ginel Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Oj piekny jaś. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Piękny jaź w pięknej scenerii, witaj na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ponieważ wątek jaziowy trochę usiadł wklejam fotki rybci złowionej na pstrągowej wodzie przy okazji polowania na kropki. Kropki też dopisały, jednak w rozmiarach raczej nie fotograficznych . Wszystko to działo się w niezmiernie pięknych okolicznościach przyrody - wybuch świeżej zieleni, klangor żurawi, jednym słowem wiosenna natura w pełnej krasie....Pozdrawiam i życzę wszystkim jaziowych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ale piękny gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 piękny Gratulacje można wiedzieć jeszcze na jaką przynęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 @Rutt - przynętą był wobler Bonito - 4 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gratki Mariusz, piekny jaziunio, jak tak czytam te wszystkie wątki, to aż mnie skręca. Wszyscy na rybach a ja w robocie. Może dziś i jutro wieczorkiem uda się wyskoczyć choć na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Janusz nie odpuszczaj Parsęcie -Kwasik 1 maja dostał srebro pod Rościnem, może się pochwali i wstawi jakąś fotkę. Ja dzisiaj i jutro też niestety w pracy ale za to we wtorek ruszam na wiślane bolenie <_< Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 @felgmar, piękny jasiu.. gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Falgmar piękny jaś Cosik znana okolica, czyżby zza miedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Robert, za miedzy ale nie tej o której myślisz , trochę dalszej. Zajrzyj na priv Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A wiesz, mam stamtąd piękne lipienie, a jazia nawet jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Egzotyczny dla mnie w tym momencie gatunek że aż wstawię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 ok50cm, ale nie mierzyłem dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Jest piękny, skusił się przy polowaniu na bolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 wujek super ryb, na takie pewnie mówisz Maryla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 wujek super ryb, na takie pewnie mówisz Maryla Mariola, ale to zarezerwowane dla boleniowych dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Jest piękny, skusił się przy polowaniu na bolenie? Bolenie nie chodziły więc złowiłem sobie jazia, ale potem złowiłem sobie też bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Poszłeś Janek z tym jaziem - konkret - Gratulacje!Znaczy się, że trzeba wieczory przeorganizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ładny jazio i fajna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 @ wujek fajny jazio A to Mój z niedzielenego wypadu na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ok50cm, ale nie mierzyłem dokładnie Do 50-ki mu trochę brakuje, ale i tak ładny, gratulacje pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ok50cm, ale nie mierzyłem dokładnie Do 50-ki mu trochę brakuje, ale i tak ładny, gratulacje pzdrzewu Zewu, moze i tak, nie przykladam do tego takiej wagi. Czy jaz ma 43 czy 46 to dla mnie nieistotne. Dla mnie byl duzy i gruby i na tyle go ocenilem, zwaz ze to ja go mialem w rece, a zdjecia roznie wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 @wujek GRATULUJę piękny jasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi