lolo_STG Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 za mile slowo rownież dzięki.Jest to moja pierwsza przyneta tego typu i mimo ze ksztalt korpusu jest skopiowany ciesze sie ze wyszla bo obciazenie jest calkowicie w innym miejscu niz w orginale teraz popracuje nad czyms podobnym ale wlasny kształt żadna kopia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Z tego co jest to tylko większe oczodoły i łamańca trzeba zrobić i będzie już jak orginał . Wiesz o co chodzi z pianą więc powtarzalność też uzyskasz (salmo nie ma takiego łamańca ) pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 haha łamaniec juz jest w planach jeden korpus przeznaczony i rozrysowane wszystko bede mial czas to potne a swoja droga zaraz po napisaniu posta wziąlem kartke i przerobiłem troche kształt bedzie lepszy na pewno co do piany to myślalem nad tym i mysle dalej ale wydaje mi sie że tutaj jedynym słusznym surowcem bedzie drewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 haha łamaniec juz jest w planach jeden korpus przeznaczony i rozrysowane wszystko bede mial czas to potne a swoja droga zaraz po napisaniu posta wziąlem kartke i przerobiłem troche kształt bedzie lepszy na pewno co do piany to myślalem nad tym i mysle dalej ale wydaje mi sie że tutaj jedynym słusznym surowcem bedzie drewno . łamaniec będzie z pewnością dla mnie konkretem jakiego nie odmówię sobie by kupić od Ciebie a co do materiału też jestem za drewnem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 praca nad salmiakami powoli idzie ale nie ma sie narazie czym chwalić jak wyrzeźbie luske to pokażetymczasem na jednym z nich zjechał mi nożyk i w końcu powstalo cos takiego hehe jeszcze troche poprawek i szpachli i malowankoi takiego jeszcze 8,5 cm wczoraj wieczorem na kartce narysowałem i zaraz potem był juz wystrugany w drewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) emanko siemanko!Znowu zaniedbałem temat ale prace mam poje***ą i nie miałem czasu za bardzo na lurebuilding niestety.Wypadało by zaprezentować coś nowego, ale nowosci nie ma. Pokażę więc coś już znanego, tylko w nowej odsłonie i z nową nazwą. Model 5,5 cm od dziś nosił będzie nazwę "Slayer"I będzie występował w 5 wersjach kolorystycznych (no przynajmniej na razie) na rozpoczęcie sezonu pstrągowego w pierwszy dzień wyjąłem na strzeble jednego kropka ok 30/35cm ale wiecej było gadania niż łowieniadrugiego dnia na cierniczka wyjąłem mniejszego bo ok 20 cm pstrąga zaliczyłem dużo pobić na każdy z kolorów ale ryby nie chciały atakować odprowadzaly uderzały ale do pyska nie brały.trzeciego dnia czyli dzisiaj nie zlowiłem nic i prawie ryb nie widziałem no kilka maluchów atakowało, ale nawet lepiej że sie nie zawiesiły bo były wielkości ok 10/15cm. Ryby przez 3 dni na odcinku no kill widziały ponad setke wędkarzy posmakowały niejednej kotwicy czy haka to ja się nie dziwie że brań było mało Cieszy fakt że pierwszego i drugiego dnia coś złowiłem i to na własne wobki podczas gdy najstarsi pstrągarze wracali o kiju to jest bardzo motywujące do dalszych działań Pozdrawiam Adam L. Edytowane 4 Lutego 2015 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Adam ty się tu pracą nie wykręcaj tylko strugaj dla mnie zamówionego wobka bo do maja już niewiele czasu Ci zostało a na sezon bym chciał go posłać zębatym po paszczęki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 spoko spoko wszystko będzie na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) ... Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Przydało by się troszkę odświeżyć temat , Witam wszytkich serdecznie po długiej nieobecności i mam nadzieje ze teraz znajde wiecej czasu zeby wchodzic na jerka czesciej.Ciebie Carlvan muszę przeprosić ale dałem dupy trochę z tym wobkiem dla ciebie nie mam kiedy go dokończyć musisz mi wybaczyć jak w koncu uda mi sie go skończyć wyślę Ci go w prezencie. na warsztacie ogolnie to cały czas coś się dzieje jak tylko.mam czas , ale to w kółko męcze jeden model "Slayer5,5" kombinuje z obciążeniami i sterami i prawdopodobnie znalazłem już to czego szukałem, duzo chodze nad rzeke testuje i łowie całkiem dużo ryb głównie pstrągi ,okonie i szczupaki bardzo polubiły ten model 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Spoko Adamie, tak myślałem że coś nie wyszło ale nie chciałem Cię na siłę dręczyć, więc na spokojnie, nie masz obowiązku go robić, jak go nie będzie przecież świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Fajne te piątki Adam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) I łowne Panie Marcinie nawet kobieta pstrągi wyciąga z wody Edytowane 25 Maja 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) ... Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Powrót do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 na warsztat wraca wobler szczupakowy 12 cma z nowosci 4,5 cm wobler pstrągowyi 12 mm woblerek z przeznaczeniem na jaziejak nastrugam duuuużo to zaczne malować narazie struganie struganie struganie czas nadrobić zaległości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 na warsztat wraca wobler szczupakowy 12 cm12 cm oklejany.jpg No i ekstra, tylko dołóż mu ołowiu by miał z 25-30 gram, nawet jak będzie tonący nie szkodzi, ster bym wstawił powiedzmy coś pomiędzy klasycznym ustawieniem do głębokiego schodzenia a boleniowym. Coś jak ma wstawiony ten łamaniec nad boleniówkami . Musi ster nadawać agresywną bardzo pracę. I malowanie podobne jak w łamańcu wyżej i już go kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 waga póki co to ok 26 gramów dojdzie jeszcze lakier kotwice to ok 30 powinno być na finiszu malowanie bedzie wlasnie cos jak ten lamaniec praca jest agresywna Pamietam o tobie caly czas jak go skoncze bedzie twój no a po za tym robi się ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Adamie ale ster miał będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ster oczywiście będzie ale wersja bez steru sie też robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Adamie zobacz w wątek Tomka , woblery z Basonii, dodałem tam zdjęcia łamańców nowych jakie kupiłem o Tomka, tak samo wstaw mi ster w tego wobka co robisz, tzn. pod takim samym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 mniej wiecej taki kąt jest przewidziany do tego modelu strone czy dwie wczesniej jest foto gotowego ze sterem i filmik z praca ale to na pewno widziałeś z resztą kilka sztuk bedzie gotowe w nastepnym tygodniu jeden masz odemnie w prezencie na pewno, przetestujesz i powiesz czy jest git czy cos zmienic ale mysle ze bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 To czekam na wobka ale nie jako prezent bo do mikołaja daleko, Ty mi wobka, ja Ci kasę na konto, taki układ mogę przyjąć ina opcja nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Poczekaj najpierw skończę to będziemy dyskutować o finalizacji kwotach i prezentach bardziej niz na kasie zalezy mi na dobrym przetestowaniu przynęty zdjeciach z metrowa+ mamuską i oczywiscie opini zadowolonego mam nadzieje wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi