marcinesz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Gratulacje dla kolegów powyżej za jaziory !!!Ja wczoraj ciemną nocą wyrównałem swój oficjalny (zmierzony) PB - 42 cm. Fotki niestety nie nadają się do publikacji - muszę przećwiczyć jeszcze technikę fotografowania samemu, aby nadawało się to do pokazania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Gratki chłopaki @Włóczykij, @Strzałka piękne prosiaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Gratki !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zrób przysługę z tego woba co Ci dałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dzięki za gratki i odpowiadam kolejno.To był HM80 (niestety własnie był bo na ostatnich rybach troszkę się... zepsuł)Urlop niestety już się skończył ale będzie dobrze, sezon jeszcze trwa <_< Paweł, z wobka zrobie użytek obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Piękne jaziory, gratulacje. Mój największy z ostatnich dni to jakieś 42cm, ale wciąż wierzę w 50-kę na zakończenie sezonu pzdr zewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A to mój dzisiejszy JanNiestety nie było fotografa a do brzegu daleko Czemy mu ogon obgryzłeś? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 większośc ryb 40+ z tego miejsca ma coś nie tak z ogonem albo przetrącony któryś z zewnętrznych promini płetwy albo brakuje kawałka.Myśle że może to być zasługa Kormoranów które potrafią tam przesiadywać czasem w naprawde dużych iościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mimo ,że namierzyłem kilka ładnych ryb powyżej 40 ciągle od 2 tygodni żerujących na rzęsie to wobki je prawie wogóle nie interesują dzisiaj po 2 godzinnym zmaganiu jeden zainteresował się woblerem smużącym powierzchnie jednak branie było tak delikatne ,że po chwili już nawiał.Cztery wyprawy i tylko jedna ryba porządnie wzięła ale i tak zerwała się przy brzegu Może jak się troche oziębi to dojdą do rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dzisiaj rano na chytrusa wyrwałem się na 2 godziny na rybki .Oczom nie mogłem uwierzyć woda poszła 30 cm do góry i niesamowicie się oczyściła z zakwitu.Apropo już miałem dosyć zielonej brei.Początek podobnie 2 brania jedno na wobka drugie na Mepps Bluck Fury 00 i nic.Z ciekawości poszedłem na przelew ,który wcześniej omijałem 2 rzut i widze jak do smużącego wobka zbliża się ryba ,lekkie przytrzymanie,podszarpnięcie i waleczny czterdziestak ląduje na brzegu. Teraz pora na te większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No wreszcie warciak...Gratulacje za jaśka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clicktime Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Odrzański Jaź na woblera Storm Subwart 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 @clicktime,Tomek - bardzo fajny dziadek-jazior - jeszcze raz gratulacje!Wg mnie spoko fotka - nie przejmuj się narzekaniami Friko - zdjęcie niesterylne, bo zrobione na froncie walki o okazy. A jaź ma oczy wyłupiaste niczym flądra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clicktime Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dzieki Marcin Fota robiona samowyzwalaczem w strasznych chaszczach. Nie zawsze są tak wygodne warunki jak by się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 oj nie zawsze sa dobre warunki ale tam gdzie najwieksze chaszcze tam i wyniki dobre gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Miały być klenie, ale jazie nie dały im dojść do głosu. Dwa się dały oszukać, ten grubas na butchera 5, a chudszy na alaskę, obydwa miały 37 cm. Chyba ten przybór im służy bo widziałem sporo grzbietów wczoraj i to przez bite 3 godziny łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Cos coraz slabiej z Jaziami, wiec wstawiam. Walnal w samo poludnie i tak wsciekle, ze rozgial jedno ramie w tylnym Ownerze nr8.<_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Widze, ze poprzednie sie nie bardzo podoba....Moze to lepsze bedzie, a i jazik dluzszy nieco. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Gumo, ładnie dajesz tym jaziom popalić Pewnie już poznają Twoją łódkę i same do niej wskakują, żeby nie bolało od kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Gumo - wspaniale jak zwykle, takie jaziska regularnie....Oprócz tego zauważyłem coś ciekawego zaczepionego o dolną przelotkę. Wygląda na dewon z daleka ? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Xavi, jakby tak bylo to pewnie by mi sie to szybko znudzilo. Troche trzeba wedka pomachac, a czasem jest to machanie prozne... To nie dewon, tak sie wobler niefortunnie ustawil. Ale to nie na jazie, zadaje sie, tylko jakis boleniowy.Jesli chodzi o jaziowe to zadne cuda, cos w stylu Alaski, zeby jak najdalej machnac i zeby agresywnie chodzilo.No i obojetnie jaki producent, wymiana kotwic..jaz, zwlaszzca w niektore dni wali jak Bolen w maju. Takiego krotkotrwalego duzego obciazenia, jak ryba jest spora, nie zniesie, przy plecionce, wiekszosc standardowych kotwic... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 pora odświeżyć wątek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Gratki Friko. Wygląda niewiślano Gdzie trafiony? (bez szczegółów, jedynie wody żem ciekaw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Gratuluję pięknego jaziora Tak ciemno ubarwiony czy na zdjęciu tak wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jak dla mnie, to wygląda siakiś taki zmarznięty jak nie przymierzając Wiking ...Friko - ładna bestyjka - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi