Skocz do zawartości

Woblery Adama L.

Rekomendowane odpowiedzi

"Coma" musisz mi wybaczyć nie pamiętam imienia hehe dzieki za lajka pod postem ale weź opróżnij skrzynkę bo piszę Ci PW ale nie da rady wysłać hehe w sobote robie streeta w krk pod wieczór i pewnie do nocy jest sens czy nic sie nie dzieje ? Sandacze gryzą ?

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
4.5cm wariat na pstrągi klenie i inne szalone rybki :D

Jest to wzór który powstał w zeszlym roku i dał mi i moim znajomym sporo pstrągów mi dał   życiówke pstrąga ok 60cm (na foto) i kilka kleników

Po roku łowienia i testowania powstał nieco stuningowany model nieco węższy o  innym przekroju i odrobine łagodniejszej niz pierwowzór pracy 

Za 15 dni startuje sezon pstrągowy na "mojej" rzece i jestem przekonany że w ten dzień prezentowany model da mi wymiarowego kropka albo dwa ;)

post-54562-0-62056700-1484693192_thumb.jpgpost-54562-0-25233800-1484693230_thumb.jpg

• Like 6

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

W końcu coś większego skusiło się na Twojego mikruska ;)

http://jerkbait.pl/topic/87180-jazie-2017/page-3#entry2128424

Super bardzo mnie to cieszy piekny jasiek

I oby więcej takich na mikrusa i nie tylko

Jak się trochę ociepli musimy sie w koncu umowic na wspolne wędkowanie w twoich stronach mikrusów narazie nie robie ale jest cos nowego do testowania na jaziach i kleniach

Mogę udostępnić twoje foto u mnie na FB ?

Bedziesz w bdg na street fishingu ?

post-54562-0-44046500-1491990136_thumb.jpg

Edytowane przez Adam L.
  • Like 1

Fajne wyszły ,z żółtym brzuszkiem i czerwonym przemawiają do mnie najbardziej. Są już wersje płycej schodzące.

Cześc tak są sorry ze nie odpisuje ale nie mam czasu na forum za bardzo i rzadko wchodzę najlepszy kontakt ze mną przez moją stronke na fb https://www.facebook.com/WobleryAL/

I najważniejsze co chciałem dziś napisać albo raczej przekopiować.i wkleić.

Panie i Panowie.

Kuba Standera, autor największego bloga na portalu Jerkbait.pl. Osoba odpowiedzialna za organizacje zlotów forumowiczów w Irlandii, autor nie jednego artykułu, zapalony muszkarz i słono wodny maniak potrzebuje naszej pomocy.

Za niespełna 4 tygodnie Kuba przejdzie operację amputacji nogi. Dla nas może się to wydawać koszmarem, ale dla Kuby to szansa na normalne życie. Taki nowy start.

Link do tematu: http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbiórka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/

Każda pomoc choćby 5/10 zeta sie liczy

Pozdrawiam