Oleix Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ooo to Tomus na oderce szaleje.... a ja juz myslałem ze na oławce tak biora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom23 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 tak to odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 z Wisełki pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zewu, rozumiem, że zaczynasz koncert jaziowy zreztą jak co roku. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Remek, to zależy od łaskawości Wisełki. Dziś koncertowo zagrał Stachu, wyciągnął 2 jazie i 2 klonki. Ja na pusto. Różnie to bywa pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 na muchę tez biorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 fajna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 fajna rybka , a ten koszyk jakie ma zastosowanie ? kanapiki, szpule , pudełka z muchami...i fainie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 @krys ale mi apetytu narobiłes ,można wiedzieć na jakiej rzece łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 KrysCzy przypadkiem zdjęcie oznaczone 15.4-2.jpg nie powinno znależć sił w wątku klenie 2008?Może to tylko złudzenie,ale ta płetwa jakaś taka wypukła Ty widziałeś rybkę na żywo,ja tylko na zdjęciu więc mogę się mylić.Tak czy siak,bardzo ładne rybki.GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dziś tylko dwie 30-ki chciały współpracować... i tylko ze Stachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zewu nie przemarzłeś w tej wodzie?Ja ostatnio po takim kwietniowym spacerku po pas w wodzie złapałem zapalenie płuc (to było jedyna rzecz jaką wtedy złapałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 W neoprenach jest całkiem dobrze (5 mm). Stachu ma jakiś 3,5 mm i też się nie skarży. W to co wystaje z wody bywa czasem chłodno. Włazimy do wody przed zachodem i człowiek się zagrzeje w kilku warstwach ciuchów, a jak słońca zabraknie to trochę telepie. Szkoda jednak czasu by wyłazić z wody i się przebierać (łowimy tylko 1,5-2h i każda minuta jest cenna ). pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja śmigam całą zimę (no poza czasem jak mi rzeka zamarzła) w śpiochach gumowych i żyję Dobrze się ubrać pod spód i zimna nie czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 KrysCzy przypadkiem zdjęcie oznaczone 15.4-2.jpg nie powinno znależć sił w wątku klenie 2008?Może to tylko złudzenie,ale ta płetwa jakaś taka wypukła Ty widziałeś rybkę na żywo,ja tylko na zdjęciu więc mogę się mylić.Tak czy siak,bardzo ładne rybki.GRATULACJE cześć,wydaje mi się że to były jednak jazie ...klenia tam nigdy nie złapałem... tak czy siak fajnie było pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 zaiste także mam wątpliwości odnośnie tej fotki , ale tak czy siak gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to jaź, łepek jakis taki mało kleniowy no i troche mocny garb też. Płetwa faktycznie wypukła, ale ich kolor też taki niekleniowy nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 gratulacje dla wszystkich łowców, bardzo ładne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ... wiślany, w końcu ciut większy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 gigant - przynajmniej jak dla mnie, i to widze że w nocy ja jakoś nie mam przekonania do łowienia nocą ale trzeba będzie to powoli zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Gratuluje jazia:) Stachu czy u was w dzień też skubią, czy tylko wieczorkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Gratuluje jazia:) Stachu czy u was w dzień też skubią, czy tylko wieczorkami? @ginel, u nas na Wiśle w Warszawie skubią to raczej wieczorkami Sam w zeszłym sezonie tak łowiłem Zaczynałem czasami 16:00 - 17:00 do 21:00 - jak będzie cieplej, łowić można i do grubo po północy a brania były dopiero gdzieś po 18:00 a czasami później W najbliższy wtorek pierwszy wypad na jazie w tym roku i zobaczymy... Zresztą @Stachu potwierdzi że tak jest... W dzień jazie są gdzie indziej bo mają tam EXTRA STOłóWKę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 @ginel, faktycznie na ogół wieczory sprzyjają mazowieckim jaziorom, chociaż w poprzednich latach bywało tak, że wiosną dobrze gryzły także w ciągu dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Serdecznie witam.Wczorajszy z Wisełki: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Maryjanl,Witaj serdecznie na forum. Bardzo udany debiut. Zapraszam do umieszczania kolejnych fotografii i aktywnego udziału. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi