mnie czepianie sie przez @Jerzego. Teraz jednak, czegoś sam nie rozumiem. Jeśli to dzika rzeka, i poszliscie pstrągowac to albo sezon u Was zaczyna się wyjątkowo wcześniej, albo zwyczajnie kłusowaliście :huh: Tęczak w takiej rzeczce, to miła niespodzianka, ale poniewaz Dość dużo ryb złapaliśmy trudno uwierzyc że wszystkie to teczaki. :unsure:

Tej jednej ryby gratuluje, poza tym Wesołych Świat :angry:

Ale spokojnie już wyjaśniam cała sytuacje związana z tą rzeczka i rybami w niej łowionymi.

Na rzeczka 'X' w której łowilismy znajduja się stawy hodowlane, a rybki które łowilismy to potoczne 'uciekiniery.. i raczej niewidze tu zadnego kułsownictwa...

Jeżeli ktoś chce głebszych wyjaśnień prosze pisać... :D

Pozdrawiam i Życze Radosnych Świąt... :D

Koledzy, sezon 2008 powoli dobiega końca. W nowym sezonie 2009 życzę wszystkim przysłowiowego połamania kija na taaakich pstrągch i pięknych zdjęć do umieszczenia w wątku Pstrągi 2009.

Jeżeli chcecie pomagać w moderacji forum to bardzo się cieszę - mam prośbę jednak żebyście robili to poprzez skorzystanie z funkcji zgłoś wiadomość moderatorowi a nie na własną rękę. Będzie prościej, wygodniej i bez frustracji.

Pozdrawiam

A swoją drogą Panowie ... jeszcze kilka dni :D i zaczynamy od nowa :D Jak przygotowania, gdzie pierwsze kroki? Ja się jeszcze zastanawiam gdzie postawię nogę w pierwszych dniach ale ... kołowrotki już przygotowane i wędki stoją wyczyszczone :D

Pozdrawiam

Remek