BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 ok to czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 dzisiejsza dłubanina po kąpieli w caponie a za 5 godzin jade zapolować na pstrągi a potem powtorka z rozrywki , jutro musze strugnąć dwa razy tyle i powyginac stelaże zapowiada się długi dzień w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 zdjecia z pstrągiem nie bedzie bo wyjąłem tylko jednego malucha za to kolezanka w drugim rzucie chwile po 5 wyjęła potoka 36 cm po za tym duzo ryb wychodzilo ale jakies slepe chyba bo nie umialy trafić porządnie w woblera po rybkach powrót prosto do pracownirobota idzie pełną parą oprocz strugania troche pouczylem woblery pływac w basenie testowym jeden korpus wiele możliwości najbardziej jetem zadowolony z bezsterowca i boleniówki No i jeszcze raz fota połówkowego woblera na szczupaka ostatnio wrzucalem ale przez problem z serwerem zostalo skasowane Dobra to na tyle wracam dalej ciąć szlifować kombinować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 jerkuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 próba malowania i taka podstawka pod woblera ze ścinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=C_VCtOoFGGQ Filmik z basenu testowego jak wam się to widzi to moj pierwszy jerk nawet udalo mi sie drobne lusterko w opadzie uzyskać ale na filmiku slabo to widać) mile widziany jakiś komentarz Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Bardzo fajnie myka lewo-prawo szczupłe pewnie polubią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) no musze w koncu sie wybrac na jezioro i potestowac ryby same odpowiedza czy im pasuje.w temacie jerkow jestem zielony jak trawa jeszcze na jerki nie lowilem zawsze tylko ze sterem stad prosba o komentarze w sprawie pracy tego woblera z filmiku jezeli cos widzicie co by mozna poprawic to pisac nie krepujcie się wiem ze na tym filmiku malo widac dlatego w łikend sprobuje nagrac pierwszy filmik underwater na jeziorze Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) filmik z pod wody juz jest jeszcze nie z jeziora ale nie moglem sie powstrzymac z testowaniem kamery i musialem wrzucic ja do wanny http://www.youtube.com/watch?v=YpwYqMDRWrA Ps: pewnie zauwazyliscie na filmiku ze jerk jest dwukolorowy tzn jeden bok tak jak na zdjeciach powyzej a drugi caluski srebrnyzobaczymy jak sie to bedzie sprawdzac nad wodą Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Pierwszy filmik terenowy spod wody nie jest łatwo nacelowac na woblera kamerą na wysięgniku przy dosc duzym uciągu ale cos tam widac narazie nie jerk tylko klasyczny wobek pstrągowy ze 150 letniej lipy materiał rewelacyjny pod takie wobki wystrugany oklejony i pomalowany wczoraj wieczorem w niecała godzine taki kargulec brzydki ale kilka uderzen mialem http://www.youtube.com/watch?v=gkruvdf31QA Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) łokuń ok 28 cm w drugim rzucie były jeszcze szczupaki i kilka pasiaków ale małe chyba nawet niemiarowe wiec zdjeć nie umieszczam jerk 5,5 wolno tonący a od 4 minuty jakas drobnica sie zaczęła interesować stawiam że to malutkie okonki i to bedzie prawdopodobnie ostatni moj post w tym temacie nie che mi sie pisac samemu do siebie musze to przemyslec.Pozdro dla tych co zagladaja w te strony Edytowane 6 Września 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Pisz, pisz i nie przejmuj się tym że nikt nie odpisuje bo Twój temat jest czytelny i milej się przegląda taki temat niż taki w którym jest zdjęcie i potem seria postów typu: Gratki, super rybki, ekstra połowiłeś itp. z uśmieszkami. Nie masz naśmiecone i jeszcze marudzisz. Twoje zdjęcia i filmy tylko kuszą by mieć Twoje wobki ale jakoś ich na giełdzie Twórców nie widać.Ty to jak kolega muddler - Jarek, pokazujecie tylko ale żeby kupić to trzeba wymusić wykonanie. Łobuzy wstrętne obaj jesteście . Ja to cały czas czekam na tego mojego, tak byś się mógł do końca września wyrobić (choć nie naciskam na siłę) bo chętnie bym go potestował na szczupłych. Pozdro. Edytowane 6 Września 2015 przez CarIvan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Hej.Dopiero wpadłem na Twój wątek i bardzo podoba mi się to co robisz i mam nadzieję tu częściej zaglądać.Fajna akcja tej przynęty ,będziesz rozwijał temat jerków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Nie przejmuj się niczym i rób swoje jak w duszy zagra. Komentarze raz będą, innym razem nie będzie, podobnie z wymianą zdań. Wątków jest na forum dużo i chyba nikt już nie ogarnia całości. Ale to nie znaczy, że nikt do Ciebie nie zagląda, a prowadzenie własnego wątku nie ma sensu! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Wystarczy napisać, że przestajesz pisać - i już zaczynają wszyscy pisać, żebyś nadal pisał Adamie, nie piszesz samemu do siebie. Oglądam wszystkie wątki w "lure", a że dość wstrzemięźliwie komentuję... No cóż. Nie zawsze trzeba wylewać morze słów. Czasem milczenie też jest życzliwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Przemku jezeli odpowiada Ci takie malowanie to do końca tygodnia wyślę Ci tego woblera muszę go tylko zalakierować i wkleic stermalowanie takie sobie bo aerograf szlak trafil juz dawno a na nowy jakos ciagle nie moge uzbierac Co do braku postow w temacie to mi tam nie zalezy zeby bylo niewiadomo ile stron nic nie wartych odpowiedzi i faktycznie moze i temat fajnie sie przeglada bo nie ma syfu ale czasem fajnie bylo by poczytac jakąś krytyke czy pochwaly na moje wobki lowi waskie jak narazie grono wiekszosc to znajomi którzy jak by nie bylo prawie zawsze powiedza ze je dobrze nie siedze tez w temacie lurebuildingu jakos strasznie dlugo nikt mnie niczego nie uczyl wiedze zdobywam sam i staram sie nawet nie pytac tylko dochodzic do wielu rzeczy samemudlatego zawsze czekam na choc kilka komentarzy po przemysleniu sprawy bede pisal dalej bo jak nie tu to gdzie nie znam lepszego forum w calym internecie Edytowane 6 Września 2015 przez Adam L. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Przemku jezeli odpowiada Ci takie malowanie to do końca tygodnia wyślę Ci tego woblera muszę go tylko zalakierować i wkleic stermalowanie takie sobie bo aerograf szlak trafil juz dawno a na nowy jakos ciagle nie moge uzbierac Adam jasne że mi pasuje malowanie. pakuj ster i niech zębate w moich stronach go zagryzają. Ster mu daj w takiej pozycji będzie bardzo agresywnie pracował nie schodząc przy prowadzeniu zbyt głęboko mimo wagi, pokazany na fotce ma 8 cm i 25 g a mam i takiego samego cięższego jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja również przeglądam wątek za każdym razem jak pojawi się coś nowego w sumie to podobnie jak Janusz przegladam wszystkie watki Lure na bierzaco.Przynety robisz naprawde ciekawe, nigdzie nam nie uciekaj z jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Podobnie jak przedmówcy również zaglądam tu regularnie. Szkoda by mi było jak byś przestał prowadzić wątek - nie rzadko znalazłem tu u Ciebie fajne informacje Pewnie tego nie widać bo rzadko się odzywam... może przydało by się więcej - tylko co tu pisać - bo że fajne przynęty to każdy widzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja tak samo Adamie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Nigdzie nie uciekam jak juz pisalem lepszego forum nie ma watek bedzie prowadzony dalej i w sumie nawet jak nikt nic nie bedzie pisał to bede fotki wrzucal bo jednak ktos tu zagląda Przemku ster w tym wobku bedzie mniej wiecej tak jak chcesz co do wobkow na gieldzie tez za jakis czas pojawi sie kilka sztuk na sprzedaz bedzie troche jerkow kilka piankowych slayerów beda tez dwa szczupakowe 12,5 chyba ze ty je chcesz ? Ja na takie duze przynety i tak nie lowie u mnie leza i sie kurzą a jak komus maja przynieść radość to i ja bede szczesliwy Edytowane 8 Września 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nigdzie nie uciekam jak juz pisalem lepszego forum nie ma watek bedzie prowadzony dalej i w sumie nawet jak nikt nic nie bedzie pisał to bede fotki wrzucal bo jednak ktos tu zagląda Przemku ster w tym wobku bedzie mniej wiecej tak jak chcesz co do wobkow na gieldzie tez za jakis czas pojawi sie kilka sztuk na sprzedaz bedzie troche jerkow kilka piankowych slayerów beda tez dwa szczupakowe 12,5 chyba ze ty je chcesz ?Ja na takie duze przynety i tak nie lowie u mnie leza i sie kurzą a jak komus maja przynieść radość to i ja bede szczesliwy To dobrze że się nigdzie nie wybierasz, co do wobków na szczupaki to fotki by się zdały (może wezmę) a jak nie to myślę że te 12,5 cm moment znikną z giełdy bo zabiorą chłopaki co na zagranicznych wodach łowią. Tak czy tak to wrzuć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) fotki beda jak skoncze lakierowanie jeszcze ze dwie trzy warstwy lakieru i gotowe. Bardzo bym prosił rowniez o rade bardziej doswiadczonych w robieniu jerków mam dwa problemyotoz na 30 sztuk sliderkow 5,5 cm kilka sztuk nie ma zadnej akcji po zalpzeniu kotwic brak odjazdow przy podszarpywaniu lub odjazdy tylko w jedna strone przy jednostajnym sciaganiu ida jak strzala lub tylko delikatnie lusterkuja zamiast isc weżem tak jak resztapytanie jak mozna ratowac ujac obciazenia nie da rady bo jest juz wklejone zaspachlowane pomalowane podkladem czy moze jedyna opcja to zrobienie z nich woblerow ze sterem ? drugie zapytanie dotyczy ogonków od twisterow widzialem jerki z takimi ogonkami chcialem zrobic takie cos ale jerk po przyczepieniu ogonka traci akcje i tak samo idzie prosto jak strzala i brak odjazdow przy podszarpywaniu Edytowane 10 Września 2015 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ja jerkow nie robie ale może pomoże tak jak w wypadku woblerow obciążenie umieszczone na kotwicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 wlasnie kombinowalem w tym kierunku zaciskalen srucine na kolku lacznikowym bo myslalem moze dodac jajo ale nic to nie dalo ale moze za mala srucina byla na pewno bede dalej kombinowal w tym kierunku a moze by cos z umiejscowieniem przedniego oczka pokombinowac w jerkach robie oczka wklejane zamiast stelazu wiec tutaj zaden problem dac nizej czy wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi