lolo_STG Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A wczoraj coś takiego wystrugałem na wzór jednej z przynęt salmo.chciałem jeszcze łuske wyrzeźbić ale chyba nie dam rady i poprostu coś odcisnę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) No i jednak łuska rzeźbiona. Jak na pierwszy raz to wychodzi całkiem spoko Skończone 4 i 5 cm woblerki Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Papierem ściernym wyrównasz i będzie elegancko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 a mnie sie podoba jak jest takie nierówne jak w naturze tylko wygladze zeby strzepow nie bylo ale nad rownaniem sie spuszczac nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wczoraj poszedłem na dwie godzinki nad wode to i jeden okoń sie skusił na piąteczke Dzisiaj zabrałem sie za malowanie mojego skinnera i w sumie juz skończyłem jeszcze kilka warstw lakieru i sternarazie waga pokazuje 28gr na gotowo bedzie ponad 30 Jak się podoba ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zawsze robią na mnie wrażenie takie sztuki jak ta. Podziwiam żłobienie każdego szczegółu i mają tylko jeden minusik - żal byłoby stracić coś takiego na zaczepie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dzisiaj zabrałem sie za malowanie mojego skinnera i w sumie juz skończyłem jeszcze kilka warstw lakieru i sternarazie waga pokazuje 28gr na gotowo bedzie ponad 30 Jak się podoba ?wobler11,5.jpg Podoba mi się waga i wykonanie, wyrzeźbienie łusek ale jeśli chodzi kolory to do mnie nie przemawiają. Raczej gustuję w idealnym srebrnym kolorze z oliwokow czarnym grzbietem, tej pracy jaką wykonałeś narazie nie da się jeszcze jednoznacznie ocenić choć widać może się zapowiadać ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 wkrótcę zabiorę się za takiego dla ciebie bedzie srebro tak jak lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 dajesz czadu kolego przeczytałem cały wątek i widać duży postęp w ciągu tych ponad 10stron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) ja tam nie wracam na pierwsze strony bo brzydale byly straszne hehehedoświadczenie i umiejetnosci rosną z kazdym dniem i z każdą sztuką tak ze kiedys bedzie jeszcze lepiej (mam nadzieje) A tu jeszcze filmik na dobranoc z pracą tego dużego https://www.youtube.com/watch?v=6GDpTiLh59w&app=desktop Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Adam L. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No i teraz sobie ukręciłeś bat na swój tyłek bo będziesz miał co strugać, takich salmiaków z taką pracą będę chciał więcej w różnych rozmiarach i wagach i będę Ci truł teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Cholera no to sobie narobiłem roboty aaale jak sie podoba to z wielką ochotą siąde i bede strugał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no to jedziem powoli z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 I już mi się podoba. Na priv reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Adam długo mnie nie było ale widzę, że się dzieje SUPER 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wczoraj zrobiłem kilka duszków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Taka mała rybka Monster high Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zrobiłeś czy narysowałeś? fajnie Ci wyszło to przyozdobienie pisakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Potwierdzam Edytowane 30 Grudnia 2014 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Adam wstaw fotkę całego tego a la salmo ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No tak narysowałem dobrze że się ppdoba heh malowanie calkowicie spontaniczne siedze pale kawe pije i tak bazgrałem korpusy bez zadnego pomysłu a te duszki wyszly akurat najfajniej tak ze chyba kolorek sie przyjmie ale na to poczekajmy do wiosny rybeńki bedą oceniać fotke salmiaka zaraz wrzucę mam porobiobe kilka lepszych fot ale czasu jakos brakuje zeby powrzucac i z telefonu tez nie jest to fajne na wolnym necie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) troche mi to klenia przypomina a w sumie malowanie tego to tez calkowicie bez wczesniejszego planu poprostu farby palec pedzel gabka i jazda z fantazją hehehe Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Adam L. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jak zobaczyłem film z pracą to powiem tylko że miodzio a w całości rewelacja . Dzięki i pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi