lolo_STG Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Pstrągowe piąteczki w nowych barwach i nieco innym wykonaniu niz wersje poprzednie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Moje kilerki:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 ))) Mam cichą nadzieję że spotkamy się 12 na Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Pudełka i woblerki 100% ręczna robota znów się pożegnałem ze sprzętami typu aerograf kompresor i włosówka i wszystko robie swoimi paluchami... Do czasu gdy znów zachce mi się czyscic zaschnięty aero A to mój wspaniały pomocnik w trakcie malowania jerka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) ))) Mam cichą nadzieję że spotkamy się 12 na BiałejNo ja będę na pewno więc do zobaczenia Będzie wisiał baner z moim logiem i pewnie będzie troche woblerków do oglądania więc znaleść mnie nie będzie problemu Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Kolejne pudełeczko w kolorze dąb rustykalny zewnątrz a w środku czerń i biel Może nie jest idealne ale mi się podobaTroszkę mam problem z lakierowaniem bo robią się nadlewki lakieru i nie mogę uzyskaćidealnie gładkiej powierzchni ale myslę że obrotowa suszarka załatwi sprawe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zachęcam do przeczytania artykułu na temat moich mikrusów http://www.test-wedkarski.pl/wobler-mikrus-hand-made-adam-l/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Na suma musi grzechotać mam nadzieje przetestować tego wobka we wrocławiu na 3 edycji street fishing. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Taka bolenióweczka się robi rowniez do potestowania we wrocku pracuje chyba dobrze Moze w koncu uda sie zlapac jakiegos bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Bolenióweczka po malowaniu i kilku warstwach hartzlacka Problem w tym że nigdzie nie mam boleniowego łowiska w pobliżu trzeba bedzie jezdzic na dalsze wyprawy żeby potestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (...)Problem w tym że nigdzie nie mam boleniowego łowiska w pobliżu... To nie problem, Adamie. Zawsze możesz liczyć na szczupaki, które uwielbiają wręcz odgryzać boleniówki I przy okazji - stu lat, Adamie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 U mnie szczupaki to już dawno zjedzone haha niby na wiselke mam nie daleko ale jednak bez auta to juz problemDziękuje bardzo za życzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 9cm 30g na filmiku malo widac bo samemu nagrywalem i ciasna miejscowka i w dodatku telefonem ale widac jak fajnie sie buja w opadzie:) Zaraz po nagraniu mialem ladne uderzenie szczupaka niestety nie zapiął się Chyba jednak jeszcze wszystkich nie zjedli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Perching jerk 55mm tak nazwałem ten model mojego okoniowo szczupakowego jerka w rozmiarze 55mm https://www.magisto.com/int/album/video/eDo_Xl9OEgQnNj8GDmEwCXp3?l=vsm&o=a&c=m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Boleniówka 7cm 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Siema lepsza forma z silikonu czy z żywicy jeśli chodzi o odlewanie gum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Taki szczupaczek 15 cm powstał w wolnej chwili przed dłubaniem szczegułów I po dłubaniu + folia alu i jakieś filtry w programie Edytowane 7 Listopada 2016 przez Adam L. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Drugi trochę ładniejszy wyszedł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Zaraz zalewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Pierwsza połowa zalana I pytanie jakiego rozdzielacza do silikonu użyć wczoraj używałem przy innej formie jakiejś podróby wd40 i niestety obie połówki się trwale złączyly Co prawda forme rozciąłem i działa ale tutaj chciałbym żeby była forma dwuczęściowa bez rozcinania jej na dwie połówkiCzytałem że wazelina się nadaje ale o wd40 te pisali a ten podrabiany okazal sie do bani.A tutaj odlewy ze wczorajszej foremki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Pierwsza połowa zalana ... Cześć Kilka dni temu debiutowałem z formą chrabąszcza i ... taki sam zoonk. Przy drugiej próbie, do rozdzielenia użyłem zwykłej pasty do pielęgnacji podłóg drewnianych z dodatkiem wosku "Pałacowa". Dała radę. PozdrawiamSławek Edytowane 12 Listopada 2016 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Dzieki za podpowiedź akurat pałacową mam używam do odlewania pianki zastosowałem do silikonu i rano zobaczymy mam nadzieje że będą dwie połówki zamiast jednego gumowego klocka Tylko smarując ciełą wodnistą pastą zauważyłem że silikon jakby ją wciągał a na powierzchni zostawalo niewiele a sam silikon nie wydawał się jakiś super natłuszczony posmarowałem więc kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Dzieki za podpowiedź akurat pałacową mam używam do odlewania pianki zastosowałem do silikonu i rano zobaczymy mam nadzieje że będą dwie połówki zamiast jednego gumowego klockaTylko smarując ciełą wodnistą pastą zauważyłem że silikon jakby ją wciągał a na powierzchni zostawalo niewiele a sam silikon nie wydawał się jakiś super natłuszczony posmarowałem więc kilka razy Ja mocno wstrząsnąłęm i dokładnie rozprowadziłem taką o konsystencji gliceryny.Przy rozformowywaniu rozdzieliłem na rogu, a potem powoli dalej. Nie rodzdzieliło się samo wymagało użycia lekkiej siły. Trochę się obawiałem ale udało się.Trzymam kciuki, mi wyszło, powinno i Tobie. Szczupaczek fajny. Czekam na efekt końcowy Pozdrawiam Sławek Edytowane 13 Listopada 2016 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Udało się w sumie to dalem tyle tej pasty ze bez oporu się oddzielilyzaraz pierwzy odlewJeszcze raz dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi