lolo_STG Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Pierwszy odlew szczupaka udanyA to jest ćma kiedys znalazłem martwą na parapecie schowałem ją a wczoraj sobie przypomniałem o niej i zrobiłem forme ...Może być z tego ciekawy smużak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 "Coma" musisz mi wybaczyć nie pamiętam imienia hehe dzieki za lajka pod postem ale weź opróżnij skrzynkę bo piszę Ci PW ale nie da rady wysłać hehe w sobote robie streeta w krk pod wieczór i pewnie do nocy jest sens czy nic sie nie dzieje ? Sandacze gryzą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ojj będą się ryby o tą ćme biły 2.5 cm praca miód malina troszkę tylko pogrubić skrzydełka trzeba bo dość kruche . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Hej, mnie nad Wisłą nie było już ze trzy tygodnie bo jakieś choróbsko mnie złapało. Może uda się w tym tygodniu coś podziałać to dam znać. Wyczyściłem skrzynkę także pisz na priv w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 To zdrowiej kolego i może dołączysz do nas w sobote i pokazesz swoje miejscówki hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Projekt ćma bardzo ciekawy też kiedyś się pokusiłem o imitację tego owada, z tym, że w drzewie. Pracą byłem mile zaskoczony, nie spodzewałem się takich ruchów po trókątnym kształcie. Czekam na rozwinięcie tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 jedną na szybko pomalowałem hehe brzydka jest ale ćmy z reguły są brzydkie hehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jak mały wampirek :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Haha mi tez przypomina jakąs małą krwiożerczą bestyjke hehehe A dziś na szybko w 5 minut pomalowałem pierwszego szczupaczka jutro trochę nim porzucam może jakaś zębata mamuśka będzie chciała go pożreć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Próba malowania real fisha 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Ćma na wodzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Super zasuwa trzeba liczyć, że kleniom przejadły się już żuki i z chęcią przekąszą ćmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 No ja mam taką nadzieje że im się przejadły zima minie mam nadzieje bardzo szybko i będą pierwsze testy ostatnio kilka okoni pływało za nią co juz jest sukcesem bo na gumki nawet nie reagowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dzisiejsze kolorki na korpusie płotki jeszcze przed lakierem Woblery te będą mieć jeszcze stery 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ostatnio malowane korpusy płotek jest pstrąg płotka a nawet makrela się trafiła Dzisiaj pomalowana partyjkapstrągowe 64mm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 4.5cm wariat na pstrągi klenie i inne szalone rybki Jest to wzór który powstał w zeszlym roku i dał mi i moim znajomym sporo pstrągów mi dał życiówke pstrąga ok 60cm (na foto) i kilka kleników Po roku łowienia i testowania powstał nieco stuningowany model nieco węższy o innym przekroju i odrobine łagodniejszej niz pierwowzór pracy Za 15 dni startuje sezon pstrągowy na "mojej" rzece i jestem przekonany że w ten dzień prezentowany model da mi wymiarowego kropka albo dwa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Występuje wersja na płytszą wodę ,tego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Tak bedzie również taka wersja moze dzis bedzie foto wlasnie jestem w trakcie strugania wzorków na forme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 To świetnie ,tam gdzie łowię przeważnie jest płytko ,miejscowo występują dołki.Ważne aby wobler dobrze pracował w dużym nurcie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Yoo nie umarłem zyje caly czas woblerki robie tylko nie ma czasu siedziec na fejsach forach i innych wynalazkach ale dla przypomnienia o sobie wrzucam zdjecie wobkow zdjetych dzis z suszarki przed wklejaniem sterów;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Fajne wyszły ,z żółtym brzuszkiem i czerwonym przemawiają do mnie najbardziej. Są już wersje płycej schodzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 W końcu coś większego skusiło się na Twojego mikruska http://jerkbait.pl/topic/87180-jazie-2017/page-3#entry2128424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) W końcu coś większego skusiło się na Twojego mikruska http://jerkbait.pl/topic/87180-jazie-2017/page-3#entry2128424Super bardzo mnie to cieszy piekny jasiek I oby więcej takich na mikrusa i nie tylko Jak się trochę ociepli musimy sie w koncu umowic na wspolne wędkowanie w twoich stronach mikrusów narazie nie robie ale jest cos nowego do testowania na jaziach i kleniachMogę udostępnić twoje foto u mnie na FB ? Bedziesz w bdg na street fishingu ? Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Fajne wyszły ,z żółtym brzuszkiem i czerwonym przemawiają do mnie najbardziej. Są już wersje płycej schodzące.Cześc tak są sorry ze nie odpisuje ale nie mam czasu na forum za bardzo i rzadko wchodzę najlepszy kontakt ze mną przez moją stronke na fb https://www.facebook.com/WobleryAL/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 I najważniejsze co chciałem dziś napisać albo raczej przekopiować.i wkleić. Panie i Panowie. Kuba Standera, autor największego bloga na portalu Jerkbait.pl. Osoba odpowiedzialna za organizacje zlotów forumowiczów w Irlandii, autor nie jednego artykułu, zapalony muszkarz i słono wodny maniak potrzebuje naszej pomocy.Za niespełna 4 tygodnie Kuba przejdzie operację amputacji nogi. Dla nas może się to wydawać koszmarem, ale dla Kuby to szansa na normalne życie. Taki nowy start.Link do tematu: http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbiórka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Każda pomoc choćby 5/10 zeta sie liczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi