Skocz do zawartości

Woblery Adama L.

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj poszedłem na dwie godzinki nad wode to i jeden okoń sie skusił na piąteczke post-54562-0-67408300-1419631498_thumb.jpg

Dzisiaj zabrałem sie za malowanie mojego skinnera i w sumie juz skończyłem jeszcze kilka warstw lakieru i ster

narazie waga pokazuje 28gr na gotowo bedzie ponad 30 :)

Jak się podoba ?

post-54562-0-43870700-1419631281_thumb.jpg

• Like 4

Dzisiaj zabrałem sie za malowanie mojego skinnera i w sumie juz skończyłem jeszcze kilka warstw lakieru i ster

narazie waga pokazuje 28gr na gotowo bedzie ponad 30 :)

Jak się podoba ?

attachicon.gifwobler11,5.jpg

Podoba mi się waga i wykonanie, wyrzeźbienie łusek ale jeśli chodzi kolory to do mnie nie przemawiają. Raczej gustuję w idealnym srebrnym kolorze z oliwokow czarnym grzbietem, tej pracy jaką wykonałeś narazie nie da się jeszcze jednoznacznie ocenić choć widać może się zapowiadać ciekawie.

ja tam nie wracam na pierwsze strony bo brzydale byly straszne hehehe
doświadczenie i umiejetnosci rosną z kazdym dniem i z każdą sztuką tak ze kiedys bedzie jeszcze lepiej (mam nadzieje) :D

A tu jeszcze filmik na dobranoc z pracą tego dużego  :)
https://www.youtube.com/watch?v=6GDpTiLh59w&app=desktop

Edytowane przez Adam L.
  • Like 6

No tak narysowałem :) dobrze że się ppdoba heh malowanie calkowicie spontaniczne siedze pale kawe pije i tak bazgrałem korpusy bez zadnego pomysłu a te duszki wyszly akurat najfajniej tak ze chyba kolorek sie przyjmie ale na to poczekajmy do wiosny rybeńki bedą oceniać

fotke salmiaka zaraz wrzucę mam porobiobe kilka lepszych fot ale czasu jakos brakuje zeby powrzucac i z telefonu tez nie jest to fajne na wolnym necie :D

• Like 1