Skocz do zawartości

Jazie 2008

janusz.walaszewski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Krys

Czy przypadkiem zdjęcie oznaczone 15.4-2.jpg nie powinno znależć sił w wątku klenie 2008?Może to tylko złudzenie,ale ta płetwa jakaś taka wypukła :D Ty widziałeś rybkę na żywo,ja tylko na zdjęciu więc mogę się mylić.Tak czy siak,bardzo ładne rybki.GRATULACJE :D

W neoprenach jest całkiem dobrze (5 mm). Stachu ma jakiś 3,5 mm i też się nie skarży.

W to co wystaje z wody bywa czasem chłodno. Włazimy do wody przed zachodem i człowiek się zagrzeje w kilku warstwach ciuchów, a jak słońca zabraknie to trochę telepie. Szkoda jednak czasu by wyłazić z wody i się przebierać (łowimy tylko 1,5-2h i każda minuta jest cenna :mellow: ).

pzdr

zewu

Krys

Czy przypadkiem zdjęcie oznaczone 15.4-2.jpg nie powinno znależć sił w wątku klenie 2008?Może to tylko złudzenie,ale ta płetwa jakaś taka wypukła :D Ty widziałeś rybkę na żywo,ja tylko na zdjęciu więc mogę się mylić.Tak czy siak,bardzo ładne rybki.GRATULACJE :D

cześć,

wydaje mi się że to były jednak jazie ...

klenia tam nigdy nie złapałem...

tak czy siak fajnie było

pozd Krys

Gratuluje jazia:) Stachu czy u was w dzień też skubią, czy tylko wieczorkami?

@ginel, u nas na Wiśle w Warszawie skubią to raczej wieczorkami Sam w zeszłym sezonie tak łowiłem Zaczynałem czasami 16:00 - 17:00 do 21:00 - jak będzie cieplej, łowić można i do grubo po północy a brania były dopiero gdzieś po 18:00 a czasami później W najbliższy wtorek pierwszy wypad na jazie w tym roku i zobaczymy... Zresztą @Stachu potwierdzi że tak jest... W dzień jazie są gdzie indziej bo mają tam EXTRA STOłóWKę :lol: