coma Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Super bardzo mnie to cieszy piekny jasiekI oby więcej takich na mikrusa i nie tylkoJak się trochę ociepli musimy sie w koncu umowic na wspolne wędkowanie w twoich stronach mikrusów narazie nie robie ale jest cos nowego do testowania na jaziach i kleniachMogę udostępnić twoje foto u mnie na FB ?Bedziesz w bdg na street fishingu ? Jasne, możesz wrzucić na FB. Jak się będziesz wybierał do Krakowa daj znać wcześniej, może uda mi się z Tobą ustawić. Bydgoszcz muszę niestety odpuścić ze względu na dodatkowe rodzinne obowiązki A tu jeszcze taki żarłoczek zasmakował w mikrusku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Mikrusek nadal łowi http://jerkbait.pl/topic/86858-klenie-2017/page-8#entry2151917 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Adamie, od pewnego czasu przestałeś pokazywać ukończone woblery. Półprodukty bez lakieru i steru prezentują się zwykle gorzej, od w pełni ukończonych. Czekam i czekam, i doczekać się nie mogę A tak w ogóle, to Stu Lat Ci życzę, wypełnionych udanymi połowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi