pirania74 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dzisiejszy połów w godzinach 3:00 - 8:00 - Wisła - 3 klenie, z czego dwa 30 i kilka cm oraz jaź 42 cm łowiłem z Olgierdem - PikeHunteR - zresztą on sam napisze co połowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ta ryba to certa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ta ryba to certa Oleix dzięki - początkowo myślałem że certa, stanęło na śwince Dzięki - sprawdziłem i wygląda na to że to certa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Paweł Gratuluje połowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Niezły połów Paweł gratasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 @biosteron, @Redzi - dzięki Zapowiadało się nieźle - najpierw jaź 32 cm kolegi, potem mój 42 cm i na tym koniec - ten mój niezły wachlarz piruetów, salt itp pokazał, skutecznie płosząc pobratymców z łowiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 widze że wątek przygasł a to takie fajne rybki to mój jazik jeden z 4 szt które udało mi sie wczoraj przechytrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 witam widze że nikt nie łowi jazi więc podtrzymam wątek jasiek z wczorajszego wypadu jeden z wielu naprawde udana wyprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @fishbartek1 gratuluję jazi - pięknie wybarwione Ja po powrocie z urlopu (już niedługo) ponownie się wezmę za jaziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @fishbartek1, bardzo ładne jaśki. Nam też czasami kąsają. pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 ZEWU gratulacje ładnie łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @zewu, stachu gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ładne zdjęcio-jazie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @zewuTa rybka na drugim zdjęciu to nie mały boleń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @karhu,nie przesadzaj! Obstawiałbym, że to pstrąg tęczowy, a może nawet jesiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @majsterOgrodnikiem nie jestem i nie przesadzam. Po prostu zadałem pytanie oczekując mądrej odpowiedzi. Nadal mam na nią nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @Xavijak by Gumo wstawił to co ostatnio złowił, to byś zbierał szczękę z podłogi <_< może lepiej że nie wiesz, przynajmniej śpisz spokojnie @Gumo - może się jednak pochwalisz?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @karhu,odpowiedź jest w dużym stopniu determinowana przez pytanie. Resztę dopowiedz sobie sam... Koń jaki jest każdy widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jazik jazik, ale troszkę przyznam racji @karhu, że rybki te sfocone bez brzucha nie sa już takie do siebie podobne Mogą przypominać rapkę, ale tylko przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Rozumiem wątpliwości, niewiele widać na tym zdjęciu (perspektywa, część ryby). Pod spodem fotka, gdzie również nie widać całej ryby. To jaź pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Pod spodem fotka, gdzie również nie widać całej ryby. To jaź Ja tam widzę Stanisława jak mu rybka pięknie się szamocze na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 @zewuDzięki za rozwianie wątpliwości. Fajna fotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Jaziowe okazy nie dopisują w tym roku, 'parcie na ekran' będziemy więc realizować za pomocą fotek z holu (choć dopiero się uczę tego typu focenia) pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 fajne fotki panowie. a oto mój wczorajszy wieczorny nawet chciały współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Dzisiaj mimo wiatru na przelewach stały ryby chetne do współpracy jeden wyholowany i jeden zerwany pod nogami dobry czterdziestak umiliły Niedzielny poranek . Na dodatek co kamienie to gromadka okoni waląca we wszystko.Myślełem,że już są pod kreską przez tysiące zawodów ale na terenach gdzie się nie odbywaja jeszcze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi