lolo_STG Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam wszystkich odwiedzających mój temat Dzisiejsze popołudnie spędziłem na rybkach, na niedawno powstałym akwenie. Rzucałem wszystkim i nic się nie działo dopiero Soft4play w kolorze fire tiger skusił do ataku jednego szczupaka, który i tak odpiął się pod samymi nogami.hehe Wazne ze go chociaż widziałem,pomachał ogonem i nara Tak sobie wędrowałem, aż znalazłem bardzo fajne miejsce. Rozległe płycizny,wysepki i nagromadzone przez fale patyki ułożone na stosach była nawet ławka w wodzie hahaha Nie wiele myśląc ułamałem jeden suchy kawałek badyla, przyjrzałem mu się stwierdziłem uralekkość i doskonałą pływalność po czym schowałem do plecaka. Po powrocie do domu i krótkim odpoczynku wziąłem noża i bez żadnego wysiłku wystrugałem korpus przyszłego woblera dedykowanego pstrągom, niewiarygodne jak łatwo i szybko się w tym struga.Jutro rano wskakuje na rower i jadę z powrotem na miejscówkę przywiozę cały plecak tego świetnego materiału. Oto i część mojej nowej hurtowni drewna hehehe i przyszła pstrągowa piąteczka Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 I o to właśnie chodzi, należy minimalizować koszty najbardziej jak tylko się da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Giętarka na 4 rodzaje stelaży gotowa i jeszcze troche miejsca na przyszłość zostało. Koszt wykonania = 0zł 0grczas pracy łącznie ze 2 godziny na spokojnie z przerwą na kawe hehe Edytowane 16 Października 2014 przez Adam L. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A co to za żelastwo z prawej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kluczyk XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 dokładnie jest to kluczyk ale czy xxl nie wiem jak dla mnie to nie jest on jakiś duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 wczorajsze malowanki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 I jeszcze filmik z pracą smużaka który smuży dopiero jak jest blisko jak jest daleko idzie ok 20/30 cm pod powierzchnią chyba za ciężki wyszedł ale jak dla mnie może być na jazie w sam raz https://www.youtube.com/watch?v=BqJ9E62T-Lw& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Bardzo fajnie idzie ( przednie oczko niżej i będzie agresywniejsza praca) a na tych fotkach to woblery z piany oklejone folią alu ??? Edytowane 18 Października 2014 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Dzięki na fotach sa wobki z pianki malowane pędzlem i w wersjach złotej i srebrnej oklejane folią do złoceń łuska jest odciskana za pomoca śruby Edytowane 18 Października 2014 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 No to się zrobiło kolorowo . Ciekawie to wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) A teraz fotki z nad moich jeziorek Edytowane 22 Października 2014 przez Adam L. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) filmik z praca woblera 3cm- jeden z tych ze zdjęć powyzej https://www.youtube.com/watch?v=pl9gT5isOwoi one wszystkie tak chodzą na głębokosci ok 1 metra Edytowane 27 Października 2014 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Super zamiatają i nie zauważyłem żeby wobler nawet w najmniejszym stopniu gubił pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Adam proszę wstaw fotki tych woblerów ze sterem ok ? Filmik super ale foto to foto Wszystkie mają ten sam rodzaj steru ???? Edytowane 28 Października 2014 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) w jeziorku testowalen to tez nie zauwazylem zadnych zanikow pracy zobaczymy w rzece jak bedzie.fotki ze sterami oczywiscie dodam tylko znajde czasu troszkei tak wszystkie maja ten sam rodzaj steru jedynie roznia sie minimalnie katem bo ciete na oko. musze sobie z zywicy odlac forme do nacinania steru wtedy wszystko bedzie identiko Edytowane 31 Października 2014 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wczoraj skonczyłem foremke na pstrągowe piąteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Dalej zaprzyjaźniam się z pędzlem i gąbką, sami oceńcie w jakim kierunku ta przyjaźń zmierza. mnie tam się podoba coraz bardziej malowanie pedzelkami Edytowane 4 Listopada 2014 przez Adam L. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Fajnie kombinujesz. Bardzo mi się podobają te jakby przecierki - trochę złota, srebra, naprawdę fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Dzieki super że się podoba niedlugo bedzie wiecej pstragowych malowań a poki co dodaje fotki ze sterami a wczoraj na zawodach kolezenskich trochę potestowalem i zlowilem okonia na 3 miejsce hehehe po zawodach jeszcze pistolet sie skusil n czwóreczke Edytowane 10 Listopada 2014 przez Adam L. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie wiem czy moderatorzy nie przyczepią się do nieregulaminowych zdjęć, ale fajnie, że połowiłeś na swoje wypociny a to cieszy podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 noo okoń wymiarowy to spoko a foto szczupaka juz usuwam w sumie zapomnialem o tym regulaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Na moje oko to będzie uniwersalny kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nie wiem czy moderatorzy nie przyczepią się do nieregulaminowych zdjęć, ale fajnie, że połowiłeś na swoje wypociny a to cieszy podwójnie Psssy... Jak nie wywołamy wilka z lasu to będzie git Każda rybka na swój wobler cieszy podwójnie.Gratuluję.Wobler naprawdę ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Siema siema zeby nie bylo że sie obijam i nic nie robie kilka fotek wrzucam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi