Singor_ths Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ładna patelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ale śmieszna troć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ale śmieszna troć !!! Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Gratuluje oczywiście ładna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Super rybka Ja zacznę dopiero w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn1990 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 hey wszyscy ja juz w tym roku mialem na kiju dwa spore jazie okolo 40cm, ktore zagryzly miedzianego MEEPS AGLIA 0 u ujścia stawu, ale to dopiero styczen, napewno w marcu bedzie lepiej.... czekam do marca pozdro ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 może masz jakąś fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 chyba polowa luty spadam na casting <_< klen i jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubinO Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja w ten weekend idę na jaziory... Jeśli pogoda nie spłata żadnego figla i będzie się systematycznie ocieplać powinny już się ruszyć :D zdam relację oczywiście ze zdjęciami. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 moj pierwszy jaź na casta zarazem test nowej wędki travelka shikari TP704-3 zbrojonego w XRods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Gratki - nigdy nie myślałem, że castem można łowić jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dzięx,kumpel kiedyś na Narwi do zestawu skróconego przywiazał wirówke 00 i kosił z pod krzaczka jazie,to dopiero był widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No na pewno super widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No nie ma co, wiosna pełną gębą to i jaziunie się pokazują. Gratki hasior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dzięx,kumpel kiedyś na Narwi do zestawu skróconego przywiazał wirówke 00 i kosił z pod krzaczka jazie,to dopiero był widok Heheheh niezły psychol... gratuluje jaśka u mnie tez sie ruszyły i tez biora na gumki... jutro ruszam po szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gratulacje Ładny średniaczek u mnie lipa ... na wiśle woda ciągle wysoka , a poza wisełką nie bardzo mam gdzie łowić jazie ... poczekam do lata , a może w maju coś się uwiesi przy okazji polowania na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn1990 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 witam wszystkich. wybralem sie doslownie na 30 minut na wieczorne jazie u ujscia stawu i zaliczylem kilka wyjsc ladnych sztuk na wobki lecz zlowilem tylko tego malucha okolo 30 cm na meppsa czarnego, ale wkrotce beda wieksze...gdy je zlowie odrazu foteczki wrzuce, pozdro ;] @spinn1990 - fotke niestety usuwam i mam prośbe żebyś nie robił zdjęć rybom leżącym na sychej powierzchni - na suchej słomie, piachu etc. Jeżeli ryba już musi na czymś leżeć, to niech to bedzie jakaś mokra powierzchnia. Zasady umieszczania zdjęc na forum sa opublikowane tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;amp ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 To czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jeden z trzech Jazi z dzisiejszej wyprawypozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom23 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jazie chyba się ruszyły ja też złowiłem kilka i to dość pokaźnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 no pięknie gratulacjejutro też spróbuje powalczyć choć narazie wyniki nie dają mi satysfakcjii pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Chyba wiosna idzie Gratulacje ładnych ryb! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom23 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Gratuluje. Piękne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom23 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dziś nie brały ale towarzystwo bylo super tylko jeden jazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi