lolo_STG Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 A dziekuje to akurat odpad po wycinaniu ksztaltek z deski przeszlifowalem wtarlem farbe i jakos służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 a tak sobie wczoraj testowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 WitamPrzejrzałem wszystko od początku do końca i to niesamowite jakie robi się postępy.Mam kilka swoich struganek jak zaczynałem tą przygodę,i mimotego ,że są brzydkie i nie pracują -leżą na ''górnej półce".Jak mówi przysłowie- trening czyni MistrzA...Dobra robota kolego-PIĘKNE WOBKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dziękuje za dobre słowo kolego u mnie też te pierwsze sztuki leżą na górnej półce nie łowie nimi choć byly łowne.nie chciał bym żadnego stracić będą mi zawsze przypominać jak trudne byly początki przygody z lurebuildingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Muszę się wam czymś pochwalić ,dostałem od mikołaja swoje własne logo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Dzieńdobry witam wreszcie zabrałem sie za jakąś robote ostatnio wymalowałem 65 sztuk odlewów z pianki które od roku zalegały w pudełku do tego standardowe wzorki pstrągowe z balsy 5,5 cm 4,5 cm i nowosx to jaziowe mikrusy 2 cm razem 84 szt Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Adam L. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 pstragoweczki i mikrusy gotowe do malowania a po za tym jakies takie kombinacjenp 3in1albo to z tego jak wyjdzie fajnie to se chyba foremke pod zywice machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A dzis to ogolnie wkleilem pare sterow najpierw testy w wanie i ustawianie wstepne a potem wklejanie pol dnia zlecialo nawet niewiadomo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Woblery z pianki 7, 5,5 , i 3 cm Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Adam L. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Niezła gromadka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jaziowe mikrusy 2 cm jeszcze oczy dokończę i w lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wczoraj zupelnie nie mialem pomyslu na pomalowanie pstrągowych wobków to chyba przez zmeczenie po tygodniu bezsensownej pracy na wulkanizacji przy zerowym ruchu i minusowych temperaturach ale w koncu wyszlo cos takiegodzis kilka sztuk pomaluje w ten sposob mam nadzieje ze nastepne wyjda ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Takie pstrągóweczki na zblizajace sie otwarcie sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Mikrusy skończone kilka fotek pamiątkowych bo wobki się już rozeszły jeszcze 6 szt zostało jak by ktoś chciał dostepne na giełdzie twórców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 robią się nowe mikrusy wieksza ilosc bo i chętnych sporo a tutaj taki nowy pomysł Pstrągoweczki z poprzedniego posta skonczone czesc rozdana dwa urwane a reszta już nawet kilka pstrągów ma na koncie nie ma tylko kiedy fotek porobić tych co zostaly a pstragi niezgodne z regulaminem forum jeden okolo czterdziestak sie trafil reszta same malce nie ma sie czym chwalic no nie ma czym .Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 chcialem robic zdjecia woblerow ale mi zablokowali wieczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) oo jeszcze pstrag kumpeli tez ponad 3 dychy mial na pewno Bylo tez co by ugasić pragnienie i na zagryche po calym dniu wedrowania A to my pstrągowi wariaci znad Białej Przemszy i pare fotek rzeki Edytowane 3 Lutego 2016 przez Adam L. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Mikruski po ostatniej warstwie lakieru dzis stery bede wklejal jak ktos chce na dniach bedą dostępne na gieldzie twórców Edytowane 7 Marca 2016 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 mikrusy skonczone i juz dostępne na giełdzie twórców jak by ktos chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Sporo dłubiesz. Widać, że mają wzięcie... Edytowane 11 Marca 2016 przez brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Wzięcie jest albo i nie ma różnie bywa a dłubać trzeba bo by się człowiek zanudził po pracy albo co gorsze popadł by w jakiś nałóg i bezsensownie gapił się w pudło a co do pudeł to lepiej pudelka robić niż się w nie gapić narazie takie probne na szybko ale niedlugo bedą ciekawsze i zamiast naklejki na wieczku będzie logo wypalane lub od stępla i mozliwa dedykacja np jesli ktoś by chciał na prezent nooo i drewno bedzie tez lepsze bo to jak widac jest z balsy tylko na probe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Fajowe pudełeczko - będę z ciekawością obserwował co Ci wyjdzie w tym temacie. P.S. Estetyczniej będzie jak zawiasy schowasz do środka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ladnie wyglada z zawiasami na zewnętrznej stronie ale sprobuje zrobić z ukrytymi tylko nie wiem czy te które mam nadadzą się do tego celu czy bede musial szukac jakichs innych specialnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Powinno się dać - skrzydełka zawiasów dajesz w zagłębienia od spodu wieczka i na górnej krawędzi tylnej ścianki. Wtedy na zewnątrz wystaje tylko część zawiasu z ośką. Tu masz parę linków z takim rozwiązaniem:http://hubpages.com/games-hobbies/simplewoodenboxhttp://i.pinger.pl/pgr8/9433c9e00029be2a52fba698/z11.jpghttp://czasgentlemanow.pl/wp-content/uploads/2015/01/pudelko-2.jpg Więcej roboty, ale moim zdaniem ładniej. Ale nawet jak zostawisz jak jest - też bardzo fajne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 no tak i to jest dobry pomysł z tymi zagłębieniami Dzięki za wskazówke jeszcze musze tylko jakieś ciekawsze drewno załatwić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi