pirania74 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dzisiejsze późne popołudnie mogę zaliczyć do tych SUPER udanych - postanowiłem z kolegą pochodzić za klenio-jaziami z lekkim zestawem. Ilość wyjść do woblera zawróciła mi w głowie i nie pamiętam już ile, ale była ich masa Udało się wyjąć 13 jazi, pięknych i walecznych jak na zdjęciu łowił ze mną kolega i on miał pecha - ani jednego jazia, za to zaliczył ładnego okonka Brania szybko się skończyły bo około 21:00 - posiedzieliśmy do 22:00, ale już na pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 chłopaki litości na Warcie bieda z nędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No Paweł, gratuluję. Ładny Jazik a 13 szt, to juz sporo Widzę, że miałeś swój Dzień Dziecka Ale widzę, że u Was to po kamieniach na drugą stronę, suchą nogą można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No Paweł, gratuluję. Ładny Jazik a 13 szt, to juz sporo Widzę, że miałeś swój Dzień Dziecka Ale widzę, że u Was to po kamieniach na drugą stronę, suchą nogą można No tak Waldek - trafiłeś - miałem swój Dzień Dziecka Dziś nie było już tak ładnie jak wczoraj - cały czas mocno wiało że jaziory się pochowały - udało się skusić jednego malucha a poza tym bez brań - był ze mną brat Rafał - pierwszy raz nad Wisłą - debiut udany - sandacz na kleniowego woblerka Około 21:00 waliły bolenie, poza zasięgiem rzutu niestety - waliły z taką furią, że spore rybki latały w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Dzisiejszy jaź z Warty na dorado alaskę. Mój pierwszy w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Gratuluje pierwszego Jazia, ja też dopiero w tym roku zaliczyłem pierwszego jazika ale już jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 świetnie ale ten wobler nigdy w życiu na niego nic nie złowiłem na ostatniej wyprawie wpuściłem go na najerzony zaczepami przelew to mi go szczupły żdżarł a tu masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A ten, zezujac na mnie stwierdzil, ze za to, ze go pokulem mam przeje.....i rzeczywiscie, ostatnio juz bylo ciezko ze zlowieniem... Pozostaje liczyc, ze klatwa dlugo nie potrwa... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 @Warciak, też na niego wcześniej nic nie złowiłem wybrałem go, żeby sięgnąć do miejscówki bo jest w miarę lotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Gumo, piękny jasio Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dzieki, ale generalnie anemia. Poczekam az klatwa minie i sprobuje na 2 noge... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 @Gumo, złowiłbyś coś dużego, a nie wstawiasz ledwo wymiarowe jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No nie jest latwo, jak wiesz na naszej Wiselce...ale obiecuje sie poprawic.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 @Xavijak by Gumo wstawił to co ostatnio złowił, to byś zbierał szczękę z podłogi <_< może lepiej że nie wiesz, przynajmniej śpisz spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 jaź metrówa? bo tylko taki doprowadzi moją szczene do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 zbyt wąsko myślisz, drogi Xavi, jak widzę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 he he, wiem więcej niż myślisz drogi Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 2 lipca na Wiśle jazik 48cm. Złowiony na wobka Widła 5cm.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Chulo, i co z tym jazikiem. My chcemy jazika! (choc nie wiem, czy woda w Wiselce jeszzce jest?) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Wczoraj pod wieczór złowiłem oto i takie cudeńko . Hol był krótki, ale emocje sięgnęły zenitu, gdy pokazał się na powierzchni zaczepiony za jeden grot kotwiczki i rozpoczął jaziowe chlapanie - tu z pomocą przyszedł mi @Miko i sprawnie podebrał delikwenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 ładny grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tylko pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Połów z minionego piątku- Wisła - 6 jazi takich ot w okolicach 30 i kilka cm, 2 klenie 30 + i 40 + cm oraz chyba? świnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Sorki za Offtopa - nie jestem pewien co to za ryba - podejrzewam że świnka - złowiona na woblerek przy okazji połowu jazio - kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi